בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח משבת עם החזן י.מ. הלפגוט ומקהלת קולות מן השמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2012 00:22 לינק ישיר 
דיווח משבת עם החזן י.מ. הלפגוט ומקהלת קולות מן השמים

שבוע טוב

זכיתי להיות נוכח השבת בתפילות השבת עם החזן הלפגוט ומקהלתו של מר ביטון וחוויתי חוויה מיוחדת במינה. את עוצמתה של תפילת החזן בליווי ההרמוני והמיוחד של המקהלה לא אשכח בזמן הקרוב. חוויה חד פעמית!

מאות ואלפי תושביה של קרית מוצקין תחת הנהגתו של הרב דרוקמן שליט"א צבאו על דלתות בית הכנסת הגדול והמרווח של העיר, בתקווה למצוא מקום לשבת ולהתרגש יחדיו מהתפילה.

במהלך השבת נשא הרב דרוקמן את דרשת שבת הגדול המסורתית בפני קהל רב.

במאמר המוסגר, יצא לי לשמוע במהלך הוצאת ספר התורה את הרב דרוקמן מקונן על כך שהנהלת מקהלה אחרת שהוזמנה מלכתחילה ועל פי דרישת הרב בוטלה בסופו של עניין משום שהמנצח עליה מופיע בקהילות קונסרבטיביות בחגים בחו"ל איימה עליו באופן מכוער, ועל פי תיאורו מדובר באנשי רחוב ממש המדברים בשפה נחותה ובבריונות.

אך למרות הידיעה המצערת הזו חווית התפילה שלי לא נפגמה והחזן והמקהלה סיפקו את הסחורה באופן מערר כבוד!

שבוע טוב וחג חירות שמח

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 00:46 לינק ישיר 

דיייייייייייייייייי!

תפסיק עם הקנאה והלכלוך שלך בכל נושא שקשור ל....

תוקן על ידי העין ב- 01/04/2012 00:46:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 00:57 לינק ישיר 

קרית מוצקין יצאה מגדרה
הלפגוט הפציץ שם שבת עם כל המעלות שלו ועם המקהלה האדירה של רפי ביטון זה היה ההופעה הגדולה של שנת 2012 פשוט מופע גאלה בפני עצמו!!!!! שמעתי מכמה שם כל מיני לכלוכים שההוא מסוכסך עם ההוא ושהההוא לא הוזמן בגלל ההוא אבל זה לא עניין כי היה שבת חזנות ברמה 1!!!! וזה מה שמעניין אותי כל הפוליטיקה המסריחה והמגעילה כבר לא מעניינת אף אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!
קטע השיא המטרוף של השבת זה היה מי שברך
שאלתי את הלפגוט אם אחרי כזאת שבת יש לו כח לגאלה מחר!!! הוא ענה לי.... את זה תנחשו כבר לבד!

תוקן על ידי חזנות2000 ב- 01/04/2012 00:55:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 09:01 לינק ישיר 

זה דיווח מדרשת הרב דרוקמן או מתפילת החזן? חוץ מיזה אני חושב שזה עוול לפרסם דברי הרב דרוקמן כאן כאשר הוא אמר את זה בפורום מצומצם ולא לעיני כל ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2012 19:45 לינק ישיר 

מהרמה,
אם הדיווח שלך נכון ומדוייק, מה שאני לא בטוח בכלל... אתה עושה עוול בפרסום הדברים!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח משבת עם החזן י.מ. הלפגוט ומקהלת קולות מן השמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext