בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

תוכנית המנויים "יובל" תשע"א 2010--2011

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2010 10:44 לינק ישיר 
תוכנית המנויים "יובל" תשע"א 2010--2011

המודעה:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 11:18 לינק ישיר 

אני מאד שמח לראות כוחות צעירים וקולות רעננים, וההפתעה מבחינתי היא הופעתו של נתנאל הרשטיק באחד הקונצרטים, ולפי דעתי וכמי שמכיר את יכולותיו הוא כשרון ענק...
בהצלחה גם לשי אברמסון שלאחרונה עשה קפיצת דרך גדולה ובסדרת סרטונים שהועלו לרשת אפשר לשמוע דברים יפהפיים ממנו. וכמובן לשלמה גליק וסיימון כהן שקולם כבר מוכר לקהל אוהבי הז'אנר. רפי פרידר זמר באריטון אדיר, ומקצוענותו היא לשם דבר. את עזי שוורץ אני מעריך מאוד בעיקר בשל צורת ההגשה ואופן התייחסותו לטקסט ובזכות ידיעותיו בתורת המוזיקה ופחות את צבע קולו וכמובן שזה עניין של טעם אישי.
את למר אני פחות מכיר, ולמען האמת התאכזבתי קצת מהדיסק האחרון שיצא לפני כשנה.
אני תוהה בליבי ואולי יהיו מי שיתקנו אותי כאן, לאור יכולותיהם הקוליות של לפחות 2 מהמופיעים הישנים והדי קבועים האם יש מקום עדיין לתת להם במה? האם אנשים עדיין רוכשים כרטיס כדי לשמוע אותם?
הייתי רוצה לשמוע את יחזקאל קלאנג אפי' על חשבון אי אילו מהותיקים... לפי מה שאני רואה בפורום אני לא דעת יחיד בעניין...

תוקן על ידי נוטהלפקפק ב- 15/09/2010 11:23:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 12:36 לינק ישיר 

נראה בהחלט מעניין, ושווה להגיע.
אצטרף גם אני לתמיהה- היכן החזן יחזקאל קלאנג? מעבר לידידות עימו, (למען הגילוי הנאות) - הרי שהוא אמן ממדרגה ראשונה, וביצועיו הינם לשם ולתפארת. ראינו בקטעים שהועלו מהקונצרט במגדל דוד מה הוא יודע לתת. ושמא תאמרו "הגיע הזמן להעלות חדשים"? נו, אם כך, הרי שאת **** ואת **** ואולי אפילו את **** היה צריך להושיב ביציע המכובדים?

ולהערה שאולי תקפיץ חלק מהחברים כאן- להצדיע למוישה אוישר??? נו, באמת...

הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 13:12 לינק ישיר 

איפה המופע המרכזי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 13:20 לינק ישיר 

נוטהלפקפק כתב:

אני תוהה בליבי ואולי יהיו מי שיתקנו אותי כאן, לאור יכולותיהם הקוליות של לפחות 2 מהמופיעים הישנים והדי קבועים האם יש מקום עדיין לתת להם במה? האם אנשים עדיין רוכשים כרטיס כדי לשמוע אותם?הייתי רוצה לשמוע את יחזקאל קלאנג אפי' על חשבון אי אילו מהותיקים... לפי מה שאני רואה בפורום אני לא דעת יחיד בעניין...

אני מקווה שאתה לא מתכוון לשולהוף - לא הזכרת שאתה שמח לראותו ברשימה.
אם אכן התכוונת אליו, הרי שאין לך קונצנזוס בעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 15:50 לינק ישיר 

לדעתע הוא מתכוון לישראל רנד ובן ציון מילר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 16:29 לינק ישיר 

אכן מדוע החזן קלאנג נעדר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 17:25 לינק ישיר 

יש טעות בפרסום -הקונצרט האחרון יהיה ביום ירושלים כ"ח אייר ולא סיון כפי שפורסם -כדאי למפיקים לדעת ולתקן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 19:09 לינק ישיר 
א.צעירים ב. קלאנג

א. ספרתי 15 חזנים שמופיעים בסידרת הקונצרטים (חלקם יותר מפעם אחת),
    ומתוכם 6 צעירים או "צעירים".  בחישוב פשוט - למעלה משליש.
    מגיעה מילה טובה והמון עידוד לסובול על השילוב המשמעותי של הצעירים,
    תופעה שדומני הולכת ומתרחבת בשנים האחרונות.

ב. גם אני איני מבין את העדרותו הבולטת של קלאנג.
    בקונצרט האחרון שהיה בפ"ת הוא היה מעולה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2010 23:13 לינק ישיר 

בהצלחה לכל החזנים וותיקים וצעירים כאחד....
אכן חבל שהחזן קלאנג לא נוטל חלק באירועים נוצצים אלו...יש לו בהחלט מה "למכור".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2010 09:56 לינק ישיר 

1. נדוש אבל חשוב - נדוש כי כבר כתבו רבים למעלה, אבל חשוב לציין - גם לדעתי קלאנג חסר
2. חשוב ולעולם לא יהיה נדוש - בהשוואה לתוכניה של לפני 4-5-6 שנים איזה הבדל! איזה גיוון! חזנים צעירים בגילם אך וותיקים בניסיונם ועם "חותמת איכות" של אהבת הקהל בכ"כ הרבה הזדמנויות בעשור האחרון. כל הכבוד לסובול שהקשיב ויישם, ולא משנה אם הוא קורא בפורום או שקיבל דעות של חברים בארוחות שבת בצהריים. אני מודיע רשמית שבכפוף לאישור הרבנית, בעז"ה נחדש את המנוי אחרי כמה שנים של הפסקה, וזה הרבה בזכות הצעירים וגם כמה "אהבות ישנות" שלעולם לא יידהו לא משנה מה צבע הקול - מילר, שולהוף, זים
3. זה המקום לכל המתלהבים מכל האשכולות האחרים שקשרו כתרים בסגנון "חזן העתיד", "חזן עולמי", "חוויה עילאית מהעולם הבא" "עוצם את העיניים ושומע את גלאנץ עצמו" וכיו"ב, לכל מיני פרחי חזנות יקרים כגון גרליץ, ברנהולץ, פישל, י. שוורץ ועוד רבים, להסביר לפרחים היקרים שיש דור של חזנים צעירים מוכשרים ומוכחים, וכדי להגיע לרמתם ומקומם הם צריכים לעבוד קשה ולא לתת הופעות חינם פה ושם ולרוץ להעלות הוידאו לפורום ולחכות לחברים שיכתבו כמה הם גדולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2010 13:03 לינק ישיר 
דשנים ורעננים ילכן יחדיו, אך חבל ש....

אכן כפי שכתבו קודמיי, ניתן לראות בעונה הנוכחית וגם בקודמתה משום  רענון בדמות חזנים צעירים/חדשים ואכן מגמה זו נמשכת גם בעונה הקרובה הבעל"ט – ומכאן יישר כוח לד"ר מרדכי סובול,על כך ובכלל!

בעונה הקרובה עניין זה בא ליד ביטוי בעיקר בקונצרט השלישי לכבודו של משה אוישר, בצירופם של טובים השנים: הרשטיק ואברסמון – שתי דמויות חדשות ומרעננות ב קונצרט  אחד שזה כשלעצמו תעוזה חיובית (בפרט שהם מופיעים רק עם עוד 2 חזנים ותיקים ולא עם 3 נוספים כמו בקונצרטים 1. 2. ) מבלי לגרוע מיכולתם הנפלאה של השניים הרי שהייתי מצפה דווקא בקונצרט הנ"ל לתת במה לחזן שמתאים מאוד בסגנון קולו ובדרך שירתו למקור – משה אוישר, כוונתי, לחזן דובלה' הלר שכבר הוכיח את עצמו בכל מקום שבו הוא הופיע ,כולל גם עם המקהלה והתזמורת יובל כמו בדוגמא דלהלן: http://www.kikarhashabat.co.il/18382.html

לא ברור לי משום מה מדוע הוא נעדר עד היום מבימת היכל התרבות? ובפרט מקונצרט הנ"ל?! חושבני שייחודו של החזן הלר הינו בקול הברי(א)טון הנדיר והיפהפה שהוא ניחן בו שזה כשלעצמו משב רוח מרענן לעומת שרפי מעלה... לענ"ד, הוא היה מביא את יכולותיו הנפלאות לשיא - לעומת קונצרטים אחרים, כמי ששמע אותו מבצע את "אב הרחמים", "אמר ר' אלעזר", "חד גדיא" ועוד. ההפסד כולו שלנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2010 16:59 לינק ישיר 

יישר כוח לד"ר סובול על הבאת החזנים הצעירים לקידמת הבמה,הדבר ודאי יתן גיוון רב בקונצרטים,נותר רק לחכות לפתיחת עונת הקונצרטים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2010 17:35 לינק ישיר 

איזה תענוג לראות את הצעירים משתלבים עם המבוגרים. תודה רבה על החן והחשיבות לצעירים. לרשום את התאריכים ביומן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2010 22:25 לינק ישיר 

זו נראית תוכנית מצויינת, מושקעת ואיכותית. (נותר רק לראות מה יעלה בגורל קונצרט הגאלה - האם ישתווה ברמתו לתכנית השנתית, או יהיה כקודמיו...).

אגיע לחלק מהקונצרטים, אי"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2010 02:28 לינק ישיר 

ניכר מאד מאמץ של ד"ר סובול להוכיח שיש לו כוחות רעננים וצעירים באמתחתו, ואולי קצת יותר מידי מאמץ...

למשל, שי אברמסון, עזי שוורץ ורפי פרידר הם זמרים\חזנים ברמה גבוהה, אבל קשה להשוותם לשאר החזנים שמופיעים בהיכל התרבות.

בסה"כ יש כאן שנים חדשים- נתנאל הרשטיק, שזו בשורה נהדרת, ושי אברמסון. וכנראה מאותו סוג של סיבות שלא הגיע הרשטיק להיכל התרבות עד כה, הגיע אברמסון...והן לא סיבות של איכות מוסיקלית או חזנותית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > תוכנית המנויים "יובל" תשע"א 2010--2011
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext