|
|
| נשלח ב-9/8/2011 16:53 |
|
| |
שבת עקב בת"א: הלפגוט ומקהלת 'לשמוע אל הרינה'
בשבת פרשת עקב יעבור לפני התיבה החזן יצחק מ. הלפגוט בליווי מקהלת 'לשמוע אל הרינה' התפילות התקיימו בבית הכנסת אפקה בת"א ברחוב חי"ש
זמני התפילות: ליל שבת - 7:10 שבת בבוקר - 8:00
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 21:21 |
|
| |
אני מקווה שאצליח להיות שם בשבת אני מחפש מקום ארוח אם אתם יודעים על בית הארחה או משהו כזה אני אודה לכם שמעתי שהמקהלה עובדת על דברים מיוחדים לכבוד השבת ללא ספק המקהלה הזאת תכבוש את השוק הק'...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 23:08 |
|
| |
באיזה זה איזור זה בתל אביב?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 09:46 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 15/08/2011 09:47:36
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 12:31 |
|
| |
תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 14:17 |
|
| |
בהצלחה! מלבד תמיכתי בכל משב רוח מרענן בעולם החזנות, דבר שמקהלת לשמוע אל הרינה עושים בכבוד, נראה לי שיש כאן ציון דרך מיוחד שהחזן הלפגוט מופיע עם מקהלה מקצועית שאיננה מבית יובל/משפחת סובול! אולי שומעים פעמוני התחדשות?
הק' מעניש
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 15:27 |
|
| |
| מניש כתב: |  | נראה לי שיש כאן ציון דרך מיוחד שהחזן הלפגוט מופיע עם מקהלה מקצועית שאיננה מבית יובל/משפחת סובול! אולי שומעים פעמוני התחדשות?
|
|
מניש, אפקט הדומינו המזרח תיכוני פגע גם בעולם החזנות, כמו שם גם כאן, רודני עולם החזנות ישאירו במהרה ניחוח של היסטוריה. אבק ותו לא.
בתקופה האחרונה בפרט אנחנו רואים את זה בחוש מול העיניים, אלי יפה שכל כך חיכינו לו פותח בסדרת חזנות מלאת בשר (שווה לבוא לקונצרטים רק בכדי לשמוע את עיבודיו המושקעים), מקהלת 'לשמוע אל הרינה' קמה לה ביום בהיר ומראה לד"ר מיהו החולה ומיהו הד"ר, מי מקצועי ומי מפרסם שהוא מקצועי, היא קוטפת לו את כל החזנים (כאילו שהם שייכים לו) ומופיעה לראשונה עם הלפגוט, ועוד היד נטויה..
אפקט דומינו. התפנה ד"ר, הקליניקה להשכרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 18:24 |
|
| |
אני מסכים עם קודמי שבהחלט קמה תפנית חדשה. כפי שאמרתי בעבר השטח צמא לשינוי דרסטי, הקונצרטים של יובל לצערי ממחוזרים ומשעממים כמו הקונצרט האחרון אבינו מלכנו שבחלק השני של הקונצרט היה ניתן לראות המוני איש עוזבים משיחות מזנון בהיכל התרבות הבנתי עד כמה אני צודק.
יישר כח גדול לאלי יפה על הקונצרטים המשובחים בירושלים ויישר כח כפול על הכנסת פרחי החזנות שזוכים חלקם לראשונה להופיע בקונצרט איכותי כמובן שהזדמנות זו נפלה בחלקם על אף שלא עשו דיסק עם הד"ר.
מקהלת החזנים החדשה היא איום אסטרטגי על הד"ר ובנו מסיבה אחת שידועה רק לשניהם והיא כי הם פשוט יותר טובים ממוקצעים ואיכותים בקיצור עושים מוסיקה.
הלפגוט ומוצן פתחו שער לשבירת המנופול הדורסני של יובל על אף האיומים שחטפו על עצם העובדה שמופיעים עם מקהלה אחרת.
זו תחילת הדרך למנצחים ומוסיקאים צעירים אשר בענוה וכבוד רוצים לקדם את עולם החזנות ולמרבה הפלא אף עושים זאת בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 12:45 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 13:04 |
|
| |
בס"ד
בהצלחה לחזן י.מ. הלפגוט ולמקהלת "לשמוע אל הרינה" בניצוחו של המוסיקאי מאיר בריסקמן. מתי נזכה לשמוע את המקהלה בירושלים?
שבת-שלום,
יהודה קלמן
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 21:52 |
|
| |
האם יש דיווח?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית הכל סביב המוסיקה מזמינה אתכם לדבר על כל עניין הקשור למוסיקה חסידית: חזנות, זמרים, להקות, שירים חסידיים, תוכניות מוסיקה ועוד.
|