| נשלח ב-22/12/2011 00:10 |
|
| |
המבדיל אברימי רוט ומקהלת זמרתיה
לאחרונה הרבה השמיצו ולכלכו על המקהלה ההוכחה הגדולה שהיא טובה זה שמזמינים אותה לכל חור בעולם, הקנאים.....................
http://youtu.be/QmtLYECspvQ ה מקהלה המצליחה ביותר כיום בניצוחו של דוקטור אורי אהרון עוד מעט נקבל דיווחים מהם מפראג
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2011 17:32 |
|
| |
מזעזע לראות איך מקהלות מנסות לקבל קצת צומי בדרכים שליליות חזנות 2000 אתה עושה נזק למקהלה שלך אני מקווה שהמנהל ימחק את האשכול
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2011 19:30 |
|
| |
| גבעתשמiאל כתב: |  | מזעזע לראות איך מקהלות מנסות לקבל קצת צומי בדרכים שליליות
חזנות 2000 אתה עושה נזק למקהלה שלך
אני מקווה שהמנהל ימחק את האשכול |
|
לא ירדתי לסוף דעתו של כב', שהרי הכותב אינו משמיץ חלילה איש, אלא רק מנסה להעלות על נס את נתיב ההצלחה של מקהלה מסוימת שהוא אינו חבר בה. על מה יצא אפוא הקצף ולמה רגשו?
דומה שההערה האחרונה אינה במקומה ואף עלולה לשמש חרב פיפיות ביד נושאה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2011 22:35 |
|
| |
שמעתי את הביצוע הזה בעבר נדמה לי. מפליא הדבר איך מצליחים לזייף, ולא לשיר בקצב, ולא להיכנס ולהיסגר בזמן, וכל זאת בשיר כל כך מוכר, ועוד בעיבוד ללא הרמוניות אלא בשירת אוניסון. הקורא למקהלה כזו "המקהלה המצליחה ביותר" חשוד בעיניי הן בחוסר אובייקטיביות והן בחוסר הבנה מקצועית הזועקת לשמים!!! מפאת כבודו של ה"מנצח" על המקהלה לא אביע את דעתי בריש גלי על עבודתו... הרכב ברמה הזו לא ראוי לעמוד על במה אשר הצופים בה שילמו בעבור כרטיס! דיבורים אודות "הצלחה" לא רלוונטיים לאור התוצאות המביכות.
בתקווה שהביקורת הלגיטימית תפול על עיניים פקוחות וההרכב יתמקצע ויגיע לתוצאות מקובלות.
חג אורים שמח לכל בית ישראל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2011 22:37 |
|
| |
| לאמהשחשבתם כתב: |  | שמעתי את הביצוע הזה בעבר נדמה לי. מפליא הדבר איך מצליחים לזייף, ולא לשיר בקצב, ולא להיכנס ולהיסגר בזמן, וכל זאת בשיר כל כך מוכר, ועוד בעיבוד ללא הרמוניות אלא בשירת אוניסון. הקורא למקהלה כזו "המקהלה המצליחה ביותר" חשוד בעיניי הן בחוסר אובייקטיביות והן בחוסר הבנה מקצועית הזועקת לשמים!!! מפאת כבודו של ה"מנצח" על המקהלה לא אביע את דעתי בריש גלי על עבודתו... הרכב ברמה הזו לא ראוי לעמוד על במה אשר הצופים בה שילמו בעבור כרטיס! דיבורים אודות "הצלחה" לא רלוונטיים לאור התוצאות המביכות.
בתקווה שהביקורת הלגיטימית תפול על עיניים פקוחות וההרכב יתמקצע ויגיע לתוצאות מקובלות.
חג אורים שמח לכל בית ישראל |
|
אחרי שכתבת כל כך הומריסטי וודאי שהוא יהיה חג שמח
|
|
|
|
|