| נשלח ב-12/12/2011 22:25 |
|
| |
ערש"ק וישב בירושלים - ממודז'יץ ועד קרליבך

|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2011 10:01 |
|
| |
חבל, טעות גדולה בשילוב, בוודאי לא לרוח חסידות מודז'יץ ואדמו"ריה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 21:34 |
|
| |
אלין, זה בסך הכל מוסיקה, לא חתונה בין משפחות... בינימין מונק חזן נפלא. כולם יהנו ממנו. בהצלחה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 06:30 |
|
| |
זו חלק מהטעות, להתייחס לניגוני הצדיקים לבית מודז'יץ כ"בסך הכל מוסיקה", במודז'יץ יש התייחסות עמוקה הרבה יותר למושג של נגינה ויש לזה הרבה השלכות מעשיות. גם מי שלא מאמין בזה עדיין יכול לכבד את מחברי הניגונים ונושאי השם 'מודז'יץ', כבודם, רצונם והשקפותיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 09:42 |
|
| |
אילן 613 נשמע שאתה מעט נגוע בעניין ניגוני מודזיץ מושרים בפי כל, גם בפיהם של כאלו שאין להם דבר עם רבני ומנהיגי החסידות לכן אל תצפה שיפעלו על פי גחמות ומנהגי החסידות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 10:41 |
|
| |
קוראומגיב, למה כוונתך נגוע?
דבר נפלא הוא שניגוני מודז'יץ מושרים בפי כל ואין לי שום ציפיות מאלו שאינם רוכשים כבוד למחברי הניגונים ונושאי השם 'מודז'יץ', החזן הרב בנימין מונק שמוכר לי בתור אחד מאלו שיש להם כבוד רב לאדמו"רי מודז'יץ והוא באמת עושה עבודת קודש בכל מה שנוגע לניגוני מודז'יץ והפצתם בצורה הנאותה והראויה ע"מ לקרב לבבות ישראל לאביהם שבשמים ע"י היכל נגינה נפלא זה, אם היה יודע שהשילוב ביחד עם קרליבך מהווה פגיעה באדמו"רים ובחסידות אני מאמין שבודאי היה נמנע מלעשות זאת, ולכן הבאתי את הערתי שזה טעות בשילוב ובודאי שאינני חושב שהדברים נעשו בכוונה תחילה, כתבתי את הדברים כך שכל אלו שאכפת להם מכבודם של אדמו"רי מודז'יץ ידעו שזה לא לרוחם ולהבא ידעו ויזהרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2011 06:14 |
|
| |
בס"ד
בהצלחה
שבת-שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 18:49 |
|
| |
אילן
ר שלמה קרליבך הוכנס לעולם המוזיקה
על ידי ר שאול ידידיה אלעזר ממודזיץ
בין אם תאהב את זה ובין אם לאו!!!
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 21:11 |
|
| |
ניוטרל בין אם אני אוהב ובין אם לא (ונטייתי האישית היא כן לאהוב) זה לא ישנה את השקפתם של אדמו"רי מודז'יץ לגבי הנושא.
העין ?
|
|
|
|
|