בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מנהלים של הפורום. מבקש משהו קטן.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2010 07:29 לינק ישיר 
מנהלים של הפורום. מבקש משהו קטן.

כל  כמה  חודשים  מתחיל  פסטיבל  על  חזן  לוין.

זה  מתחיל  עם  פרסום  לדברים  שהוא  עושה  עליהם  חזנות (  לא  בטוח  שהוא  בעצמו  לא  עומד  מאחרי  זה ).
ממשיך  בכאלה  שכותבים  לטובתו  (  לא  בטוח  שהוא  בעצמו  לא  עומד  מאחרי  זה ).
אחר כך  יש  כאלה  שכותבים  נגדו  ( גם כאן  לא  בטוח  שהוא  לא  עומד  אחרי הדברים להראות שהוא כמו הקוזק הנגזל ).
אחר  כך  פתאום  יש  בקשה  לא  להביא  בכלל  בפורום  משהו  עליו ( לא  בטוח  שהוא  לא  עומד  מאחרי  זה ) .

זה  סיטואציה  שרק  מישהו  עם  דיפלומה  מקצועית  ורשיון  לעבוד  במקצוע  ספציפי  עם  דיפלומה של  מומחה  במקצוע, יכול  לתת  דיאגנוזה מה  קורה  כאן...

אז  בשביל  לא  להביא  סיטואציות  לא  סימפטיות  לחזן  לוין  (  אבל  זה  יכול  להיות  ח"ו  גם  עם  מישהו  אחר ) יעשו  מנהלים  של  הפורום  שאלה  לכל  חברי  הפורום  אם  להשאיר כל  פעם  מה  שכותבים  ומתחילה  מלחמה או  לתת  כבוד  למה  שחזן  לוין  מבקש  כל  פעם  שלא  מזכירים  אותו  בפורום  ואוטומטית  למחוק  מהפורום  מה  כותבים  עליו.
תשובה  ישלחו  החברים  למנהלים  של  פורום  באישי  שם  גם  יודעים  מי  כותב  בפורום  (  אפילו  אם  יש  לו כמה  ניקים )  ויראו  מה  רוב  חברים  רוצים  (  לא  לפי  ניקים  אבל  לפי  חברים אמיתיים  בפורום )   וככה  יעשו  מנהלים  של  הפורום...  רוב  חברים  רוצים  לתת  כבוד לבקשה  של  חזן  לוין,  ימחקו אוטומטית  כל  דבר  קשור  אליו.  רוב  חברים  לא  איכפת  להם  אם  כותבים  עליו,  יחליטו  בהנהלה  מה  לעשות...

ככה  אולי  אפשר  לעשות  קצת  סדר  בסיפור  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2010 10:18 לינק ישיר 

אכן כך!
ובא לציון גואל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2010 12:40 לינק ישיר 

אני יכול לומר לך רק דבר אחד.

החזן לוין שיחק אותה, כי חזנים כמוהו מסתובבים המון בשוק. לא. לא התכוונתי שהוא לא טוב, ומשום מה השם שלו כאן כתוב בדף הראשון לפחות 10 פעמים, זה נקרא פרסום, לא משנה אם זה שלילי או חיובי, איך אמר החכם: "תקלל אותי, תפיץ עלי שמועות, רק תכתוב את השם שלי נכון". וכזה הוא החזן לוין, הוא מבין באסטרטגיה, הוא מבין בפרסום דבר אחד או שניים, וסחטיין להנהלת הפורום שנותנים לו להתפרסם בחינם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2010 14:00 לינק ישיר 

פרומער600

אתה  מזכיר לי  את  אותו  אחד, שבכדי  שהשם  שלו  יופיע  באופן  בולט  ומודגש  בעיתונים,  היה  אפילו  מוכן  למות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2010 14:04 לינק ישיר 

אין לכם מושג כמה שאתם צודקים!
אכן אשמים אנחנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2010 14:09 לינק ישיר 

ארבל45 כתב:

פרומער600

אתה  מזכיר לי  את  אותו  אחד, שבכדי  שהשם  שלו  יופיע  באופן  בולט  ומודגש  בעיתונים,  היה  אפילו  מוכן  למות...

לצערי הרבה, כזה הוא החזן לוין.

לדעתי, הוא הגזים בצורה קיצונית. קצת מתחיל להזכיר אדמו"ר מסויים בעיר גדולה במרכז הארץ שהפך ל"לץ".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מנהלים של הפורום. מבקש משהו קטן.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext