בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

עצות לחזנים צעירים ומתחילים בתחילת דרכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2010 19:39 לינק ישיר 
עצות לחזנים צעירים ומתחילים בתחילת דרכם

לאחרונה עלו בפורום מספר עצות לחזנים בתחילת דרכם
הראשונה של החזן משה שטרן שיצא בקריאה נרגשת לחזנים שהופיעו בירושלים
אולי לא ימצא חן בעיניכם מה שאני רוצה להגיד אני ציפיתי לפחות עד כה מחזנים שקראתם להם דור ההמשך של החזנות לפחות מישהו מהם שיבצע משהו אורגינל משלו או לפחות משהו לא מוכר שהולחן על ידי חזנים אחרים. (אני מוכרח לציין שהחזנים ששרו פה הערב הם בעלי קולות טובים וביצוע מעולה) לכן אני מבקש מכם החזנים הצעירים שתנסו יותר לעבוד על משהו אורגינלי משלכם, שהרי אם אני רוצה לשמוע את טיהר אני אקשיב לביצועו של זבולון קוורטין שבוודאי ביצע יותר טוב.
השניה של חבר פורום שכתב באשכול סמוך שהיתרון של הלפגוט הצעיר היה שהוא הסתגר בפרנקפורט ובנה את עצמו, פיתח את קולו והשקיע בביצוע ולא רץ לשיר על כל בימה ותחת כל עץ רענן. והתוצאות כמו שכולנו כבר יודעים ...
גם אני ממליץ לכל פרחי החזנות הרבים הצומחים בימינו שיעבדו טוב טוב על עצמם לפני שמתחילים להופיע בכל חור
ובנוסף אני פונה אליהם שיתחילו להבין שעדיין אינם יכולים להעביר ביקורות גסות ולא מכובדות בפורום זה או בכל מקום אחר על חזנים מנצחים ועוסקים אחרים הנמצאים בחזנות שנים רבות משנות חייהם של החזנים הצעירים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 20:04 לינק ישיר 

אני משער שמן הסתם אתה מתכוון שלא יפתחו פה על כאלה שעשו את עצותיהם של האנשים הללו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 21:36 לינק ישיר 

ביקורת כל אחד יכול לתת אני לא חזן ואני מבקר חזנים לפי מיטב הבנתי וזו זכותי המלאה כמאזין. אני לא חושב שחזן ותיק בהכרח מבין יותר בחזנות מחובב ותיק.

עצות טכניות ניתן לקבל מבעל מקצוע ובודאי בעל ניסיון יכול לעזור יותר מחובב, אבל אם זה נשמע טוב או לא וכו' יש מספיק חובבים שמבינים בחזנות הרבה הרבה יותר מהרבה חזנים ותיקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 21:40 לינק ישיר 

חזן צריך לפתח את עצמו ליד העמוד והמילה ''חזן' הינה בעל-תפילה,ש''צ, ולצערנו המושג השתבש וחזן היום 
זה רק קונצרטים.
זכורני מאז ומתמיד שפיארו את ה-חזן בתואר ''עמוד קינסטלער''  לא שמעתי מעודי חזן שישבחו אותו
 בתואר '' קונצרט קינסטלער''.
אפילו גדולי זמרי האופרה תמיד העדיפו לשיר אופרה באופרה, מאשר לרוץ לבימות של קונצרטים,
הקונצרטים היו בשבילם כעין הופעה צדדית. 
החזן משה שטרן יכול להעיד על עצמו, שהוא בנה את עצמו ליד  ה ע מ ו ד  ורק לאחר מכן הוא נתן גם 
קונצרטים,ואת כל הקטעים שהוא חיבר ויצר, אלו רק תפילות, שלשבחו ייאמר שהם חלק מהתפילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2010 23:12 לינק ישיר 
ובנוסף אני פונה אליהם שיתחילו להבין שעדיין אינם יכולים להעביר ביקורות גסות ולא מכובדות בפורום זה או בכל מקום אחר על חזנים מנצחים ועוסקים אחרים הנמצאים בחזנות שנים רבות משנות חייהם של החזנים הצעירים.

אני לא חולק עליך בענין שהתגובות צריכות להיות מכובדות בכל מצב שהוא , אבל לדעתי קאמרטון צודק שהרי כדי לכתוב ביקורת על עמידה מצחיקה או על ביצוע גרוע לא צריך להיות גדול ״המייבינים״ וישנה בעיה יותר קשה שישנם חזנים ומנצחים שאינם יודעים את העבודה ולולא הפורום לא היו מודעים לה כלל וכלל, ואני אביא דוגמא שקרתה לי עם חזן פלוני אלמוני ששאלתי אותו מדוע הוא משתולל על הבמה עם הידיים והוא כלל לא הבין מה רציתי ממנו , כי מעולם לא העירו לו על כך. ולדעתי הפורום זה ה-מ-ק-ו-ם להעיר על כך לחזנים וזוהי בדיוק גם הסיבה שאני נשאר חסוי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > עצות לחזנים צעירים ומתחילים בתחילת דרכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext