כן צלמתי את המעמד המרשים של קונצרט בית הספר לחזנות ברמת גן ואת הגדול מכולם החזן משה שטרן בביצוע
חסר תקדים של בית ספר לחזנים כל מילה מיותרת התמונות מדברות בעד עצמן.
בהמשך למחר כמובן נעשה את המיטב לשתף את חברי הפורום ואלו שנהנים מהחומרים בפורום זה לקבל
קמצוץ של בית ספר לחזנים.
אני מביע בזה מחאה על הנסיון למנוע את הסיקור והצילום לערב זה.ומודה לאלו שסייעו בידי.
צפיה מהנה ותגובות מתבקשות
אך, איזה יופי, איזה ביצוע נהדר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יעפ,
תגובה אכן נדרשת !!!
כל-הכבוד לך על השקעתך הרבה והמסורה לצילום כל-דבר-שזז בעולם החזנות.
משוכנע אני כי חזנים, מקהלות, מנצחים וכל מי שמופיע בדרך זו או אחרת בצילומיך אוהב את עבודתך ולאחר שמופיע במקום כלשהו מצפה לראות את הסרט שצילמת כאן בפורום ו/או ביוטיוב ו/או בפייסבוק.
אינני מבין את אלו המתנגדים לצילומים. חזקה עליך שלא תעלה צילום כלשהו אם החזן אינו מעוניין ו/או אם היצירה לא בוצעה באופן המושלם ביותר.
ברור לכל כי אם ארוע כלשהו מצולם ומוקלט לצורך הוצאת דיסק אתה תהיה האחרון שיסכים לצלם שם.
כפי שחבר משותף הגדיר אותך הלילה בפייסבוק: אתה הוא איש השנה בחזנות, "צלם החזנות" !!!!!
תודה, יישר-כח ויה"ר שנזכה לראות את צילומיך עוד שנים רבות.
תוקן על ידי JJ888 ב- 22/06/2010 06:32:13
נשלח ב-22/6/2010 10:13
ישר כוח ליעפ על הצילומים
הצילום של החזן העולמי משה שטרן נדיר ביופיו ונכס חזני לשומעים ולרואים.
אני מקווה שיש צילום של הופעתו של החזן יעקב משה סלומון ב"שומע קול בכיות ללחנו של שמואל מלבסקי עם המקהלה והמלווה מנחם בריסטובסקי.
כולנו מתפללים לרפואתה השלמה של אשתו של החזן יעקב משה סלומון שרופא חולים ישלח לה מזור וישיבה לאיתנה -אמן!!!
תוקנה טעות
תוקן על ידי פורוםחזנות ב- 22/06/2010 10:47:34
נשלח ב-22/6/2010 12:03
ביצוע מדהים וכל מילה נוספת רק תגרע.אין בימינו זוגער ברמתו.
את הפזמון "ריבונו של עולם" כבר שמענו לאחרונה בהקלטה מספירת העומר. או שמא רק נדמה לי?
נשלח ב-22/6/2010 13:16
הקטע הוא חזרה על אימפורביזציה (שהוקלטה) שעשה החזן לפני למעלה מ-10 שנים --- בשיעור לתלמידים.
משה שטרן מסר את ההקלטה ל'קול ישראל' כבר אז.
נשלח ב-22/6/2010 13:45
ריבונו של עולם הוצ' הספר בימים הנוראים - לחן וביצוע החזן משה שטרן
אתמול ,שמענו ביצוע מרגש של היצירה אותה למיטב זכרוני כבר שמעתי ( בקונצרט / בפורום )
בכל מקרה ,יצירה זו נמצאת בדיסק של החזן -להלן הלינק-ואת הפזמון החוזר תוכלו לשמוע בסוף הדוגמיות שבדיסק :
אגב, כתוב שם שמחיר הדיסק 92 שקלים. יש שם רק הקלטות מהופעות וכדוגמת הקטע המדובר כאן. מה עשה האולפן המפיץ מעבר לשכפול הקטעים ועיצוב והדפסת עטיפה -- סך 4.5 שקלים להערכתי?
נשלח ב-23/6/2010 01:03
מחיר מוגזם לכל הדעות (אלא אם כן שזה + עלות משלוח)!!!
נשלח ב-23/6/2010 01:04
ומה עושים שאין לי מייקרוסופט!?!
נשלח ב-23/6/2010 08:53
בחגווי /ניוטרל -לעניין המחיר ידוע שבאתרים זה גבוה בכ-30% מזה שבחנויות , שם המחיר כ-60 ש"ח לדיסק.
נשלח ב-23/6/2010 10:07
אם זכרוני אינו מטעה אותי,ביצוע הבכורה של הקטע היה בקונצרט "שירי יוסף - שירי יוסל'ה רוזנבלט" שנערך ע"י הקנטורס וורלד ב21 לדצמבר 2003 למיניינם.הקנטרוס וורלד הפיקו אלבום כפול מאותו קונצרט.
נשלח ב-23/6/2010 10:23
עכ"פ, לי יש את 'המקור' מלפני כ-13 שנה.
אגב, החזן שטרן מסר ל'קול ישראל' אילתור ישן יותר שלו ל'בראש השנה יכתבון'. זה בוצע (עם מקהלה) בתוך-כדי הופעה. עוד מישהו מכיר?