בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

שתי קטעים לפורים, להורדה. ושמיעה:

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/2/2010 23:46 לינק ישיר 
שתי קטעים לפורים, להורדה. ושמיעה:

בביצוע שלי. "יבנה המקדש". (מה הקשר לפורים? תשמעו עד הסוף!) http://upwap.ru/760319 "שושנת יעקב". http://upwap.ru/760321 מחכה לתגובות:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 00:22 לינק ישיר 

מהו מקור הפזמון של שושנת יעקב¿

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 13:46 לינק ישיר 

שושנת יעקב מתוך ויקישיבה קפיצה אל: ניווט, חיפוש פיוט הנאמר אחרי קריאת המגילה פורים. הוא סופו של הפיוט "אשר הניא" שנאמר בבוקר. הפיוט נאמר כדי לקיים מה שנאמר בגמרא: (תלמוד ירושלמי מסכת מגילה פרק ג הלכה ז) רב אמר צריך לאמר ארור המן ארורים בניו אמ' ר' פינחס צריך לומר חרבונא זכור לטוב. ובשו"ע נפסק (אורח חיים סימן תרצ סעיף טז) "צריך שיאמר: ארור המן, ברוך מרדכי, ארורה זרש, ברוכה אסתר, ארורים כל שונאי ה', ברוכים כל המאמינים בה'; וצריך שיאמר: וגם חרבונה זכור לטוב". נהגו לשיר את הפיוט, והולחנו לו מנגינות רבות. [עריכה] ביאור הפיוט שושנת יעקב = כנסת ישראל. צהלה ושמחה בראותם יחד תכלת מרדכי = ע"פ לשון הפסוק . תשועתם היית לנצח = הקב"ה הוא מושיע את ישראל תמיד. ותקוותם בכל דור ודור = עמ"י תמיד מקווה שהקב"ה יציל אותו. להודיע = מסיפור המגילה ופרסום הנס נודע. שכל קוויך לא יבושו, ולא יכלמו לנצח כל החוסים בך. ארור המן וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 17:10 לינק ישיר 

התבלבלתי כוונתי מהו מקור הלחן¿

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 17:59 לינק ישיר 

טנור יקר עם כל הכבוד הראוי.
אולי תרכז באשכול אחד בודד את כל הלחנותיך ולא תפרזם על גבי אשכולות שונים?!
לעצם היצירות איכות ההקלטה לא טובה ולכן קשה לחוות דעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 23:52 לינק ישיר 

מתי שאני מביא קטעים שאני מבצע, (וזה לא כל יום!) כל מה שאני שם בהודעה על זה אני רוצה שיהיה דיון! ולגבי ההקלטה. זה היה במקום עם אקוסטיקה סבירה. אבל היה מישהו שעשה איתי "דואט". ו"רספונסים":

דדווח על תוכן פוגעני

מה המקור של הלחן בשיר "שושנת יעקב"? לא יודע! לפני כמה שנים זה נכנס לי למוח. לא יודע מאיפה! תוקן על ידי - טנור - 24/02/2010 23:58:45

דדווח על תוכן פוגעני

תוקן על ידי - טנור - 24/02/2010 23:56:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2010 07:36 לינק ישיר 

אתה רואה פה דיון? אני לא. ממליץ לך ולהנהלה למען הסדר הטוב לרכז הכל באשכול מסודר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2010 13:43 לינק ישיר 

תשמע טוב! הפעם הקודמת שהבאתי http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2749283&forum_id=14617 כן היה דיון קטן! (פה התחיל. ואתה באת להרוס!) וכמעט עשר חודשים לא הבאתי כלום משלי! ושהבאתי אחרי פסח. משהו משלי גם הגבת ככה. ואני אומר לך שאם לא תפסיק לרדוף אחרי ככה אני לא סולח לך!!! אם זה לא מפריע למנהלים אתה לא צריך להתערב!!! ואם זה מפריע לך אל תיכנס!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2010 00:54 לינק ישיר 

חזן עם איקס על עתידו ספר נא מה בדיוק הקטע שלך עם טנור שהינך רודפו¿ האם הופעתם יחד והוא עלה עליך¿ האם הוא הרע לך אי פעם¿ במקום להכיר ולהוקיר טובה על כל הפרקים שהוא מעלה מידי שבוע בשבוע הינך מתנפל עליו עקב העלאותיו מפרקיו שלו (בטרם שהוא היה מעלה כאן וכשהוא היה מבקש פרקי חזנות אמרו לו שיעלה אף הוא פרקי חזנות וכשהוא מביא עוד הינך מעז להתנהג בכפיות טובה¿) אם אין זה מוצא חן בעיניך שב ואל (תיכנס ו) תוריד עדיף (לא מפרקיו שלו ואף לא מהפרקים השבועיים אותם הוא מעלה)¡ ואל תתעלק עליו בחוסר רגש טאקט וראש¡ כך אין אדם בוגר אמור להתנהג¡

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2010 09:36 לינק ישיר 

משה בוחבוט שולף

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 26/02/2010 09:36:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2010 22:45 לינק ישיר 

על כויס יין מולeיא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2010 15:41 לינק ישיר 

חיפשתי שתי קטעים אך לבסוף מצאתי רק שני קטעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2010 20:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2010 20:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > שתי קטעים לפורים, להורדה. ושמיעה:
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext