בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אני מקוה שאתם אוכלים את הכובע !!!!!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/3/2010 23:09 לינק ישיר 
אני מקוה שאתם אוכלים את הכובע !!!!!!!!!!!

אני מקווה שכל אלו שהעבירו ביקורת נוקבת ולא עניינית לגבי קונצרט הגאלה של סובול בהשתתפות הלפגוט ושוואקי, פשוט מסתירים את פניהם מבושה ופשוט אוכלים את הכובע.

יודעים למה? כי מה שניבאתי אני ועוד כמה חברים שבין הייתר יודעים לפרגן וגם להנות מחידושים, התקיים:

הכרטיסים אזלו לפני כ3 שבועות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ויש 1000 איש שמחכים בתור לכרטיסים, וסובול כבר רוצה לקיים עוד קונצרט כזה בהזדמנות הקרובה ביותר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 01:34 לינק ישיר 

אף אחד לא טען שזה לא ימכור.

אפשר לחכות עם אכילת הכובעים ההמונית עד לאחרי הקונצרט.

אם נשמע שהיה קונצרט מדהים ביחס לקונצרטים האחרים בסדרת יובל, יצטרכו כמה מבקרים להודות בטעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 01:43 לינק ישיר 

עבור מי באים ההמונים לקונצרט עבור החזן או שמא עבור הזמר? כמדומני שהתשובה האחרונה הינה הנכונה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 01:43 לינק ישיר 

עבור מי באים ההמונים לקונצרט עבור החזן או שמא עבור הזמר? כמדומני שהתשובה האחרונה הינה הנכונה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 07:10 לינק ישיר 

ניוטרל,אני חושב שאתה צודק ואני מאמין שנראה את זה בקונצרט עצמו שמדובר בקהל מעט שונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 07:11 לינק ישיר 

באמת שמתוכנן עוד קונצרט גאלה או שזה רק שמועה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 12:53 לינק ישיר 

כבר בעבר טענתי שגם ל"חזנות בתחתונים" יבואו אלפים, ואולי עשרות אלפים...

אנשי חזנות אמיתיים כתבו, ובצדק, נגד התופעה. אף אחד לא ניבא שהאולם יהיה ריק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 13:04 לינק ישיר 

ליפא שמעלצער גם ממלא אולמות
נו אז מה?
רעיונות שווקיים בגרוש
הלזאת תקרא חזנות??
אלא א"כ פונה הד"ר לאפיקים של מוסיקה חסידית [ואז הוא כבר חשוף להגדרה של מופעי זמר חסידי מעורבים רח"ל]
תמיד טענו שהלפגוט מציוין בשירה גוראית סגנון תלמוד וכדומה
כמה יפה הוא שר את שהשלום שלו [היום הרת עולם תלמוד]
מתאים באמת לשוויקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 13:50 לינק ישיר 

מה הבעיה בזה שזה יהיה ציבור אחר? הציבור של עולם החזנות כיום לא ממלא אולמות בכלל בסדר גודל של המוזיקה של שוואקי אז אם עושים להם את החזנות קצת יותר קליל ואז חושפים אותם לעולם החזנות בכלל זה מאד מבורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2010 14:21 לינק ישיר 

אין שום בעיה עם זה ,רק אף אחד לא צריך לאכול את הכובע כי חלק הגדול [כך מסתבר]הם אינם חובבי חזנות קלאסית ולכן זה לא מעיד על דעת חובבי החזנות על השילוב,ומי שכבר אכל את הכובע יכול להוציא אותו בחזרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2010 22:18 לינק ישיר 

לאכול את הכובע? לא נראה לך שהגזמת?
מדוע שהלפגוט מופיע באירועים שונים עם זמרים אזי מפחית מערכה של החזנות, וכאשר מופיע בהיכל התרבות הוא מרים את קרנה של החזנות?
מקומה של החזנות לא בהיכל התרבות - גם לא באמפיתאטרון של קיסריה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2010 18:46 לינק ישיר 

לא כדאי להחפז עם תרועות הנצחון הללו. ראוי גם להתבטא בצורה מכובדת יותר.
הדבר נכון גם ככל שמדובר בתגובה: שימרו על ניסוח ענייני ומכובד. למען הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 00:13 לינק ישיר 

מי שרוצה ללכת שיילך, ומי שלא רוצה שלא ילך...
לא נראה לי שמישהו התכווין לומר שהאולם יהיה ריק, כי הוא לא יהיה ריק.
אבל אם האולם מלא - זה לא מעיד שזו חזנות.... איך אמר פה מישהו - גם ליפא שמלצער ממלא אולמות...
אבל עם כל הכבוד זו לא חזנות....
עם כל הכבוד (ויש כבוד) וההערכה שלי לד"ר סובול. (ויעידו אשכולות מההיסטוריה שלי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 00:16 לינק ישיר 

כל האמצעים קדושים עבור המטרה והמטרה היא הפצת החזנות ! אני אישית התחלתי לאהוב חזנות בזכות הדוקטור(והלפגוט) ואני מכיר עוד רבים שכך. ואני מאמין שהקונצרט יהיה חזני בטוב טעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 07:19 לינק ישיר 

סליחה שאני לא עכשווי ומעודכן,
מישהו מוכן להסביר לי מה  זה שוואקי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2010 08:28 לינק ישיר 

יעקב שוואקי (נולד ב-12 בינואר 1977) הוא זמר חסידי, ונחשב כיום לאחד מכוכבי המוזיקה החסידית. שוואקי נולד בירושלים למשפחת שוויקה (שוויכה במקור) יוצאי חלב שבסוריה ובצעירותו עבר עם משפחתו לארצות הברית. את דרכו המוזיקלית החל בלהקת הילדים פרחי מיאמי. שוואקי ניחן בקול רך בעל רגש עמוק וביכולת קולית גבוהה. את עיקר פרסומו קנה עם צאת אלבומו הראשון "שמעתי", שכלל את הלהיט "רחם". שוואקי נחל הצלחה גדולה בשוק המוזיקה החסידית, ובשנים האחרונות הצלחתו דומה לכוכבי הזמר החסידי מרדכי בן דוד ואברהם פריד. כיום מתגורר שוואקי בקהילת החלבים בדיל שבניו ג'רזי, לומד בכולל בעיר לייקווד, ארצות הברית והוא נשוי ואב לשתי בנות ובן. בקיץ 2008 הופיע שוואקי במספר מקומות בישראל, במסע שכלל הופעה גדולה בקיסריה ב-23 בספטמבר 2008. בהופעה הושר לראשונה, בדואט עם יונתן רזאל, להיט חדש, "והיא שעמדה" - טקסט מתוך ההגדה של פסח שהולחן על ידי יונתן רזאל. השיר זכה בתואר "שיר העשור" במסגרת מצעד העשור של תחנת הרדיו הדתית "קול חי". במצעד זה זכה שוואקי בתואר זמר העשור, והצליח להכניס שני שירים לחמישייה הפותחת: "והיא שעמדה" במקום הראשון, ו"אם אשכחך" במקום השלישי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אני מקוה שאתם אוכלים את הכובע !!!!!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext