שלום וברכה
ראשית כל מאוד נהנתי מהחזן ויינבך ניכר שהוא חזן בעל ניסיון ובעל הבנה, כיף לראות חזן שעומד ומתחנן בפני בוראו ללא אגו גינונים או גדרות, יש כאן משהו שמחזיר אותי באחת אל ימי הזוהר של החזנות הוא החזיר אותי לתפילותיהם של גנשוף מלבסקי ויגודה אייזנבך וכאלה, זה פשוט חזנות במיטבה חזן לא שיודע את מלאכתו, לא זכור לי ששמעתי אותו אי פעם בתפילה והביצוע הזה הרשים אותי וכעת אני משתוקק לשמוע אותו בתפילה כי כך הוא דוד ויינבך הוא חזן כהלכתו.
אגב, שמתי לב שהוא השתפר מאוד בדרך שירתו והוא יצא מהאף וזה שבח גדול, האם הוא עבר שיטה והלך למורה אחר לדעתי זה מאוד מיטב עימו,
כתבו כאן האם ד״ר סובול הפסיד מזה שוויתר עליו השנה בסרת הקונצרטים בהאנגר, גם לאדם רפה שכל זה נראה כדבר בלתי הגיוני להכניס את וייס ברעם כהן ובלומנברג שהם צעירים רעננים כולם בעלי פוטנציאלים אך להחליף אותם בחזן מנוסה חזן אמיתי שיודע את מלאכתו ואת קונו זה ממש שטות ואתם תיווכחו לראות את צדקתי בדברים אלו אני לא טועה.
שמחתי לראות את מקהלת נעימות יתנו בניצוחו של המורה המוכשר החזן יותם סגל המקהלה התקדמה המון מאז הקמתה וזאת למרות שחבריה לא רוסים או מבלרוס אמנם יש לה הרבה מה להשתפר בכדי להגיע לטופ אך היא בדרך הנכונה.
|