| נשלח ב-21/4/2011 13:48 |
|
| |
קונצרט חזנות ושירה הערב

|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:27 |
|
| |
"הצדעה למתנדבי הארגון"?? וכי אלה שהתנדבו כמה פעמים לעזור לחולים כבר מגיע להם קונצרט הצדעה?
אני חושש שהקונצרט הזה כולו למטרת רווח למשפחה אחת, ואין בזה בעיה, אם לא היו מנסים בכוח לרתום אמנים להופיע בפניהם בחינם בטענה שזה למען חולים...
חוץ מזה, כדאי שידע הציבור ששלמה גליק לא יופיע בקונצרט זה, ובכלל לא נתן את הסכמתו לפירסום הזה, ואפרים מנדלסון מופיע בארוע אחר באותו זמן.
תחכמוני היתה בדיחה ונשארת בדיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:30 |
|
| |
כל המעוניין לשמוע את החזן הנפלא שלמה גליק, יצעד למלון שערי ירושלים, ומי שחשקה נפשו בשירתו הנפלאה של אפרים מנלדסון ילך עד מלון ציפורי ביער ירושלים, ולא ישים את כספו על קרן הצבי בארוע מפוקפק.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:37 |
|
| |
בס"ד
כיוון ששמעתי שהחזן שלמה גליק מופיע הערב במלון שערי-ירושלים,
שוחחתי עמו לברר את הנושא והתברר לי שכלל לא דיברו איתו על הופעה הערב בתחכמוני.
לחזן גליק נודע על "הופעתו" הערב בתחכמוני אך ורק מהמודעה המפורסמת לעייל.
האם מארגני הארוע אינם דוברי אמת ????
אין זו פעם ראשונה שהם מפרסמים שיגיע חזן כלשהו שכלל לא דיברו איתו וכלל אינו מתכוון להגיע.
אגב, האם הזמר אפרים מנדלסון לא מופיע הערב במלון ציפורי ביער-ירושלים כפי שפורסם במקום אחר ???
המודעה לאחר בירור הפרטים נראית מגוחכת ופוגעת בשמם הטוב של המופיעים בה ושל המארגנים.
מי שמעוניין לשמוע חזנות טובה בירושלים הערב מוזמן להגיע בשעה 21:00 למלון שערי-ירושלים
שם יופיע ויארח החזן שלמה גליק את החזן עמי סובר וילד הפלא ארי ויספיש.
מועדים-לשמחה!
תוקן על ידי JJ888 ב- 21/04/2011 15:09:38
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 14:58 |
|
| |
עוד הפקת בידור מבית הכנסת תחכמוני !
חבל לי על צוקר ומולר שכבר הופיעו בהרכבים מכובדים ועכשיו ניתנים דרור לכל ליצני ירושלים לשחק בהם, הרי זה מפולת בטוחה ובריחה ומנוסה מהיכל התרבות בתל אביב שלשם פניהם מועדות.
האם פעם שעברה שהיה קונצרט בידור הם ביקשו רשות משלמה גליק ומיוסי שוורץ שכביכול היה אמור לנצח על המקהלה בשבת ?!
לרוזנפלד לא הספיק השם הרע של הבדרן והשחקן שגרם לו המפיק הקודם שלו שהוא צריך לרוץ עד למושבי הליצים בירושלים ?!
רק אני מקווה מאוד שיהיה שם שוב גם האדמו״ר מסאסוב שלא יהיה שם אירוע בדרני חסר.
מנסיוני חזנים יקרים בירחו משם כמו מאש, כסף לא יצא לכם מזה! והפירסום שיצא יהיה רק שלילי !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 15:07 |
|
| |
נו...Cb3000, למה שלא תפרגן ליחצן המהולל שהוא עצמו בדרן לא קטן, להפיק עוד בדיחה על חשבון שמם הטוב של החזנים, וקצת כסף לאבא שלו תוך כדי...?
למה שלא ישתמש בשמם של חולים במחלות קשות ל"ע להעצמת האגו שלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 15:10 |
|
| |
מאפיונרים לשם שמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 16:31 |
|
| |
התבקשתי ע"י הרב בני וכסלר להכניס את המודעה הנ"ל. לאחר שראיתי את התגובות ביררתי ואכן נפלה טעות מצערת ושמו של החזן שלמה גליק נכנסה בטעות למודעה ואישית אני מתנצל בפניו (אף שאני לא ערכתי את המודעה ולא את הקונצרט) שאר החזנים והזמרים יופיעו כולל אפרים מנדלסון שיגיע לאחר ההופעה במלון ציפורי שביער ירושלים. אכן אני אישית חושב שלא פחות מומלץ להגיע להופעתו של החזן הענק שלמה גליק. הקונצרט בתחכמוני מאורגן הפעם ע"י ארגון ישמח לב בראשותו של בני וכסלר ולא ע"י בית הכנסת תחכמוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 16:40 |
|
| |
בלהההההההההההההההההההבלהההההההההההההההההההבלההההההההההההההההההבלהההההההההההההההההבלההההההההההבלהההההה!!!!
זיכרמוביץ :
לכתוב כזה אוסף של שטויות כל אחד יכול !
לא יודע מי זה הרב הגאון רשכבה״ג בני וכסלר שליט״א אני יודע רק לפי ראות עיניי, ומה יותר תחכמוני מאשר כאחראי הפקה בארגון הוא הליצן והבדרן אפי טורצקי בעל מחבר ליצירת השפן הקטן, ומראשי הארגון נמצא החזן יענקלה רוזנפלד ?!
אם נפלה ״טעות״ והחזן גליק שורבב ב״טעות״ למודעה, מדוע המודעה לא יורדת מהפורום ומדוע אין מודעות התנצלות על ההכפשה הרבה שגרמתם לחזן גליק.
האם אתם חושבים שכולנו מטומטמים ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 17:18 |
|
| |
לדעתי ההכפשה של גליק זה ממש פלילי והתנצלות שכביכול זה נכנס בטעות מעוררת גיחוך, אצלינו במשפחה כבר מזמן השתרש הביטוי כאשר רוצים להגדיר "בלאגן" אז אומרים "תחכמוני" , חבל שגורמים כאלו נכנסים לעולם החזנות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 17:36 |
|
| |
טעות, טעינו, טועים....
וטעו גם שבטעות שורבבה תמונתו של החזן יעקב רוזנפלד למרכז המודעה ובגודל יותר גדול מכל החזנים האחרים. מה לעשות, אם לא עושים לא טועים.
וראש הארגון, (שדרך אגב, גם החזן רוזנפלד הוא "מראשי" הארגון, גם האדמו"ר מסאסוב, וגם מר אפרים טורצקי שמצטנע וטוען רק לתואר "מנהל הפקות ארועים") טעה והחליט להכניס את שמו של שלמה גליק שלא רצה בכך על דעת עצמו, וללא שום קשר ל"מנהל הפקות ארועים" של הארגון שטעה ולא הפיק את הארוע הזה.
תגידו, חוץ ממנהלים וראשים טועים, האם יש עוד מישהו בארגון, שהרי למענם הופק הערב....חחחח.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 17:47 |
|
| |
שלום לכולם,
אין זו הפעם הראשונה שבית הכנסת תחכמוני בי-ם או נכון יותר 'גבאיו' של ביה"כ מראים את פרצופם האמיתי,וצריך לבדוק אם אין הדבר גובל בפלילים,לפרסם על מישהו שמופיע הערב כשבוודאות ברור לכולם שהוא מופיע בשערי י-ם. וההתנצלות המגוחכת בהמשך של מר זוכמירוביץ הנכבד שעושה הרושם שהוא חלק מהקנוניה הזאת.
חזנים כשלמה גליק ומשה מולר הופיעו מעל גבי במות מכובדות ביותר,ולא יתכן שפעם אחר פעם גבאי ביה"כ/משפ' טורצקי תעשה 'השלמת הכנסה' על גבם של החזנים הנכבדים.שוחחתי פעם עם כמה מהחזנים שהופיעו שם בהתנדבות עבור חולה שהיה אמור להגיע ולהאזין.לבסוף התקיים הקונצרט בהשתתפות חזנים טובים שהקדישו מזמנם ובאו בהתנדבות ללא לקבל אפילו' הוצאות נסיעה!! מיותר לציין שלא היה שום חולה ושום כלום.(כן היה איזה אדמו"ר זקן העונה לשם "האדמו"ר מרופשיץ" ואדמו"ר מ"סאסוב" ,עם אדמורים כאלו היכונו לביאת המשיח...) ושוב משפ' טורצקי השתמשה בחזנים ובחזנות לצרכיה הפרטיים.בושה! וצריך שמישהו יעצור את הבזיון הזה בהקדם האפשרי!
למנהלי הפורום הנכבד אקרא: כל המתפרסם מביה"כ/בשם תחכמוני פוגע בציבור הגולשים והכותבים.אנא חיסמו לאלתר את כתיבתם של הליצנים,ובפרט לאחר הסקנדל האחרון!!
חג שמח.
נחמן.
תוקן על ידי דביר_קדשו ב- 21/04/2011 18:03:40
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 18:18 |
|
| |
כל המושג הזה "קונצרט למען חולים" בשקר יסודה.
אם החולה יכול לעמוד על רגליו, למה שלא ילך להיכל התרבות או כל מקום אחר וישתתף להנאתו בקונצרט שמתאים לו.
ואם לא, מצוה לשמח אותו- בביתו או בבית חולים. לא בבית משפחת טורצקי!!!
שום מצוה ושום בטיח!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 18:42 |
|
| |
הייתי שם פעם במוצ"ש לקונצרט חזנות
והיה קרקס מושלם
כולל בדרן
ילד שחושב שהוא פסנתרן גדול
אנשים שחושבים שהם חזנים
ואדמו"ר שחושב שהוא חזן או חזן שחושב שהוא אדמו"ר
לשלם 25 שקלים בשביל לתרום למזגן לשיפוץ או לחולים
ושבסוף הכסף יכנס לכיס של משפחה מסויימת העושה בביהכנ"ס כבביתה שלה זה גזל והונאה
באותו ערב היה גם שמו של החזן גליק במודעה והוא הגיע כי אמרו לו שיהיו שם אנשים חולים
חוץ ממני שהייתי מצונן לא היו עוד חולים בביהכנ"ס
המשפחה המארגנת מצטרפת לאחרים החושבים שקהל חובבי החזנות מורכב מאנשים מטומטמים
המוכנים להשקיע את כספם בשביל שיעשו מהם צחוק ויביאו להם שבבניקים או אנשים אחרים המנסים להיות חזנים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 20:23 |
|
| |
אין ספק כי התנהלות עריכת האירועים בתכמוני לוקה בחסר אך מכאן ועד להאשים בנטילת כספים לכיס הדרך עוד רחוקה, אני מבקש סליחה בשם הניקים האחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2011 22:53 |
|
| |
אין כאן גזל לכיס של מישהו אבל יש ויש כאן בעיה של יחצנות פסולה ופרסום לא אמינה וזה בעצם אותו הדבר. אם פלוני השקיע כמה אלפי שקלים עבור צבע לבית הכנסת ועושים קונצרט לכסות את החוב זה לא נשמע טוב ואף חזן לא יתרום את מומחיותו למען הדבר הזה. אבל קונצרט למען חולי סרטן זה משהו אחר לגמרי...
הכל ענין של ניסוח.
|
|
|
|
|