| נשלח ב-21/7/2010 19:52 |
|
| |
ז"י: עקב - יוסי שוורץ
ב"ה בשבת פר' עקב - יעבור לפני התיבה בביה"כ הגדול בזיכרון יעקב פרח (תרתי משמע) החזנות יוסי שוורץ. יוסי, עדיין לא בגיל הרדיפה, תלמיד ביה"ס לחזנות בר"ג וחבר המקהלה בבית-הכנסת הגדול בירושלים, גרם לי להתרגש בפעם היחידה ששמעתי אותו – בקטע שביצע לפני עמ' התפילה של "ביה"ס לחזנות השבתי" בביה"כ הגדול בר"ג, לפני שנה ומחצה. אז הפרח היה בתחילת דרכו ואני מניח שהתפתח מאד, במיוחד לאחר שנודע לי שכבר עבר לפני התפילה בתפילות שבת מלאות במספר מקומות. אנו מצפים לעונג שבת ב"ה בעוד שבוע וקצת בז"י. האם מתחשק לכם להגיע למושבתנו? האם זוהי תחילת החזרת עטרה ליושנה – ז"י כעיר החזנות הצעירה? ימים יגידו. אודה על העלאת קטע/ים בביצועו מהתקופה האחרונה. שבוע טוב,
אלכס
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 21:00 |
|
| |
אלכס - לבקשתך ( מתפילת יוכ"ק ר"ח אב ) - הקרדיט ל :יעפ
לאיציק ,להלן תגובתי להערתך :
למנהלי הפורום הנכבדים ( אלו שעדיין מתפקדים איכשהוא ואלו שהפסיקו מזמן לתפקד ולמעט תואר :מנהל משנה
אינם עושים מאומה והגיע הזמן שיניחו את המפתחות על השולחן לאחרים :
מזה זמן רב השרת של היידפארק עליו אתם נסמכים מהווה משענת קנה רצוץ ,תגובתו איטית ואתם יודעים זאת
הגיע הזמן לעזוב את היידפארק ולעבור לקב' פורומים אחרת
תגובתי נרשמה כנ"ל מאחר ומזה כחצי שעה איני מצליח לעשות פעולת תיקון ( תחילה -עקב כיסוי הסמן בפירסומות
ואח"כ עקב העלמות הסמן (עיפרון ) מהמסך ,כעבור 15 דקות - ורק עכשיו סמן העיפרון הופיע מחדש ,
מאחר קילקולי השרת הולכים ומתרבים הגיע הזמן "לעשות מעשה" בנדון
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/07/2010 21:45:13
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 21:06 |
|
| |
שרגא אני לא רואה כלום !!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2010 21:15 |
|
| |
w
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 00:51 |
|
| |
| שרגאפייבל כתב: |  |
לאיציק ,להלן תגובתי להערתך : למנהלי הפורום הנכבדים ( אלו שעדיין מתפקדים איכשהוא ואלו שהפסיקו מזמן לתפקד ולמעט תואר :מנהל משנה אינם עושים מאומה והגיע הזמן שיניחו את המפתחות על השולחן לאחרים : מזה זמן רב השרת של היידפארק עליו אתם נסמכים מהווה משענת קנה רצוץ ,תגובתו איטית ואתם יודעים זאת הגיע הזמן לעזוב את היידפארק ולעבור לקב' פורומים אחרת תגובתי נרשמה כנ"ל מאחר ומזה כחצי שעה איני מצליח לעשות פעולת תיקון ( תחילה -עקב כיסוי הסמן בפירסומות ואח"כ עקב העלמות הסמן (עיפרון ) מהמסך ,כעבור 15 דקות - ורק עכשיו סמן העיפרון הופיע מחדש , מאחר קילקולי השרת הולכים ומתרבים הגיע הזמן "לעשות מעשה" בנדון |
|
מנהלי המשנה חיים ובועטים ועושים את מלאכתם נאמנה.
לכל המלינים על איטיות הפארק לאחרונה, טענות וההצעות לשיפור צריכות להישמע מול הנהלת הפארק ובח"ח. מנהלי המשנה אחראים לניהולו התקין והסדיר של הפורום ללא קבלת תמלוגים כלשהם, לעומת זאת תפקוד השרתים של הפארק הוא ע"י גורם מסחרי ויש חברה שמנהלת זאת, נא לפנות אליהם.
|
| נשלח ב-22/7/2010 06:34 |
|
| |
אנא בכח גדולת ימינך תתיר
תוקן על ידי יעפ ב- 22/07/2010 06:39:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2010 11:58 |
|
| |
יוסי!
שיהיה לך בהצלחה, עתידך עוד לפניך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 02:47 |
|
| |
אין ספק שמקום נכבד בעולם החזנות של דור העתיד שמור לחזן הנכבד יוסי שוורץ! בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2010 18:06 |
|
| |
בהצלחה רבה לכשרון הצעיר והמבטיח יוסי שוורץ.
|
|
|
|
|