| נשלח ב-3/3/2010 00:22 |
|
| |
דיווח מקונצרט ניסים ונפלאות בהיכל התרבות בפתח תקווה
בס"ד
ערב טוב לחברי וצופי הפורום (בעבר,בהווה ובעתיד), לפני כשעה הסתיים קונצרט החזנות "ניסים ונפלאות" בהיכל התרבות בפתח תקווה החזנים: חיים אדלר, סול זים, יעקב למר וישראל רנד - עם תזמורת יובל ומקהלת יובל בניצוח ד"ר מרדכי סובול לקונצרט נבחר רפרטואר של תפילות הודאה ושבח לקב"ה.
הקונצרט נפתח בשאו שערים ראשיכם בלחן ד"ר סובול - המקהלה הבדלה - זאוול זילברטס - ישראל רנד לפיכך אנחנו חייבים - ישראל שור - יעקב למר אגלייזעלע לחיים - אברהם ברגאפט - חיים אדלר לאל ברוך - יוסף בן ברוך - סול זים געט א גוי - הרשמן - יעקב למר מי שבירך - אשל - ישראל רנד זאל שוין קומען די גאולה - הרב קוק - כל החזנים
הנרות הללו - סובול - חיים אדלר חזן אויפ שבת - ליוב - סול זים וכל החיים - אייזנשטאט - ישראל רנד מודים - רפפורט - יעקב למר זאג זשע רבינו - (עממי) - סול זים מודים - ולדובסקי - חיים אדלר כי בשמחה - סובול - כל החזנים
יישר כח לעיריית פתח תקווה ולעומדים בראשה, למר שמריהו הרמן מנהל האגף לתרבות תורנית, למשה בכר על ההגברה, לחזנים למקהלה לתזמורת ולמנצח ד"ר מרדכי סובול.
נכחו בקונצרט יותר ממניין חברי פורום : (בןשחר,libsonmo, שרגאפייבל, יעפ, איציק9876, קולני, משהגולדברג, shogol, chetz, ועוד ועוד) מצפים לרשמים.
יהודה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 00:59 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 03/03/2010 01:29:06
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 01:10 |
|
| |
גם אני נכחתי בקונצרט, היה קונצרט מיוחד במינו,כל החוזנים היו ביכולת קולית גבוהה,נהנתי במיוחד מהחזן סול זים על כושר הדרמה והמתח שיצר בקטעים,פשוט חזן ענק!והחזן למר שכבר נשמע כזקן ורגיל,ודאי נשמע עליו רבות,ועל אדלר ורנד כבר לא צריך לומר... חזנים היו וחזנים יהיו, תודה לעיירית פ"ת ולד"ר מרדכי סובול
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 07:20 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 08:43 |
|
| |
אכן היה זה עוד קונצרט משובח מבית "יובל". יישר כח למאסטרו ד"ר מרדכי סובול, לבנו אופיר, לכל החזנים שהשתתפו בקונצרט (אדלר, זים, למר, רנד) למקהלת החזנים והתזמורת של "יובל", לפסנתרן הרב מנחם בריסטובסקי, למפיק יצחק ראשי ולכל המארגנים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 09:41 |
|
| |
החזן סול זים משיח ועט קומען
תוקן על ידי יעפ ב- 03/03/2010 09:42:29
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 11:41 |
|
| |
קונצרט מרענן ומפתיע!
גם אני זכיתי להיות בקונצרט המוצלח והמרענן הזה ,הכל היה מעולה מהחזנים ועד ההגברה,כמובן כמו כל קונצרט של יובל זה התחיל בזמן. כל החזנים היו במיטב מיטבם, נהנתי מאוד ממי שברך של אשל(שטרייר) ששר החזן ישראל רנד, זה היה ביצוע ענק עם עיבוד ענק (כמו שרק רנד יודע) .וכן החזן הצעיר יעקב למר הופיע כזקן ורגיל וגילה גם כישורי משחק, בהחלט תגלית, בעיקר נהנתי מהביצוע שלו בלפיכך זה היה ביצוע חזני אמיתי עם רגש ואמירה, מהחזן סול זים ממש התפעלתי הוא היה אדיר הן במשחק הן בביצוע והן בקולו, במיוחד בקטע סעודניו שבסוף הוא הכניס בשיר את הדוקטור מרדכי סובול. ומהחזן חיים אדלר מהביצוע של הנרות הללו שהלחין הדוקטור מרדכי סובול הוא ביצע את זה יוצא מן הכלל ,אבל בסוף הקונצרט כשביצע את מודים המשולב השאיר רושם חזק לכל הקהל. כמובן ששאר היצירות היו מעולות אבל אלו הם היצירות שהשאירו חותם אצלי.התזמורת היתה מעולה, המקהלה כמובן היתה מעולה כהרגלה(שרגא: הפעם בדקתי והרצלק היה). תודה רבה לדוקטור מרדכי סובול ולבנו אופיר על הקונצרטים המוצלחים על ההשקעה האדירה למען החזנות. ולמפיק שדואג להחזיר עטרה ליושנה הן בשבתות חזנות והן בקונצרטים מר יצחק ראשי תודה רבה.ולהגברה שהיתה מעולה תודה רבה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 11:45 |
|
| |
שכחתי את זמר הבס ישראל ג׳ורג ששימש כסולן בקטע מי שברך. ולשרגא: לא נראה לי שהיה מישהו שיצא מאוכזב בגלל יצירות האידיש סול זים ולמר ביצעו את זה בצורה שגם מי שלא מבין אידיש יכל להבין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 12:55 |
|
| |
היה קונצרט יפה ונחמד,אבל כבר נמאס לשמוע אותם קטעים כל הזמן!אני חושב שהגיע שסובול יחליף קצת את הקטעים,חוץ מיזה היה קונצרט יוצא מהכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 12:57 |
|
| |
דווקא בקונצרט הזה היו הרבה קטעים שלא שומעים אותם בדרך כלל !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 13:03 |
|
| |
באמת בקונצרט הזה נהנתי מרענון היצירות אמנם היו כמה שחזרו על עצמם אבל זה לא הפריע לי כל כך. ולשרגא פייבל האידיש ממש לא הפריע לי אפילו שאני לא מבין אידיש אבל כמו שקולני כתב שפת הגוף דיברה.
תוקן על ידי ברטוןאמיתי ב- 03/03/2010 13:12:13
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 16:28 |
|
| |
ערב מהנה ומוצלח כמו ש"יובל" יודעים..רנד הפתיע לטובה ביצוע מעולה לוכל החיים.למר חזן כותיק ורגיל.סול זים רק להסתכל עליו..ועל אדלר אין מה לומר משתבח כיין המשומר.רק חבל שלא הצליחו למלאות את ההיכל לפחות רבע מהמקומות היו פנויים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 16:47 |
|
| |
| יעפ כתב: |  |
תוקן על ידי יעפ ב- 03/03/2010 09:42:29
|
| תודה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 19:27 |
|
| |
בס"ד כבר ציינו החברים את יופי ביצוע החזנים ואת קורת הרוח שהייתה לכ הנמצאים באולם שינוי גדול לטובה העובדה שבוצעו קטעים שברוב הפעמים אינם מבוצעים והפעם הייתה להם עדנה. החזנים היו בכושר קולי מעולה המקהלה והתזמורת משכמם ומעלה. מה עוד צריך כדי להינות ? נאר א גלייזלה לחיים (גם זה היה) ישר כוח לכל העושים במלאכה: עירית פ"ת, שמואל זלצר, משה"ח משפחת סובול וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2010 21:25 |
|
| |
כי בשמחה תצאון
בגיל הזה נשימה כזו, התלהבות ,נהדר ,הנאה שלימה
תהנו ותגיבו שווה
|
|