בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

השבת 'בהר' בבי"כ 'עץ חיים' בגבול ב"ב ר"ג.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2011 22:47 לינק ישיר 
השבת 'בהר' בבי"כ 'עץ חיים' בגבול ב"ב ר"ג.

במסגרת דיווחי על שבתות בעיר ר"ג.

בבית הכנסת 'עץ חיים' בר"ג (ע"י/מול המשטרה) השבת פרשת בהר יעבור לפני התיבה החזן ישראל גולדפריינד בתפילות יום השבת בלבד.איני יודע אם מקהלה תלווה את החזן.ומאחר שבבית הכנסת הגדול ר"ג לא יהיה חזן רשמי (ברכת הצלחה לחזן הראשי ישראל רנד,לרגל נסיעתו לקונצרט הספירה בניו יורק עם החזנים מוצן -מילר) ומרחק ההליכה אינו קריטי,אצעד לשם.
זמן התפילה בשעה 8.

לבקשת מספר חברים בפורום ששלחו בקשת דיווח באישי מהשבת האחרונה

החזן היה נהדר ,שילוב מוצלח כרגיל של נוסח משובח עם יצירות החזנות, הוא מוכיח בצדק את היותו חזן בבית הכנסת.יודעים מה? לדעתי הוא כבר בשלב שיכול להתקדם ולתפוס 'עמוד' נוסף.הנסיון הרב שהוא רוכש -וכבר כתבתי על-כך,עושה לו את זה.

שאלה אחת שאין לי תשובה עליה: מדוע אין מקהלה בשבתות של החזן גולדפרינד? מישהו יודע?....הוא הלוא מאוד מוזיקלי ומשתלב כ"כ נהדר עם המקהלה של רפי ביטון.אם מישהו מהגבאים קורא זאת.הרמה להנחתה.

עד כאן בינתיים
נחמן.

תוקן על ידי דביר_קדשו ב- 08/05/2011 23:00:40

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 23:18 לינק ישיר 

תודה על הדיווח.
החזן ישראל גולדפריינד חסר מרפקים ולכן איננו דוחף את עצמו, אך בהחלט ראוי לבית כנסת משלו.
שוחחתי בעבר עם הרב ארנברג מקהילת ברלין והוא מבכה את העובדה שהחזן גולדפריינד סירב לשמש אצלם כחזן קבוע. אך אל דאגה, הוא יגיע רחוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2011 23:32 לינק ישיר 

ערב טוב נחמן,
אנסה לענות לשאלתך: אם תדאג למימון, נראה לי שהגבאים ישמחו להזמין מקהלה כל שבת. ווס זוגסטע?
חג שמח,
אלכס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2011 10:41 לינק ישיר 

מר אלכס הנכבד,להלן תשובתי:

אני בנקאי באחד מהבנקים הגדולים בארץ,אמנם איני יושב ב'טלר' וסופר מזומנים, אך גם איני המנכ"ל {עדיין...}.כאשר הדירקטוריון יחליט על התמנותי למנכ"ל,אממן כל שבת מקהלה בבית הכנסת.

ובנוסף לא נראה לי שהגבאים מעונינים שמישהו אחר פרט לחזן רנד יתפלל עם המקהלה.זו הרגשתי.

תודה רבה.
נחמן.

תוקן על ידי דביר_קדשו ב- 09/05/2011 10:45:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2011 10:59 לינק ישיר 

ותזכורת.

שבת שלום!

נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2011 11:14 לינק ישיר 

חברים,

בלוחות המודעות בעיר רמת גן ישנה מודעה מטעם בית הכנסת עץ חיים על תפילה נוסח קרליבך בליל שבת,
אך על שבת בבוקר אין מידע כלל.האמת שאת המידע על תפילת הבוקר בשבת קיבלתי מהחזן ישראל עצמו,
האם למישהו יש מידע בענין? אולי התבטל אולי משהו? אני מנסה להשיג את ישראל לשמוע ממנו...

אעדכן בהמשך
נחמן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > השבת 'בהר' בבי"כ 'עץ חיים' בגבול ב"ב ר"ג.
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext