התרשמותי שצודיק @ אורעד ישירו בעוד מקומות , בכל מקרה מאחל להם הצלחה
על נותני החסות רשום גם : עמותת שיר הלוויים - האם מישהוא יודע פרטים בנדון
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 01/09/2010 19:46:16
נשלח ב-1/9/2010 22:58
עמותת שיר הלויים היא עמותה של לוי כנס.
נשלח ב-2/9/2010 10:40
צודיק ישיר דברים שכנראה מזכירים אופרה כי אופרה ממש הוא לא כל כך מצליח, אלא אם כן לתופעת שירת הנסון דורמה בפי כל מיני חזנים אתם קוראים לשיר אופרה, בכל אופן בפעם האחרונה שראיתי את צודיק עושה את זה, זה היה רחוק מלהיות מוצלח. גם הביצוע של שטארק שהועלה כאן לאחרונה לא ריגש אותי במיוחד והביצוע העתיק של הלפגוט די אומלל גם הוא..בקיצור לא כל מי שיודע להרעים בקולו יודע גם לשיר ובמיוחד חזנות ובמיוחד במיוחד אופרה (פוצ'יני במיוחד).
אהה לפני שאשכח... יפה שלא שכחו להזכיר שמנחם בריסטובסקי הוא עדיין פסנתרן "עולמי" ושלא חל פיחות במעמדו והוא נהיה ח"ו ארצי או עירוני או קיבוצי או שכונתי או רחובי או ביתי או סלוני או מזנוני או....קטנות מוחין!
נשלח ב-2/9/2010 15:49
לי לא נראה בכלל הרעיון שחזן ישיר אופרה. כל אחד צריך לעשות את מה שהוא מתמחה בו.
נשלח ב-19/9/2010 14:20
הקפצה ---
בינתיים , לא שמעתי / ראיתי על מופעי חזנות נוספים בחוה"מ סוכות -כל היודע אחרת מוזמן בזאת לדווח באשכול נפרד
נשלח ב-24/9/2010 11:37
באיזה שעה ?
נשלח ב-26/9/2010 20:31
שמעתי שהקונצרט יהיה בשעה 22:30. אני מחכה בקוצר רוח לקונצרט זה שפותח את עונת הקונצרטים השנה לאחר יובש ממושך. בהצלחה לכוכב הצעיר (שכבר זקן ורגיל על בימות הקונצרטים) אורעד כץ שהוא גם ילד (חזן) הפלא היחיד בדורינו ולחזן צודיק גרינוולד שהולך ומשתבח מקונצרט לקונצרט. חג שמח
נשלח ב-26/9/2010 21:45
תיקון טעות : הקונצרט בשעה שמונה וחצי בערב ולא כפי שרשמתי.
בהצלחה
נשלח ב-26/9/2010 22:31
בהחלט אפשר לומר שזה קונצרט סיום בצורת ותחילת שנת ברכה בחזנות. בהצלחה לחזן הפלא אורעד כץ שנראה שהפלא משתבח ומתעלה מיום ליום( אני מחכה שיצא דיסק של הפלא?) ולחזן העולמי צודיק גרינוולד בהצלחה.
נשלח ב-27/9/2010 12:41
האם תהיה מקהלה?
נשלח ב-27/9/2010 13:10
ילד פלא (הגדרה מעוותת) בתחום החזנות היה אחד, חיים אליעזר הרשטיק. היחיד שבעודו ילד הצליח להוציא צלילים בשלים ויצירות מבושלות כדבעי, השאר היו חיקויים מוצלחים יותר או פחות. הילד שיופיע בקונצרט זה ואשר שמעתי את ביצועיו בקונצרט ובתפילה, לא באמת עונה להגדרה...ילד חמוד ששר בצורה סבירה קולו לא מתרומם ומתרונן לצלילי הסופרן הקולרטורה לא יוצאת מן הכלל, ובכלל, נחמד, זו ההגדרה הנכונה. כנראה שעם מפיק/אמרגן טוב כל אחד יכול להפוך לפלא...או לחזן... ואם בנפלאות הפקה עסקינן כנראה שאפשר לעשות מחזן זמר ומזמר חזן... וכמו שאמרו אבותינו ז"ל ושפתותיהם דובבות בקבר "עוילם גוילם"......
תוקן על ידי לאמהשחשבתם ב- 27/09/2010 13:35:14
נשלח ב-27/9/2010 13:29
מי אמר שילד פלא טוב זה מי שצורח יותר חזק? הרי להפך ילד ששר בצורה מיושבת כמו מבוגר שלא מחקה אף אחד ומפיק צלילים נכונים ומדויקים עם קולרטורה(כגון אורעד) הוא ״פלא״! וודאי שחיים אליעזר הרשטיק היה משהו נדיר ומיוחד (אף הוא היה מחקה במעט את קוסביצקי) אבל זה לא הופך אותו לבלעדי. ולעניות דעתי התפיסה שלך מוטעית ואתה מוזמן להציץ ולצפות בביצועים שלו ולהוכח בפלאותו של אורעד.
נשלח ב-27/9/2010 15:26
אני סבורה ששמחה לווינשטיין ("הלפגוט הצעיר") היה טוב מאוד כ"ילד פלא חזני", סגנון רוזנבלט דווקא, שהפיק צלילים מצויינים ונכונים (כולל הקאפ שטימע) וצופה לו עתיד מזהיר בתחום החזנות, בעז"ה.
נשלח ב-27/9/2010 23:38
אדון לאמהשחשבתם היקר: נכון חיים אליעזר הרשטיק היה תופעת טבע שלא נדירה, אבל הכוכב הצעיר אורעד כץ לא נופל ממנו בכשרונו שהוא עומד ללא פחד ובכבוד כשמאחוריו תזמורת פילהרמונית ומקהלה ועומד בקצב (ללא התאמצות מיותרת של המנצח) ולזה יקרה פלא, וזה לפני קולו המתוק והבריא(הלא צרחני) וזה מה שמייחד אותו. מועדים לשמחה וכל טוב.
נשלח ב-28/9/2010 12:12
איזה יופי...אז מה היה לנו? אחד שטוען שהילד הוא ברמה סבירה ולא משהו ששוה לבזבז עליו ערב. ממול כבר הוצפנו באבחנות מקצועיות כדוגמת "שמחה לווינשטיין=הלפגוט הצעיר" והשוואה מגוחכת של כץ להרשטיק בזמנו על כך שהוא עומד על הבמה ללא חת וכשרונו לא נופל מכשרון האדירים של הילד חיים אליעזר הרשטיק, ואני שואל עד מתי האינטרס יעוור עיניים ויוציא מפיות אנשים בוגרים שטויות שהם עצמם לא מאמינים שאכן כך פיהם דובר?! הבן שלי אמנם צעיר מאורעד מוכן לעמוד מול קהל של עשרים רבבות ולשיר מה שתבקש ממנו אפילו שהוא לא מכיר את השיר והוא יעשה זאת ככל שיתבקש ואפילו יהנה מכך...לכן מה?! זה עושה אותו למוכשר בעניין!? מה זה ההבלים האלו? ברור לי שאנשים הקרובים לנער צופים בפורום ואולי אף הוא עצמו לכן לא ארחיב, אך כל ילד באשר הוא ילד "גונב" את ההצגה ואפילו הוא יזייף זוועות וכו' (לא שאורעד מזייף). אז בואו לא ניתן לסימפטיה לבלבל אותנו. ילדים ברמתו של אורעד -ואני מדבר מבחינת נתונים טבעיים- יש מלא, אורעד מושקע באלפים רבים של דולרים על מנת שיתפתח, ואני מכיר את מוריו והם מעולים. אך הנתונים הטבעיים לא משתנים, וצדק מי שטען שהגדרת "ילד פלא" פשוט לא מתחברת כאן...
אגב, לגבי "הלפגוט הצעיר" האם אפשר פירוט? נתחיל בזה שתבאר מה זה הלפגוט המקורי ואז תמשיך לצעיר....