| נשלח ב-11/5/2012 00:23 |
|
| |
הנה עצה. תהיה החזן הכי טוב שאתה יכול, תלמד ותתפתח- השאר אינו תלוי בך!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2012 00:41 |
|
| |
אם מוכנים לשלם לך אל תופיע בחינם בשום פנים, אם גם בחינם לא מוכנים לשמוע אותך שלם כסף כדי להופיע, אם גם כשאתה משלם לא מוכנים חפש מקצוע אחר, זו התורה כולה על רגל אחת ובקיצור הכל עניין של היצע וביקוש
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2012 01:05 |
|
| |
אף פעם אין סוף ללימוד. תמיד יש מה להשתפר ומה לחדש חזן טוב הוא חזן שמקבל עוד ועוד ובמשך השנים הוא גדל וגדל כך שיש בתוכו יותר מקום לאכלס עוד ידע מנבכי תורת החזנות. כל אמן בתחום המוזיקה מטפח לעצמו סופר אגו כך שמהיום הראשון שזוכה למחיאות כפיים עולה לו הגאווה מעל לראש ואצל חזנים ישר הופך אותו הצוציק לחזן עולמי שנוצותיו מתנשאות אל על כטווס אני סולדת מגאוותנים וחזן שאינו מתנהג כבן אדם הוא פסול אצלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2012 01:22 |
|
| |
עייצעס, כמה חזנים גדולים מתפרנסים רק מחזנות?
וחזנים פשוטים (יש כאלה?) שילמדו מקצוע לפרנסה.
והשאר לא תלוי בך
יחצנות בפורום לא מועילה.
תוקן על ידי יעפ ב- 11/05/2012 01:26:27
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2012 18:35 |
|
| |
מסכים עם רוב קודמיי (עם זוכמירוביץ'- לא בכל הדברים). התרומה שלי מבחינה מקצועית: תנסה למצוא את 'הנקודה הפנימית' שלך, הפרשנות האישית שלך, האופן שבו השירה שלך מיוחדת ומתייחדת מביצועים אחרים. לך בדרך זו, והושעת את עצמך. (בענייני 'קידום ויחצ"נים'...בזה יש מומחים ממני..)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2012 22:50 |
|
| |
מצטרף! ואני יאמר בצורה ברורה.
אל תחקה חזנים אחרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2012 13:06 |
|
| |
שידאג שהשם שלו לא יוזכר בפורום!!! זה בדרך כלל לא עושה טוב לאף חזן צעיר!!!  להיות נחמד שחצנים לא סובלים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 01:47 |
|
| |
בינתיים אני מסכים עם כל תגובה כאן. אני יכול להוסיף לך נקודת מחשבה, (כבר נפתח אשכול ע"כ.) מבחינה ריווחית וכלכלית, קשה מאד היום להשיג פרנסה מהחזנות. מעטים הם החזנים אשר מקומם קבוע בעמוד התפילה, מעטים הם החזנים שיש להם 5 שבתות בשנה (בקושי), ולא אכנס לענייני הדיסקים, שאיננו ריווחי כלל וכלל עקב הצריבות. מה שבטוח, חזן שמפרגן לאחרים, אחרים מפרגנים לו!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2012 16:58 |
|
| |
הדבר החשוב ביותר לדעתי זה השקעה בפיתוח קול, לצערי היום חזנים שלומדים שנתיים פעם בשבוע פיתוח קול מרגישים שעשו את המלאכה, אז זהו שלא ועיינו ערך קוסביצקי ויוסלה שלמרות שהיו בשיא הקרירה השקיעו בפיתוח קול ללא הרף, חזן שמשקיע בזה נשמע אחרת גם בטווח זמן המיידי ובעיקר בטווח זמן הארוך
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 01:58 |
|
| |
<* style="margin: 0 0 0 40px; border: none; padding: 0px;">יגידו לך ביטחון עצמי, פנימיות, התחברות לתוכן, לא להישבר, ובלי חיקויים,
אבל שורה תחתונה עזוב אותך, זה דבר יבש, אפרורי, עם מינימום מיצוי, נחלת דור העבר,
ואם בכל אופן החלטת ללכת על זה, דע לך..שזהי הבחירה הנכונה ועם זה תצליח ותלך הלאה הלאה ותצליח!
ורק כאן תביא לידי ביטוי את תחושתיך.
לאור זאת: עצתי היא-לא לירצות להתחזן ולא לחשוק כלל בזא'נר הזה ואם בכל אופן תמשיך אתה תצליח בלי להבין איך ולמה... בהצלחה!!!*>
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 09:00 |
|
| |
קטונתי מלתת עיצות לחזנים, אבל נראה לי שבנוסף לכל המעלות הדרושות לחזן צריך שידע לפעול לפי הדרך שהוא מבין ולא ללכת או להיפגע מעיצות של "מייבנים" למיניהם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2012 13:10 |
|
| |
עצה לחזן: זכור נא, שמעל הכל אתה שליח-צבור שעומד ומייצד הקהל בפני בורא-עולם. למד להבין מה שאתה אומר, והתפלל בכוונה. אם תעשה זאת, ויש לך את הכישרון הדרוש, משמים ידאגו עבורך לכך-השאר.
|
|
|
|
|