אוסף התקליטים של בארי סרוטה ז"ל הועבר לJSA
תרגום ע"י גוגל
בלאנש Serota ביקרו JSA בפברואר 2011 כדי להסדיר את התרומה של אוסף שיא אישי של בנה של סאונד יודאיקה ארכיון ספריות ב FAU.
הגברת Serota היה ברור עדיין מתאבלת על אובדן של המפיק שלה, עורך דין בן ולהקליט, בארי Serota, כשהיא ביקרה JSA. היא סיפרה לי שהבן שלה לא היה מעוניין להרוויח כסף. הוא אסף הפיק הקלטות מוסיקה יהודית רק מתוך אהבה.
היא רצתה לכבד את זכרו שלו. זה ניחם אותה לדעת כי מה שהוא אהב כל כך הרבה ימצא קבלת פנים חמה בית קבע את קול יודאיקה ארכיון ספריות ב FAU.
בן רוט-Aroni, ארכיונאי קול של RSA, היה במצב רוח מרומם במיוחד על המתנה. יחסיו עם בארי Serota חזר בתחילת שנת 1970 כאשר הוא הועסק כעורך קלטת של Serota. "כששמעתי לראשונה על מותו, לא לשקוע מיד. לא יכולתי להאמין! אני מחבב אותו מאוד. התקשרתי לאמא של בארי להציע את תנחומי, לספר לה כמה אני מעריץ מסירותו לשמירה על מוסיקה יהודית חזנות ועוד. הזמנתי אותה לבקר סאונד יודאיקה ארכיון. היא מבלה את החורף במערב פאלם ביץ' ואני חשבתי שהיא תהיה מעוניינת מה שאנחנו עושים כאן ".
הגברת Serota לא היה מסוגל לעשות את הטיול בוקה רטון כי בחורף אבל עשינו סידורים בן לבקר אותה בשיקגו כדי להעריך את אוסף הקלטות Musique אדונים האינטרנציונל כי נערמו במרתף שלה. "הייתי אומר שזה היה מכריע לטובה!" הוא דיווח. הוא העריך, כי היו כ 100 קופסאות של הקלטות, אדונים להקליט, סליל ל-סליל קלטות.
פגישה הגברת Serota פנים אל פנים בפעם הראשונה, דיבר על בן זיכרונותיו של בארי. היא זכרה את קולו היפה של אביו של בן, החזן Zvee Aroni. וכך הם דיברו ואכל כריכים לארוחת צהריים מעדנייה.
ד"ר Wiiliam מילר (מימין), דיקן הספריות FAU, מסתכל על להתחזות בלאנש Serota (באמצע) ומקסין Schackman (משמאל) מול "תקליט זהב" החדש כיבוד בארי Serota.
עד בן שמאל שיקגו הגברת Serota היה החליטה לתרום את כל הקלטות שיש לה את JSA.
להלן פבואר בן ליווה אישית את גב 'Serota בוקה רטון, שם היא התרשם בבירור על ידי מה שהיא ראתה. ד"ר מילר סידר לה "תקליט הזהב" הכרה JSA התורם להיות מושם על מלאך סאונד JSA הקיר. הגברת Serota הביעו הנאה שלה בידיעה זיכרון של בנה עבודתו לכבוד יהיה כראוי
וכן מספר תקליטים באידיש.עם הזמן כל האוסף יועלה לאתר.
|