| נשלח ב-23/8/2011 07:09 |
|
| |
שבת מברכין אלול בביהכנ"ס הגדול בי-ם: הטריפל של אלי
בס"ד
עקב יציאתו של החזן הראשי ר' חיים אדלר למסע הופעות בחו"ל,
יעברו לפני התיבה השבת פרשת ראה, מברכין אלול, החזנים: בנימין מונק, אברהם (אברימי) קירשנבוים ויוסף (יוסי) שוורץ
בלווי מקהלת בית-הכנסת הגדול בניצוחו של אלי יפה.
בהצלחה,
שבת-שלום וחודש מבורך,
יהודה קלמן
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 08:15 |
|
| |
בהצלחה לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 11:36 |
|
| |
אלי עובד קשה לשלב צעירים.
שאלה גדולה היא מס' האנשים שיתנו לצעירים להתגלח על זקנם, (ויבואו לתפילה).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 11:48 |
|
| |
שלום וברכה
עקב הרמה הירודה של הפורום אני נמנע בחודשים האחרונים כמעט מלכתוב
לחברים כאן נורא קשה לפרגן (ואין אני מדבר דווקא על אשכול זה), מצד אחד אנו דורשים לשלב צעירים למען עתיד החזנות ומצד שני באותו הזמן אנו תוקפים ולא מפרגנים לחזנים הצעירים, תסבירו לי אני קטן ההבנה, מה בדיוק אתם רוצים.
בהצלחה לחזנים המוכשרים ולאחד מאלו שהתגלחתי על זקנם הרב מונק, ולשאר החברה הצעירים שנראה שהולכים בדרך הנכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 11:49 |
|
| |
בשבת הקודמת שהחזנים הנ"ל התפללו (בערך לפני חודש וחצי) היתה תפילה מיוחדת במינה, ושולבו יצירות שבדרך כלל לא מושמעות בבית הכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 22:59 |
|
| |
הולכים לבצע כמה יצירות מעניינות, כדאי לבוא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 10:35 |
|
| |
אחד משלושת החזנים המתפללים בשבת הוא החזן הצעיר יוסי שוורץ.
בקישור המצורף ניתן לשמוע טעימה מתוך קטע "ולירושלים עירך" שביצע החזן יוסי שוורץ בשבוע שעבר בבר מצוה שנערכה לילד עיוור. (אינני מעלה את כל הקטע משום שמדובר באירוע פרטי ועדיין לא קבלתי אישור להראות את כל הנוכחים)
החזן יוסי שוורץ הופיע בהתנדבות, כבש את הקהל, וריגש את הנוכחים עד דמעות.
http://www.youtube.com/watch?v=2As-pG7wpsA
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2011 12:41 |
|
| |
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 24/08/2011 12:51:14
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2011 00:42 |
|
| |
טעימה מתוך הופעה של החזן יוסי שוורץ בשבוע שעבר בקטע "מלך רחמן" בלחנו של גדול החזנים החזן משה שטרן
מי שרוצה לשמוע עוד מוזמן לבוא השבת לבית הכנסת הגדול.
http://www.youtube.com/watch?v=szaCxdbUYzw
תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 25/08/2011 00:46:20
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 09:02 |
|
| |
יש דיווח ???????????????? שמעתי שבערב היה קטסטרופה ובבוקר היה יפה מי שהיה נא לדווח !!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 13:20 |
|
| |
כנראה שהשמועה לא היתה נכונה. מכל אלו שנכחו בתפילת ערבית שמעתי רק התפעלות מהתפילה המיוחדת. בערב שולבו גם שתי יצירות שביצע החזן אברימי קירשנבוים בצורה מושלמת להנאת המתפללים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 13:21 |
|
| |
אני יכתוב מעט ממה שחויתי בבוקר. (בלילה לא הייתי.) החזן מונק מלא נוסח אך נדמה לי שהוא היה צרוד קצת. החזן קירשנבוים מוזיקלי בחסד עליון, לא האמנתי שאפשר להינות כל כך הרבה בחצי שעה בערך. יש לי כמה הערות קטנות. א)אבינו אב הרחמן - החצי הראשון היה קצת מסטיק מידי. החצי השני זרם יותר. (שלישיית החזנים). ב)ברכת החודש - יצירה נחמדה ומוזיקלית אבל ציפיתי לאילתור מרגש מקירשנבוים לטקסט כזה. היה חסר לי קצת (קצת כן היה) רגש ביצירה. ג) אין לכם מושג איזה "כבודו" שמענו בבוקר. שילוב של מוזיקה ועוצמה קירשנבוימית. טון אחד נמוך יותר לא היה מזיק. ד) שמע של גלאנץ היה פנטסטי ללא צעקות. צל"ש מיוחד. בכלל- המקהלה היתה טובה השבת. ה) החזן מונק נתן קלאסיקה יפה בממקומך.
|
|
|
|
|