בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אהבתי כי ישמע - גלאנץ - חיים אדלר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/1/2011 12:48 לינק ישיר 
אהבתי כי ישמע - גלאנץ - חיים אדלר

תוך כדי שוטטותי באתר שהועלה לאויר מחדש, האתר הנפלא לשמוע...... מצאתי את הביצוע הנהדר הזה ל"אהבתי".
להתמוגג.
http://www.chazzanut.org/videoN.aspx?id=566
תהנו ותגיבו. שבת שלום

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2011 22:53 לינק ישיר 

זה באמת יוצא מן הכלל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 14:58 לינק ישיר 

חג אורים שמח.‏ לצערי אני לא מצליחה להיכנס לקישור הנ"ל ולצפות בממשיך דרכם של גדולי החזנים החזן הרב חיים אדלר ביצירה אהבתי.‏ כל מי ששמע את החזן מבצע את היצירה בבית הכנסת הגדול בירושלים לא נשאר כפי שהיה.‏ אשמח אם יעלו את היצירה כהקלטה או כהסרטה ולא רק דרך האתר שהדפדפן מראה הודעת שגיאה.‏ בחג זה אנו אומרים כי חלצת נפשי ממוות רוחני שרצו להשמיד את תורתינו ואנו מודים לקדוש ברוך הוא .‏ חג אורים שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 15:53 לינק ישיר 

מי_אמר_למי :בדקתי והכל תקין ופועל  -לדעתי הבעיה אצלך שהתנתקת מהאתר (www.chazzanut.org  (
                    ואתה צריך להתחבר מחדש ,בהנחה שבעבר נרשמת לאתר זה ,שכן- הלינק הנ"ל נמצא
                    באתר ומבלי להיות רשום גם בפורום וגם באתר אין אפשרות לפתוח לינקים של האתר

בהצלחה (במידה ולא תצליח העבר לי באישי ואשתדל לעזור )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/12/2012 22:44 לינק ישיר 

תודה על ההקפצה
זה מסוג הדברים שאני שומע ונשאב פנימה. זה ביצוע פנטסטי, 
אני נוהג רבות לשבת ולהקשיב ליצירה בביצוע היחיד שהכרתי עד כה מוקלט של המלחין לייבלה גלנץ, ללקק את האצבעות כמה יצירה מדהימה ואיזה גאונות. נפתח בכמין הליכה בחלום, והביצוע הזה הוא פשוט חלומי אני כל כך אהבתי את אהבתי...
אני זכיתי לשמוע את היצירה מהחזן ר' חיים אדלר בלייב בבית הכנסת הגדול בירושלים, כל בית הכנסת דומיה ורק החזן מפליג בקולו, ובעז"ה אזכה עוד פעמים רבות.
אם קיימות עוד הקלטות של היצירה מהחזן אני לא אכעס אם יעלו אותם בפורום או ישלחו לי באישי
חנוכה שמח
לייזר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אהבתי כי ישמע - גלאנץ - חיים אדלר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext