| נשלח ב-9/2/2012 22:18 |
|
| |
החזן יוסי שוורץ - עקביא בן מהללאל
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 12:22 |
|
| |
נהניתי מהביצוע - המשך הצלחה לחזן יוסי שורץ
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 14:10 |
|
| |
יש לילד עוד הרבה מה ללמוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2012 17:03 |
|
| |
* classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="425" height="344" xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab">
<*
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2012 22:12 |
|
| |
חזק ואמץ
האומץ שהפגנת לעלות לבמה ללא הכנות בנסיבות שנוצרו מגיע לך צל"ש
וקבלת ברכות מטובי החזנים
יעקב
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2012 10:39 |
|
| |
ללא התחשבות בנסיבות הביצוע, הביצוע גרוע מאוד! בהתחשבות בנסיבות הביצוע טוב, ולו רק בזכות העמידה בכבוד בתנאי הלחץ והשירה הנכונה רוב הדרך עם התזמורת עם כניסות ויציאות מתוזמנות טוב וללא אירועים מביכים שנשמעו מחזנים וותיקים שהופיעו באותו הערב!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 13:30 |
|
| |
שלום
העלתי הסרטה קצת יותר ברורה ואיכותית
כך שניתן כרגע לראות את הביצוע מכמה כיוונים...
http://youtu.be/FxdRPUuff8k
ידידי החזן יוסי שוורץ כבר בגיל כזה זוכה לעמוד על הבמות החשובות עם מנצח בסדר גודל כמו אלי יפה, הרבה הצלחה בהמשך הדרך
שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 14:09 |
|
| |
לא זכור לי שהלפגוט הופיע, לפני הגיעו לגיל 20, עם התזמורת הסימפונית ירושלים...
יוסי, עלה והצלח!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 14:27 |
|
| |
חברי פורום נכבדים
בשעטו"מ שבתי לארה"ק לאחר שליחות מסויימת שכלל איננה קשורה בחזנות
ואשכול זה הינו העליון ולכן צד הוא את עייני
טרם אתייחס בקצרה לביצוע, אבקש אם מאן-דהוא מחברי פורום נכבד זה ידע להשיב לשאלתי:
כמה מצלמות פירטיות היו באולם הקונצרטים שבתיאטרון ירושלים
הרי ידוע שהנהלתה של התזמורת כלל איננה מאפשרת צילומים ולא כל שכן העלאתם לאינטרנט
ידוע לכולם שכמעט בכל הקונצרטים בארה"ק ישנו צלם מורשה אחת בלבד והוא חבר הפורום הנכבד יעפ
הא כיצד חברי הפורום הנכבדים זוכמירוביץ לעילא וקולני השיגו כל אחד מהם צילום מזווית אחרת
אינני בא לחשוד חס וחלילה במאן דהוא מהחברים הנכבדים שהזכרתי לעייל שהוא פורץ הגדר שצילם והעלה לאינטרנט את צילומיו תוך זלזול בכבודם של האמנים.
חושב אני כי יש לשמור על זכויותיהם וקניינם של התזמורת המנצח והחזן ואל למאן דהוא לקחת את זכויותיהם ולהפיצם ברבים
ולעצם ביצועה של היצירה
סבור אני כפי שכתב חבר הפורום הנכבד לאמהשחשבתתם שלאור הנסיבות החזן הבחור יוסי שוורץ נתן ביצוע מרשים ביותר
יישר כוחו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 14:33 |
|
| |
השאלה היא אם ממשיכים להשקיע או שנדבקים בחלטורה, הלפגוט בגיל 20 לא היה מעשן!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 14:41 |
|
| |
שלום
החזן יוסי שוורץ כיום עדיין לומד חזנות וממשיך להשקיע בבית הספר לחזנות בפ"ת אצל המורים הטובים ביותר
כמו כן הוא משקיע בפיתוח קול אצל אחד המומחים ביותר בתחום,
הפורום במקום לפרגן לחזנים צעירים ולעזור להם לגדול ולהתפתח, הוא מנסה לגרום את ההפך, פעם אמר לי אדם חכם שאם הפורום היה קיים בזמן שקוסוביצקי ורוזנבלט התחילו את הקריירה שלהם, גם אותם היו תוקפים, רק שאז היה פחות זוהמה ובשביל ללכלך היה צריך לרוץ בכל העיירה ולמכור רכילות כשכולם יודעים מי הרכלן. וכאן הכל נעשה תחת ניקים סמויים...
לא חסרים חזנים שמעדיפים ששמם כלל לא יוזכר בפורום כדי שלא יגיע לידי "מצווה הבאה בעבירה" ומשום מה לא קשה לי להבין אותם.
הקטע הזה לא הועלה על מנת לקבל ביקורת ובוודאי לא בשביל ביקורת שאין בה כלום, ומי שרוצה לשלוח בכל זאת את הגיגיו שישלח את זה אל המייל של יוסי, (מי שצריך את המייל שיפנה אלי באישי)
הקטע הועלה ברשות,
"ולכל בני ישראל..."
שבת שלום
תוקן על ידי קולני ב- 17/02/2012 14:44:28
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 16:34 |
|
| |
בס"ד
מבלי להתייחס לעצם נשוא האשכול - לא אביע כל דעה על הביצוע ועל הרקע שמאחורי הביצוע. צורם לי עד מאוד הודעתו של מר קולני כאן לפני. הפורום נותן במה לכולם - כן, גם לך! זכותו של כל אחד לשפוך ולהביע את אשר על ליבו על דפי הפורום. לאותם החזנים אשר מבקשים שלא מעוניינים ששמם יוזכר כאן בפורום - הודעתי להם פעמים רבות שאשמח להגיע אליהם לבית ולחסום להם סופית את האפשרות הצפייה בפורום, אבל כהתחלה לכל הפחות שיורידו את הפורום מדף הבית.
יהודה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 16:52 |
|
| |
שלום יהודה
קודם כל, אין לי כלפיך שום טענות, הדבר ברור ואני מסכים עם כל מה שכתבת
רק ש, אני לא ביקשתי שכולם "יתדהמו" כמוני מכל דבר ושיגיבו רק בנחמדות, אני נהנה מאוד לכתוב בפורום וכולם כאן יודעים את זה.... אין לי דבר נגד הפורום ואכן הפורום הוא דף הבית אצלי.
אלא שיש כאן הרבה התקפות על חזנים צעירים שזה נוקשה מידי, והפורום כבמה לתחיית החזנות אמור לעודד חברה צעירים וחלילה לא להרפות את ידיהם.
אין חכמה לנתק אצל הנפגעים את האינטרנט הביתי כל עוד ממשיכים לפגוע בהם. ושוב לעניות דעתי המעלות של הפורום עולות בהרבה על החסרונות.
מה שכתבתי לא אמור דווקא על האשכול הזה, אני חושב שהיה יותר טוב אם הפורום היה הולך יותר 'יד ביד' עם החזנים מאשר 'אגרוף באגרוף' נגד החזנים.
ולסיום: מצידי עדיף שיקראו לי חנפן מאשר אדם רע...
שבת שלום לכולם
תוקן על ידי קולני ב- 17/02/2012 16:53:07
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2012 17:18 |
|
| |
קולני הנכבד!
1. טול קורה מבין עיינך, אם בזמן יוסלה היו אינטרסנטים כמוך, בטוח לי שגם יוסלה לא היה מתפרסם כי מסתבר שלא היה לו את הקשרים המתאימים איתך.
2. כחבר פורום אני צופה עליך כאחד שגדל בזכות הפורום, לולי הפורום היית עוד ישיבעבחור חובב חזנות שכאלה יש מאות, דווקא לך הפורום נתן במה להתבטאות, ואף במה לפרגונים עליך ועל חזנותך. לא יתכן שכמעט בכל תגובה שניה שלך אתה תוקף דווקא את הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2012 19:16 |
|
| |
החזןהראשי - "המיופייף והשומר על טהרת המחנה מפני מעתיקים " להלן שאלתי : האם בנקיטת חפץ תוכל לספר לנו שמעולם לא העתקת מדיסקים מקוריים / לא האזנת לדיסקים שהועתקו ע"י חבריך ? -קשה לי להאמין באם תשובתך שלילית
בנוסף, אתה חייב התנצלות מ : לעילא -אשר העתיק את הקטע של זוכמיר וזאת לנוחיות גולשי רימון החסומים ביוטיוב
|
|
|
|
|