| נשלח ב-15/1/2012 17:44 |
|
| |
ביצוע מאוד לא מקצועי ומאוד לא מהוקצע: מה קרה לפזמון "שיבנה בית המקדש" אשר אמור להיות מושר לאחר הרצ'יוטטיב הפותח? ולשם מה הצלילים הנוספים אשר אינם בגוף-הלחן ומשנים את היצירה?? התיאום בין המבצעים איננו מושלם, ואינו מתקרב למושלם. בחינה קולית החזן פישל עדיין 'סגור', ועליו לעבוד על קולו. שירתו אינה נקיה דיה. הפונציאל ללא ספק קיים, אך חבל שהוא הולך לאיבוד בתוך ה"חאפ" וחוסר-המקצועיות. מיהו החזן השני המופיע עם החזן פישל על אותה במה? מדוע החזן פישל - אשר העלה את הסרטון לאתר בעצמו - אינו נותן את הקרדיט לחברו למקצוע, ואינו מציין את שמו???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 13:10 |
|
| |
רבנו אלחנן אני מאוד מכבד את דעתך המקצועית והכול. אבל בכל זאת אני משוכנע בכך, שלמרות כל אותם חסרונות שמנית, עדיין עומד החזן הצעיר והמבטיח משה פישל, בעמדה מאוד ברורה של הצלחה מטאורית בכל נושא החזנות.לעומת הרבה צעירים רבים ואחרים שיכולים לחלום על כישרון כמו של פישל. וב''ה שיש לנו כאלה כשרונות בשדה החזנות. ואני בטוח שעוד נשמע ממנו רבות בהיכלות הקונצרטים ובתי הכנסת הגדולים למיניהם. ומומלץ וכדאי לו לחזן לקחת את דבריך ברצינות בנושא המקצוענות,שאם כך הוא מסודר לבטח...
|
|
| נשלח ב-16/1/2012 17:24 |
|
| |
לצערי אני ממש לא יכול להסכים עם הקביעה שלך שהוא עומד להצליח, ולא שאיני רוצה בכך-נהפוך הוא!-, אלא שהנתונים האוביקטיביים שלו, שהם בורות זועקת בענייני מוזיקה פעוטים לא תתן לו להצליח בגדול (מי שאפילו טיפה רגש מוסיקלי שוכן בו לא היה מעלה מיוזמתו ביצועים קלוקלים כאלו לרשת), יש נתון שאותו לא לקחתי בחשבון והוא "ההפתעות" שעולם החזנות מספק לקהל חובביו בעניין הצלחה או אי הצלחה, נתונים שבהרבה מקרים לא קשורים כלל ליכולות מוסיקאליות מוכחות, ולא ארחיב יותר!
|
|
|
|
|