| נשלח ב-13/5/2011 14:31 |
|
| |
שלום סלמון "בעבור דוד" מתוך קונצרט יום העצמאות - ישורון
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2011 15:31 |
|
| |
האם רק אצלי לא קיים שום קישור
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2011 15:42 |
|
| |
פקפקן הביא הקישור באשכול הדיווח של הקונצרט , למניעת "זמירות" דלעיל להלן הקישור :
| נשלח ב-13/5/2011 14:32 | |
|
|
מתוך הקונצרט "בעבור דוד" - שלום סלמון
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 13/05/2011 15:45:03
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2011 22:10 |
|
| |
תענוג.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 04:12 |
|
| |
אומן אמיתי, דיוק מושלם, קול יפיפה יציב ובריא.
החזן סלומון הוא דוגמא חיה לכל חזן שהחזנות חייבת לבוא עם הרבה השקעה ועבודה, וללא התמסרות א"א להגיע לשום מקום.
לדעתי החזן סלומון גדול בכמה פנים מהרבה חזנים בני דורנו, ומקומו בקדמת הבמה, הידע הגדול שלו במוזיקה מוסיף לו המון יציבות במבנה הביצוע, וכדאי הוא רבי שלום ללמוד ממנו בשעת הדחק (של החזנות בימינו..)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 13:28 |
|
| |
בס״ד
שלום וברכה
החזן שלום סלומון : מוזיקאי ומוזיקלי ניכר שלמד רבות בתחום המוזיקה, בעל קול יפה מיטב לשמור על הקצב והדינמיקה.
אך לא יצאתי מגדרי מביצוע זה, לפי הבנתי קטע זה ניחן באיפוק מרובה ולא הצליח לזעזע אותי מבחינה קולית, אמנם מבחינת המוזיקה הוא היה קרוב למושלמות.
קולו של החזן סלומון לפעמים בורח לכיוון האף ואני מאמין שהוא מודע לחסרנותיו. הקולורטורת מעט חסרות. אין לי דרישה מחזן שיהיה לו קולרטורות אלא שבאם אין לו אותם כדבעי היה מומלץ שפחות ישתמש בהם.
אני בטוח שיש בתוכו פוטנציאל להיות חזן ברמה.
בהצלחה
מקהלת מכון ת״א : ישר כח גרמתם לי הנאה רבה !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 14:19 |
|
| |
ביצוע יפהפה!! דווקא נהניתי מתרבות השירה!!! ניכר שהוא עובד, מתקדם ובכיוון הנכון. בהצלחה גם הלאה...........
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 15:14 |
|
| |
ביצוע יפה אבל קצת מרגיש לי זמר אופרה ופחות חזן
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2011 18:00 |
|
| |
אני לא מצליח לזהות צליל מהאף אולי תכוון אותי לפראזות כאלו. מה שכן, יש לשפר את נושא הקולרטורה שלפעמים נשמע קצת "בלאגן" ואת ההופעה הכללית על הבמה ויצירת יותר קשר עין מול הקהל. הביצוע בכללותו, חזן פסנתר ומקהלה טוב מאוד, וכפי שכתבתי באחת הזדמנויות הקודמות כששמעתי ביצוע של קטע זה מפי אותה המקהלה (ונדמה לי שאף אותו סולן) השינויים הדינמיים שנעשו בה וביצוע הרבה קטעי פיאנו במקום שהקהל מצפה דווקא לפורטה מרגשים אותי מאד ואני נהנה להאזין לזה מידי פעם. היצירה עצמה מטבעה יבשה ואין בה הרבה "בשר" כך שלא ניתן באמת לעמוד על יכולות קוליות של מבצעה. הגדולה באמת בביצוע כזה הוא להביא את המוסיקה שתדבר במקום שלקול אין הרבה מה להגיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2011 01:53 |
|
| |
| לאמהשחשבתם כתב: |  | | השינויים הדינמיים שנעשו בה וביצוע הרבה קטעי פיאנו במקום שהקהל מצפה דווקא לפורטה מרגשים אותי מאד ואני נהנה להאזין לזה מידי פעם. |
|
בשונה ממך, אני לא נהנתי כלל מהשינויים שנעשו. אמנם ברור שהיה כאן הפתעה ומשהו חדש, ושינוי מחודש הוא תמיד דבר מהנה. אך לדעתי השינוי כאן הוא מיותר, מחמת שמטרת הביצוע כאן במילים 'חדש ימינו' הוא לשלב בין בקשה מעודנת המתבטאת בפיאנו ע"י הפלסט וכו' ובין צעקת הפורטה שהיא באה לבטאות את השלב שאחר הבקשה והתחינה. וכאן בעיבוד, משהו נתקע ולא מתאים, הפורטה נמרח מידי, והעומק של הביצוע המקורי הולך ונעלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2011 16:19 |
|
| |
אני חושב שאפשר היה להוציא הרבה יותר רגש ודיקציה.הרי המונולוג עצמו צריך להישמע ככה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2011 17:49 |
|
| |
קפדן בשני אשכולות שונים הפרחת את המילה דיקציה ללא שום קשר למציאות...רוצה לדבר על זה? ובקשר למונולוג...אולי תואיל להסביר! לגבב מילים גם תוכי יכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2011 10:15 |
|
| |
שמאלציסימו אני רואה שאתה לקחת ברצינות את הפורום!!!!
ודרך אגב יש חופש ביטוי בפורום זה לידיעתךךךךך!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2011 10:40 |
|
| |
שלום וברכה
קפדן :
בשונה ממך ומעוד כמה בודדים ישנם רבים שבחרו את הפורום כבמה רצינית להעלאת נושאים ודיונים ולשיתוף מידע ועוד,
באם אתה מחפש במה ״לא רצינית״ ישנם פורומים של ה״עמך״ לביצוע פעולות מעין אלה.
אני לא כועס עליך משום שעל פי כתיבתך ניכר שהינך עדיין צעיר ורך בשנים, ומה שנותר לי לאחל זה אך ורק גדילה מהירה.
לאמהשחשבתם :
אני זכיתי בריחות קלות לכיוון האף בעיקר בחלק השני של היצירה, יתכן שאני טועה אך כך זה נשמע לי על פי הצבע.
סך הכל מדובר בביצוע יפה ומעורר כבוד, מלא בדיקציה ובדינמיקה, אני מאוד אהבתי את השינוי המרענן ביצירה, וזה דבר ברוך מאוד בפרט ביצירה כה נדושה ודרוסה.
ישר כח
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2011 10:45 |
|
| |
cantor yo2:תודה רבה על המחמאה אבל כנראה שכבודו לא הבין את דברי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 15:10 |
|
| |
אתה יכול להתבטא איך שאתה רוצה, רק על תתפלא שהתייחסו אליך בהתאם להתבטאויותיך...
|
|
|
|
|