|
|
| נשלח ב-21/10/2010 18:31 |
|
| |
בבקשה, הקלטות חדשות של מוטי בויאר
ישנם איזה שתיים או שלוש הקלטות ממנו שכולם מעלים. זה ידוע. בבקשה להעלות יותר הקלטות מאלו. תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 18:46 |
|
| |
אדון ניגון הנכבד! מאז ומתמיד יודעים כולם שישנם "ניקים" שנועדו לקידום יקיריהם. אבל האופן שבו אתה עושה את זה, מעורר קבס. אנא, קצת כבוד! מה "כולם מעלים"??? אדון בויאר (שאינני מכירו כלל) קיבל קומפלימנטים על ביצוע ליצירה שהוא הלחין/חיבר/אילתר/חילטר- מצויין. מכאן ועד "העלאת קטעים חדשים? יא-חביבי, נסחפת, אפילו בשביל יח"צנות לחבר.
הק' מעניש.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 19:13 |
|
| |
מניש, על מה יצא הקצף? יש כאן אינטרסנטים למכביר חלקם בגלוי חלקם פחות....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 19:54 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 21/10/2010 19:55:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 19:55 |
|
| |
חלקם בגלוי וחלקם פחות, אבל יש צורה... איך אמר אהרן למשה רבנו? "על הראשונים אנו מצטערים, ואתה בא ומוסיף עליהם?" בא לשכונה בחור חדש וישפוט שפוט? היו עלי לטורח.
הק מעניש
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 20:02 |
|
| |
take it easy
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2010 21:52 |
|
| |
אינני מכיר את בויאר
אדונים נכבדים.
קצת פירגון. אינני מכיר בכלל את בויאר, ואין כאן לא ניק ולא נעליים. רציתי רק לשמוע עוד כמה הקלטות חוץ מאלו שכולם (סליחה, מקצתם) מעלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2010 16:28 |
|
| |
אם אתה לא מכיר את בויאר אני לא מכיר את חמי.... אף אחד לא מבקש לעלות יצירות של מישהו סתם...למה לא ביקשת לעלות הקלטות של החזן קנפעלמאכער? משום שאין לך עניין בו ובביצועיו. זו לא חייבת להיות היכרות אישית אלא התעניינות מחמת עניין כלשהו, ואין בזה פסול...רק לא להכחיש את המובן מאליו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2010 18:48 |
|
| |
שמאלציסימו, למה אתה לא נותן לו קרדיט?? אם הוא אומר שהוא לא מכיר, ופשוט יום אחד הוא נזכר שהוא אוהב לשמוע בעיניים עצומות את "החזן מוטי בויאר", יוסל'ה השני, קוורטין החמישי, פאבארוטי התשיעי ולואי הששה עשר, מי אתה שתתווכח??? לא מכיר, לא יודע, רק להתענג. מה אכפת לך??? אדון "ניגון"- המשך בדרכך זו. זה מה שגורם לנו להיות מחוברים....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2010 20:11 |
|
| |
אינני מכיר את בויאר. אני חובב של יוסלה. נקודה
להאדון הנכבד שמאלציסימו
שוב מצהיר: אינני מכיר את בויאר. מקטנותי אני חובב את יוסלה. וכתוצאה מזה אני חובב גם את אלו שמחכים אותו (לפחות לדעתי). ולכן אני גם חובב של שלומל'ה איזנבך שתפס טוב מאד את ה"נשמה הרוזנבלטית" ולא רק שמחכה אותו טוב רק שאפילו הלחין תפילות בסטיל הרוזנבלטי. לדעתי ה"רזא דשבת" שלו הוא מבריק. ואגב, אינני מחובבי החזנים ששרים את תפילותיו של יוסלה ולא מדייקים (משום מה...) בתנעות האופייניות שלו.
הפלא בעיני הוא שזה, לכאורה, דבר פשוט, וכמו שאומרים בעולם הישיבות "זה לא מהר"מ שיף קשה..."
ואספר לך סוד, האדון שמאלציסמו, (למה בחרת בשם כזה -- לא אדע, רק, שיהי') וכן להאדון הנכבד מניש,או מעניש, שאם אתם תלחנו ותעלו תפילות "רוזנבלטיות" בטיב של איזנבך ובויאר -- אהי', וכמוני גם רבים, גם חובב שלכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 01:12 |
|
| |
לא חכמה להיות קוף! חכמה להיות מה שאתה!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 21:28 |
|
| |
מיסטער ניגון!
כן רוזנבלאט לא רוזנבלאט, כן מכיר את בויאר לא מכיר את בויאר, נו, מילא!!!
אבל העברית! כך כותבים?! היכן למדת בבית הספר? אנא, רחם עלינו, ריבונו של עולם! קצת כבוד?!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2010 22:42 |
|
| |
יאלה אקשן , מכות , בלגן, תרגעו מה קרה כולה הצדיק ביקש הקלטות של בויאר, ____________ועוד יותר מזה מסכן בויאר שכתוצאה מזה הפכו אותו לקוף. __________________ כוחו של ״ניגון״
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|