| נשלח ב-7/7/2010 21:17 |
|
| |
הקלטות מסעודת ההילולא ב"שטפנשט":
בסעודה שהייתה באולמי "שערי שמחה", שרו החזנים "שוורץ". "וינבך". הזמר "פרנס". ועוד. הבאתי לכם לינק לקטעים "ולירושלים עירך". ו"שים שלום". בביצוע "שוורץ". "אלו דברים". בביצוע "וינבך". "שימחו בה'". ששר הרב "מכילוביץ". ו"שמעון הצדיק." בביצוע שלי: http://upwap.ru/942337
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 00:02 |
|
| |
הרבה הורדות ואין תגובה אחת על הביצועים: (ההקלטות של הזמר "פרנס", לא נשמרו לי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 01:36 |
|
| |
של מי הלחן לפרק שמעון הצדיק ומי הוא החזן המבצע?
|
| נשלח ב-8/7/2010 02:11 |
|
| |
אמרתי שזה ביצוע (ולחן) שלי. אבל בגלל שהייתי מוגבל בזמן זה מה שיצא!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2010 16:47 |
|
| |
טנור,
למדת איפשהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2010 02:34 |
|
| |
| פרומער600 כתב: |  | טנור,
למדת איפשהו? |
|
חוץ מטיפ אחד איך לשיר, ועוד טיפ איך לחמם את הקול. לא למדתי כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 16:32 |
|
| |
טנור היקר,
עזובות'ך מלהלחין. זה לא כ"כ הצד החזק שלך. לך יותר על פיתוח קול. תשקיע קצת מאמץ, עוד ייצא ממך חזן גדול. איפיון הקול שלך מראה כי גלום בך פוטנציאל גדול. תשקיע עוד קצת בפיתוחו של הקול, תלמד לבצע, לומר נכון כל מילה.
תצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 21:16 |
|
| |
אתה אומר את זה אחרי ששמעת רק את זה! (ועוד שהייתי מוגבל בזמן!) תשמע עוד קטעים שהבאתי פה! (ויבואו עוד.) ואם אתה רוצה למצוא אותם מהר, תחפש בכרטיס שלי. דבר נוסף אני יכול להביע את עצמי על ידי לחן שלי:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 00:04 |
|
| |
| טנור כתב: |  | | אתה אומר את זה אחרי ששמעת רק את זה! (ועוד שהייתי מוגבל בזמן!) תשמע עוד קטעים שהבאתי פה! (ויבואו עוד.) ואם אתה רוצה למצוא אותם מהר, תחפש בכרטיס שלי. דבר נוסף אני יכול להביע את עצמי על ידי לחן שלי: |
|
שוב, שמעתי את היצירה מי שעשה ניסים, וביום שמחתכם או משהו. אני חייב לציין שאני מעריך את האומץ להעלות קטעים לפורום, שבו כמובן כבכל פורום ישנם אנשים שונים ודעות שונות.
אני מעדיף לשמוע לחנים שיודעים מה הם רוצים מעצמם, ומה כוונתי, אני אומר זאת ישירות, ואני מתכוון באופן כללי ולאו דווקא לגביך.
קח לדוגמא את החזן משה שטרן, שרק לאחרונה לפני 6-7 שנים הלחין את היצירה עזרת אבותינו, כן? היצירה הזאת מלבד פירוש המילות של היצירה יש בה הרבה מהיצירתיות שבה, איני יכול להתבטא בנושא, אבל הביצוע מושך מעניין וקולע לכל מילה, בניגוד ליצירות שהעלית, אינני רואה שום חיבור בין המנגינה או האמירה לבין המילים עצמן.
קח למשל את שלוימה אייזנבך, ואני דווקא תופס דוגמה את החזנים מהשנים האחרונות כיון שקל יהיה לך להתחבר אליהם, שלמה אייזנבך הלחין את היצירה 'עזרא הסופר' אחת היצירות המשובחות ביותר הקיימות ליצירות מעין אלו.
מה שאתה עשית, זוהי יצירת מופת אבל לא ברור מה אתה מתכוון לעשות עם היצירה, אתה מתפרץ בטונים צורמניים גבוהים מאוד אמנם, אך מצד שני בלי שום ביטוי לעומק המילים. אתה למשל מדגיש את המילים "חברים כל ישראל" אתה פתאום פורץ וקורע את קולך כאילו מישהו עומד מעליך עם סכיון ורוצה לשחוט אותך! זה לא עובד ככה. חברים לדעתי צריך לבוא מתוך מקום של חברים אמיתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 00:29 |
|
| |
"חברים כל ישראל" צריך לצעוק את זה ולא רק להגיד...! (על טעם וריח...) הלחנים שלי מיועדים לעצמי! אבל, אם מישהו מוצא שם רעיון מעניין בשבילו. למה לא?
|
|
|
|
|