| נשלח ב-14/2/2012 12:23 |
|
| |
הלפגוט וסובול בחתונת פינק עם לאו
אתמול השתתפתי בשמחת לאו את פינק בין כל הזמרים היה גם את הלפגוט ששר את קנא של סובול עם אוהד ואתאידיש וגם את החופה עם המקהלה של הבן של סובול אני מנסה להביא לכם את ההקלטה. הלפגוט היה עוצמתי כמו תמיד
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 00:35 |
|
| |
* classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="425" height="344" xcodebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab">
<*
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 08:06 |
|
| |
| חזנות2000 כתב: |  | | אתמול השתתפתי בשמחת לאו את פינק בין כל הזמרים היה גם את הלפגוט ששר את קנא של סובול עם אוהד ואתאידיש וגם את החופה עם המקהלה של הבן של סובול אני מנסה להביא לכם את ההקלטה. הלפגוט היה עוצמתי כמו תמיד |
|
בהחלט הוא יכול רק לקנא, השלאגר הוא משל המלחין החסידי יוסי גרין.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 09:12 |
|
| |
רק לא הבנתי בשביל מה היה צריך ניצוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 02:02 |
|
| |
רבי איצ'ה-מאייר היקר, מה עשתה לך ה"יידשע-מאמא" - שהרגת אותה...? כבר הגיע הזמן שתדע מה מתאים לך לשיר - ומה לא ! כשיוסל'ה שר - עיני דומעות... והזכרונות צפים והרגשות עולים... גם כש דודו פישר שר זאת -ואינני מחסידיו הגדולים- זה נשמע לא רע... כששמעתי אותך - רציתי לבכות - מעלבון על מה שעוללת לשיר הזה.... לא כל חזן, יכול לשיר כל דבר ! ישנם יחידי סגולה שלא משנה מה ישירו - זה יהי'ה יהלום. גם כשמשה קוסביצקי שר אופרה - לא חשכתי ביקורתי על הביצוע הכושל. גם אם היית מסיים זאת ב-לה בסול - זה עדיין לא מחפה על הביצוע היבש, חסר הלחלוחית, הרגש, המוזיקאליות וההשראה. איך כתב "חזנות 200" ? "ביצוע עוצמתי" ? - זה הדבר האחרון שנדרש בשיר כזה ! בלי קשר לאמור, כמובן מזל טוב לבעלי השמחה, משפחות לאו ופינק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 09:01 |
|
| |
KOOBIK - למה צריך ניצוח? לא צריך אבל זו הזדמנות לסחוט כסף מאוליגרכים כמו פינק ולאו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 09:06 |
|
| |
א. אני מאמין שסובול והלפגוט עשו זאת לכבוד הרב לאו ללא תמורה. ב. לא הייתי קורא להם אוליגרכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 09:08 |
|
| |
הוא שאמרתי לא צריך ניצוח אבל התמורה היא בעד הכלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 21:05 |
|
| |
אבי3188: הצדק עימך!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2012 23:23 |
|
| |
לפעמים צריך לחשוב פעם או פעמיים לפני שמעלים סרטון ליוטיוב או לפורום, אלא אם כן הכוונה היא להפוך את המופיעים ללעג וקלס, שזאת הדרך הקלה והבטוחה ביותר.
זהו כוונתי ברורה. או שלא?
אבי, כשמשה קוסוביצקי שר אופרה הוא עשה זאת רק על מנת לבדר את הקהל ולא כשיטה, הוא ידע טוב היכן מקומו . אך מה לעשות שחזנים היום מצליחים רק בקטע של הבידור, אחרת קשה להסביר כמה וכמה דברים.
שמתי בערוץ שלי ביוטיוב קונצרט של משה קוסוביצקי, אני ממליץ לכל אחד להקשיב למה הוא היה כל כך גדול, מה שבטוח שלא בגלל שהוא לקח את הדו למעלה
|
|
|
|
|