| נשלח ב-18/2/2010 18:00 |
|
| |
החזן דב הלר בהיכל התרבות בתל אביב
החזן דובלה הלר יופיע ביום ראשון הקרוב בהיכל התרבות של תל אביב. הערב הוא לציון 20 שנה לזק"א. בערב יופיעו האומנים: מרדכי בן דוד,יידל ורדיגר,ישי לפידות ואהרון רזאל. בהצלחה לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2010 21:29 |
|
| |
בהצלחה דובלה~~ קיבלתי הזמנה, אבל למה לעזאזל אנחנו הנשים יושבות בסוף, אולי שהגברים ישבו מאחורה??? חוצפה שכזאת!! כנראה שאני אוותר, ממש לא פייר .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2010 02:22 |
|
| |
דובלה בהצלחה רבה רבה
היידי 100 כי כתוב שאסור לשבת מאחורי אישה
ושאחנו לא נראה אותכם אז אתם יושבות מאחורינו ,
;בקטנה זה בכלל לא גרוע לשבת מאחורה בהיכל התרבות מניסיון
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2010 03:42 |
|
| |
קונצרט ״״מהדרין״״
| היידי100 כתב: |  | | בהצלחה דובלה~~ קיבלתי הזמנה, אבל למה לעזאזל אנחנו הנשים יושבות בסוף, אולי שהגברים ישבו מאחורה??? חוצפה שכזאת!! כנראה שאני אוותר, ממש לא פייר . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2010 09:27 |
|
| |
מסכים עם היידי100 מיליון אחוז
אני מסכים אתך מליון אחוז מספיק עם הבדלנות הזאת
יש יותר נשים שמעונינות להשתתף בקונצרטים מאשר גברים
אז מה כל השובניסטיות הזאת?
שישבו הגברים אחורה מימיילא הם מפטפטים במשך הקונצרט ככה לפחות לא יפריעו.
היידי אל תוותרי.
|
| נשלח ב-20/2/2010 20:59 |
|
| |
למה האירוע חייב להיות "למהדרין"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2010 22:07 |
|
| |
כי הזמר מרדכי בן דוד לא מסכים להופיע במעורב
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2010 23:48 |
|
| |
היידי , את מפסידה גם דינר משובח :
עדיין כאן: מרדכי בן-דוד יופיע פעם נוספת ב''היכל התרבות''
| | ענק הזמר החסידי, מרדכי בן דוד יופיע במסגרת דינר יוקרתי שעורך ארגון זק"א, ביום ראשון הקרוב. עוד בתוכנית: הבן יידל, שרים ורבנים
יוסי נכטיגל ד' באדר תש"ע 12:38 18.02.10
אם לא הספיקה לכם ההופעה המדוברת של מרדכי בן-דוד בתחילת השבוע ב"היכל התרבות" בתל-אביב, תהיה לכם הזדמנות נוספת לצפות בגדול הזמר החסידי לייב על הבמה, כאן בישראל. ביום ראשון הקרוב, במסגרת ערב מיוחד לטובת ארגון זק"א, יופיע מרדכי בן דוד יחד עם בנו יידל לטובת ארגון החסד. יהיה זה דינר יוקרתי, סביב שולחנות ערוכים שיכיל גם תוכנית אומנותית במהלכה יופיע, כאמור, מרדכי בן דוד ובנו יידל. באירוע צפויים לקחת חלק רבנים, פוליטקאים בולטים וצמרת הארגון, בראשותו של יהודה משי-זהב.
מקור: http://www.kikarhashabat.co.il/מרדכי-בן-דוד-3.html |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 20/02/2010 23:51:25
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2010 11:24 |
|
| |
אני מבין ומסכים עם הצורך לישיבה נפרדת, וממילא מושיבים את הגברים מקדימה. למה? זה יותר צנוע. וזה כנראה ירצה את אותם אנשים שדורשים הפרדה.
אבל לומר שאסור לשבת מאחורי אשה, זו טעות ושטות מוחלטת. אין איסור כזה, לא באוטובוס ולא בשום מקום. הרב נקש במאמרו נגד ההפרדה באוטובוסים, הביא את תשובת רבי חיים קנייבסקי שמתיר בפירוש את הישיבה מאחורי אשה.
בגמרא מובא שאסור ללכת מאחורי אשה, וה"צדיקים" מבינים מזה ק"ו לשבת. ע"ז פסק הרב קנייבסקי שאין ק"ו כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2010 11:39 |
|
| |
לגבי המופע לעיל ,להלן אחת מהתגובות שמצאתי :
ניתן יהיה לצפות בשידור חי מההופעה באתר בניברקי, www.bneybraki.com
( האם מישהוא יכול לאשר את הכתוב ? )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/02/2010 11:41:47
|