| נשלח ב-19/4/2010 18:12 |
|
| |
klopklop , יפה ואולם :האם יש גם משהוא שעיקרו "סולו" ללא מקהלה המכסה/ "מחפה" על החזן רק כך ניתן לעמוד על איכות קולו / הביצוע
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2010 18:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2010 23:53 |
|
| |
מדהים מדהי לפעמים מזכיר לי את קרניאול קצת בצבע בנוסח ובהגיה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 01:28 |
|
| |
נפלא מאד! בעל תפילה של פעם, ללא השפעות שליליות כלל, נקי וטהור, בנוסח הונגרי יפהפה.
הוא לא מזכיר לי אף אחד-לא את יוס'לה, ולא את קרניול, אבל קולו נהדר, חזק, והוא שר בטכניקה לא רעה...אולי למד פיתוח קול.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 01:29 |
|
| |
דרך אגב, בושה וחרפה לחסיד סאטמר שהקליט אותו ביום הקדוש...אם כבר, שיביא עוד קטעים!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 06:52 |
|
| |
klopklop , תודה שנענית לבקשתי ואכן ,בכל מקום בו החזן מאיר -ברוך קאהן יעבור לפני התיבה
ירבו שוחרי החזנות להסתופף ,
בקשה נוספת :היכן נוהג החזן להתפלל ( בשבתות -בכל ימות השנה ),במידה וידוע לך או למישהוא
אחר -אשמח לקבל עידכון
גוי_גמור - אהבתי את תגובתך : בושה וחרפה לחסיד סאטמר שהקליט אותו ביום הקדוש...אם כבר, שיביא עוד קטעים!
בכל זאת ,בליבך פועם לב יהודי
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 20/04/2010 06:56:11
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 08:01 |
|
| |
שרגא פייבל אומר: בכל זאת ,בליבך פועם לב יהודי לא לחנם הניק "גוי גמור"
במקרה הזה אף אחד לא הקליט אותו ביום כיפור, כי זה בראש השנה. ויהודי לא פעל כאן ובודאי לא חסיד סאטמער.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 11:20 |
|
| |
תראה, אדון "קלופקלופ", זה שאני גוי גמור לא אומר שאני טיפש. בשביל מה להביא גוי להקליט ביו"ט, אם אפשר להציב במקום מכשיר mp3 מלפני החג, שיקליט כל החג ללא הפסקה...זה הרי יותר טוב מלומר לגוי שאסור משום אמירה לעכו"ם. אלא מאי, הבעיה בזה שאתה מכשיל את החזן שלא יודע שהוא מפעיל מיקרופון בכל מילה ובכל קרעכץ שלו בעיצומו של יום הקדוש- סליחה, של ראש השנה. תאר לעצמך, האם החזן הזה היה מתפלל בבית כנסת שמשתמש במיקרופון? חס ושווולם! אז למה זה יותר טוב? כי החזן לא יודע? ...אה...אבל אלקים יודע... בכל זאת, אחרי שזה מוקלט, מותר לכולם לשמוע , חוץ ממי שהקליט. ואם הוא לא גוי, אז הוא גוי גמור...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 12:12 |
|
| |
החזן מאיר ברוך קאהן נותן קטע חזנות בטיש של סאטמר בחנוכה, אבל לא מרשים שם לצלם, אני נתתי שם קטע למחרת היום שהוא נתן שם קטע, אבל יש שמה רק הקלטות. אני חושב שהוא אחד מהבעלי תפילה בימים נוראים בביהכ"נ סאטמר ברחוב rodnei 152 wiiliamsburg n.y.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2010 14:43 |
|
| |
למיטב ידיעתי הוא התפלל בטארטיקאוו.
מר גוי גמור, כתבתי- יהודי לא פעל כאן, אבל גוי לא אמרתי שפעל כאן,
תוקן על ידי klopklop ב- 20/04/2010 14:58:57
|
|