| נשלח ב-17/11/2011 13:19 |
|
| |
שבת פ' תולדות החזן ישראל רנד ומקהלת לשמוע אל הרינה בביהכ"נ הגדול בר"ג
במהלך התפילות יבוצעו קטעי חזנות בעיבודים חדשים מאת המנצח אלי יפה.
תוקן על ידי נוטהלפקפק ב- 17/11/2011 13:44:49
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2011 16:13 |
|
| |
מה קרה? רפי ביטון עזב את ביהכנ"ס הגדול ברמת גן ???..? כבר שבת מברכים שניה שהוא לא נימצא אלא מקהלת לשמוע אל הרינה עם כל הכבוד אנחנו מתגעגעים לרפי והמקהלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 18:53 |
|
| |
שלום לכולם,
מסריקת לוח האירועים של אתר לשמוע אל הרינה ואל התפילה ,ראיתי שהשבת רנד&גולדפריינד לא משתפים פעולה בר"ג, יען כי ישראל גולדפרינד מדרים ליישוב נוף ערד.בהצלחה לשניכם ואני מקווה לשוב ולשומעכם יחדיו בקרוב!
בהצלחה לכל החזנים העוברים השבת לפני התיבה באשר הם, אישית, אני אעדיף לכת לשמוע את ישראל רנד ולא את שלמה גליק,אולי כי פשוט הורגלתי לסטנדרטים הגבוהים שרנד מציב.ובנוסף אעדיף לשבת במקומי המרופד והנעים בבית הכנסת הגדול מאשר להידחף בביכנ"ס לא מוכר ולחפש מקום ישיבה...
שבת שלום. נחמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2011 19:11 |
|
| |
נחמן - לא מספיק לך ,כל השבוע ,כסא המנהלים המרופד שבבנק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2011 08:09 |
|
| |
שרגאפייבל,הכסאות בבנק לא כאלו נוחים,אתה יכול לשאול את כל הלקוחות,וכשהלקוחות מולי זעים בחוסר נוחות בכסא שלהם,גם הכסא שלי הופך פחות נוח...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2011 22:54 |
|
| |
בהצלחה לחזן ישראל רנד ולמקהלה אגב, החזן ישראל רנד בשבת שעברה התפלל בבית הכנסת בשכונת אפקה בתל-אביב ושמעתי מיודעי דבר שהיתה תפילה נפלאה וכמובן החזן ישראל רנד היה במיטבו עם השילוב המנצח עם רפי ביטון, היו השבוע גם הופעות מזרחיות וחזנות בהם השתתף החזן ישראל רנד. בהצלחה אני לא יהיה השבת ואני מחכה לרשמים של אלו שכן יזכו לשמוע את החזן רנד, לא נורא בשבת מברכין הבאה לילה טוב לייזר
|
| נשלח ב-25/11/2011 09:28 |
|
| |
בס"ד
בהצלחה יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2011 10:02 |
|
| |
בס"ד
בהצלחה לחזן ישראל רנד, למקהלת לשמוע אל הרינה ולמנצח המוסיקאי מאיר בריסקמן. תקבלו הרבה "שכר הליכה" השבת.
שבת שלום וחודש מבורך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2011 10:50 |
|
| |
"שכר הליכה"
מזה אני בדיוק חושש כמה חילולי שבת נגרמים בגלל שבתות החזנות השונות והיא בכללן
אתה מאמין שמקהלה שלמה תצעד קילומטרים רבים ובשביל סכום כזה ואני לא מאמין שיש תקציב כל כך גדול בשבת.
הרי לא כולם שם דתיים
או שאני טועה וכולם דתיים יראים ושלמים
שבת היא מלזעוק????
תוקן על ידי חזנות2000 ב- 25/11/2011 10:50:58
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2011 11:03 |
|
| |
בהצלחה לחזן ולמקהלה.
שבת שלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2011 11:05 |
|
| |
מקווה שלא מאוחר מדי לבקש. א. אנא מכם מתפללים יקרים אל תעזרו למקהלה, תנו להם להסתדר לבד, אני מאמין שהם אחרי הרבה הכנות ויסתדרו בלעדיכם. ב. אבקש מאוד מהמקהלה, מה שרק תעשו אל תבצעו בבקשה את "עזרת אבותינו" של שטרן, הוא אכן יפה מאוד ובפעמים הראשונות ששמעתי אותו אהבתי אותו, אך במצב ש"בכל שבת חזנות" שרים אותו, הקטע הזה מלבד היותו נדוש ונמאס (בעיניי ובעיני מכריי) הוא פשוט לא נכנס ולא קשור... אולי בפרשת בשלח או שביעי של פסח. ג. אם כי אי אפשר לבקש זאת עכשיו, אני מאוד מקווה שיהיו יותר מ-6 חברי מקהלה, עם הרבה ביטחון עצמי.
וכמובן כולנו מלאים ציפייה לשמוע שוב את החזן ישראל רנד לפחות כמו שבת מברכין הקודם.
בהצלחה רבה לחזן ולמקהלה. שבת שלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2011 13:02 |
|
| |
עונג שבת
מי שיהיה בתפילה של החזן ישראל רנד שהוא במייטבו והמקהלה המקצועית יהנה ויתענג.
|
|
|
|
|