| נשלח ב-6/4/2011 00:13 |
|
| |
חוץ מפוזה אין כאן משהו מיוחד אולי הוא זמר נחמד אבל חזן זה לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 00:55 |
|
| |
אל תשכח שמדובר בילד !
ביצוע יפה ועמידת במה מכובדת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 01:14 |
|
| |
אם אני צריך לזכור שמדובר בילד מזה שוה?
כשאני שומע חיים אליעזר הרשטיק אני לא מפסיק לומר- וואו הוא רק ילד!
מצד שני הוא עושה פוזה כמו גדול כך שגם החן הילדותי אין כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 13:25 |
|
| |
אובר בטחון עצמי פוגע.
אם רביץ היה שומע איך הוא מבצע את הקטע בלחנו, נו נו
תוקן על ידי קאנטוריני ב- 06/04/2011 14:15:10
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 13:33 |
|
| |
מסכים לגמרי. אין שום דבר מיוחד בביצועים שראיתי מהנער וכמדומני שראיתי כמה עשרות, בחי ובווידיאו. לא מצאתי קול מעניין ולא הגשה מיוחדת, לא מוזיקליות מרגשת ושום דבר בעל ערך מוסף, זכרונות טובים מהילדות העמוסה בוודאי יהיו לו, קריירה כבוגר?! לא הייתי בונה על זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 14:45 |
|
| |
הימלפרב: תוכל להביא דוגמא לילד פלא שהיה אחרי חיים אליעזר הרשטיק שהתקרב אליו ?
לטעמי כשילד עומד על במה (ואין כוונתי בדווקא לבמה זו) ושר בקצב ובדינמיקה זה הפלא הגדול ביותר.
ראיתי את אורעד בקונצרטים כשעמד על יד חזנים גדולים ובזמן שהם נכשלים בדברים שמבחינתי חשובים לא פחות מקול יפה, עומד על ידם ילד שמופיע כמבוגר, וזה לטעמי פלא.
אני אישית פחות מתחבר לילדי הפלא הצרחניים, שלטעמי צריכים יותר לפתח את קריירת שירת המקלחות והחתונות ולוותר לנו על התענוג.
אגב,יכול להיות שמי שהכין אותו לקטע הזה אינו קשור לענין החזנות ולכן ההגשה פחות חזנית.
תוקן על ידי קולני ב- 06/04/2011 14:46:03
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 15:51 |
|
| |
כן קולני.
שרוליק הרשטיק, עמית ליסטוונד, שמחה לוונשטיין.
כולם בעלי קול יפה יותר והבנה עמוקה יותר בחזנות. המונח "ילד פלא" צריך לבטא משהו. זה שהוא עומד בקצב ויש לו דינמיקה רק מכשיר אותו לעמוד על במה אבל לא הופך אותו למשהו יוצא דופן ופלאי.
אין לי שום דבר נגד הנער הזה ששר נחמד מאד. הבעיה עם אלה שמנסים למכור אותו בתור משהו שהוא לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 16:06 |
|
| |
ביחס לילד זה מעמיד אותו כפלא ברגע שהוא שר בקצב ובדינמיקה שכמותו לא היתה לכל אלה שהזכרת עם כל הכבוד, ויש כבוד. מבחינתי זה פלא וקול ילדותי וצרחני שעושה ל"עויילם גויילם" את העבודה, עלי זה לא עובד.
אגב, אתה באמת התכוונת למה שכתבת ששרוליק הרשטיק ליסטונד ולוינשטיין התקרבו לחיים אליעזר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2011 20:49 |
|
| |
לא ממש אבל הם נשמעו חזנים עם קולרטורה בדומה לחיים אליעזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 12:40 |
|
| |
קולני , אורעד כץ ילד ששר יפה מאוד, אבל עם כל הכבוד לא ראיתי את כוחו בביצוע יצירות חזנות ,בקונצרטים הוא נוהג לשיר את האידשעא מאמא או הבן יקיר לי ועוד יצירות שירתיות ולא חזניות ברובם , אשר עלכן מקומו לא בהכרח מעל בימת החזנות ,, כך שאני לא רואה מה הדימוי בינו לבין ילדי פלא אחרים בחזנות ,ובקשר לילדי פלא הנוספים שהוזכרו פה שהם כן ביצעו יצירות חזניות מורכבות, חושבני שקולרטורה לבד זה לא מספיק להתקרב לחיים אליער בילדותו המדהים של חיים אליעזר היה הביצוע והטכניקה של הוצאת קול שהם בוצעו כמו זקן ורגיל במלוא מובן מילה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 14:29 |
|
| |
גאון לירי : ברוך הבא לפורום.
אם תבדוק יש ביוטיוב את כץ שר את אשא עיני.
הימלפרב : ניסיתי לא להיכנס לזה אבל הכרחת אותי,
עמית ליסטוונד דווקא היה יפה כוחו גם במוזיקליות אך הקולורטורה שלו לא משכנעת אותי בכהוא זה ולדעתי היא היתה קצת צולעת, וגם שאני פחות מתחבר לצרחנות שלו.
שרוליק הרשטיק שר מאוד יפה אך לא שמעתי אותו מעולם מבצע חזנות.
את שמחה לוינשטיין דווקא מאוד אהבתי אך בחית לא היה לו קול.
אני לא כל כך אוהב לשמוע ילדי פלא, מבחינתי זה נשמע כדבר בוסרי ולא מעובד, ואת אורעד אני יותר אוהב כי קולו יציב ובריא יותר כשל בוגר.
ולחיים אליעזר הרשטיק אני לא מכיר ילד פלא אחד שקרוב אל קרסוליו (ואל נא נשכח שההקלטות ממנו הם מגיל 14.)
ואני חושב שאם האמרגן של אורעד כץ היה משקיע בו יותר בקטע של חזנות היינו מקבלים תוצאה שונה, אך מכיוון שהשקיע יותר בשירה בזה אנחנו מכירים אותו.
אבל בסופו של דבר: על טעם וריח וכו'
תוקן על ידי קולני ב- 07/04/2011 15:08:08
|
|
|
|
|