בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן ישראל רנד בביצוע פנטסטי ל'ובכן יהי רצון'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2011 21:40 לינק ישיר 
החזן ישראל רנד בביצוע פנטסטי ל'ובכן יהי רצון'

יצירתו של גדול החזנים משה שטרן 'ובכן יהי רצון', בביצועו של החזן הראשי של בית הכנסת הגדול ברמת-גן.
ומי שיקלע לבית הכנסת הגדול ברמת-גן בחג שמחת תורה בוודאי יזכה לשמוע את היצירה מהחזן ישראל רנד עם מקהלת 'קולות מן השמים' בניצוחו של רפי ביטון,
הביצוע הזה הוא מקונצרט רבונו של עולם מלפני כמה שנים בהיכל התרבות בתל-אביב בסדרת הקונצרטים של יובל, המנצח הוא ד"ר מרדכי סובול והתזמורת היא הפילהרמונית הישראלית, אוהה' כמה נשיקות קיבל אז החזן ישראל רנד מהחזן משה שטרן על הביצוע הזה ועל הביצוע הפנטסטי של רבונו של עולם שבלחנו.
ובכן יהי רצון זה ביצוע כל כך משובח ונדיר, אשרינו שיש בדור הזה חזן כמו ישראל רנד.
ובכן יהי רצון: http://www.upf.co.il/file/853913125.html
אחת מהמעלות הגדולות של החזן ישראל רנד היא הרפרטואר הנרחב שהוא מסוגל לו רב סוגים של יצירות חזנות אופרה שירים ישראליים, ואתמול בקונצרט 'קולות מן התנ"ך' זכיתי לשמוע אותו שר את let my people go שהוא שיר אפריקאני וישראל רנד שר את זה כאילו זה הבית שלו ובז'אנר הזה הוא חי. וכאן באשכול אני מביא לפניכם קטע חזנות אמיתי וחשוב והוא חי אותו כמו שצריך ונותן בביצוע שיעור כיצד מבצעים קטע חזנות. אותי זה מפתיע שיכול להיות כזה דבר.
תהנו ותגיבו
חג שמח
אלעזר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2011 22:47 לינק ישיר 

ללא ספק חזן גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2011 15:39 לינק ישיר 

ישראל רנד כמורה וכחזן לא רק שהוא גדול כמבצע הוא גם יודע להעביר הלאה לתלמידים את כישוריו
תודה לידידי קולני על הקטע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2011 23:32 לינק ישיר 

זה אחד הקטעים המדהימים ששמעית בחיי והביצוע הזה בהחלט שובה לב
תודה לקולני על הבאת היצירה

תוקן על ידי Chzzan_o ב- 24/11/2011 23:33:52

יצירות חזנות להורדה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2011 13:09 לינק ישיר 

העירו לי באישי שיש בעיה באתר הזה עקב פרסומות לא ראויות
אכן אני ישתדל להפסיק להשתמש בו,
לי אישית אין בעיה עם הפרסומות מכיוון שיש לי אינטרנט רימון שחוסם את הפרסומות
שבת שלום ושלא תצא תקלה תחת ידי
לייזר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן ישראל רנד בביצוע פנטסטי ל'ובכן יהי רצון'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext