| נשלח ב-7/6/2012 14:02 |
|
| |
דיווח מקונצרט קסום ברחובות
קונצרט קסום עם מוסיקה מגן העדן בניצוחו של אלי יפה. החזנים כולם היו במיטבם. הנקודות הטובות בקונצרט: אלעזר וינוגרד קול נדיר גבוה ויפה סוג של מטאור בעולם החזנותרנד שממשיך בשיאו הקולי עם המקצוענות הוההבנה. הלר עם הדרמטיות היופי והעוצמה. קירשנבוים המוסקיליות הרגש והביצוע. שוורץ הקול מלא נוכחות עמידה איתנה מקצועיות ויופי. סלומון הרגש והמלבסקיות המשתפכת. גליק השירה הנעימה הקול והכל. קולין שחט הדרמטי האופראי המקצועי נהדר. המקהלה נהדרת מקצועית נקודות פחות טובות: הגברה לא מספקת למקהלה . באלגן על הבמה עשרות חזנים ומעט מיקרופונים. קהל רחובותי לא מתורבת וסכל שמרים בקולו מהקהל באמצע קונצרט כביכול היה זה הופעה של מושיק עפיה. גם לחזנים היו קצת פאשלות בקצב לכמה מהם ואחד אמר לי שהתייחסו לקונצרט ברחובות כאל מופע מוקדם אל מול המופע הגדול בפתח תקווה . נחיה ונראה
תוקן על ידי Cb3000 ב- 07/06/2012 14:05:11
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 14:40 |
|
| |
3000 cb מדווח :
קונצרט קסום (אני מאמין)
גן עדן של מקצוענים (אני מאמין)
יופי, דרמטי,מוסיקלי, רגש, ביצוע, עמידה איתנה (אני מאמין)
וכל זה עם בלגן על הבמה, עשרות חזנים,מעט מיקרופנים, קהל טיפש,
חזנים עם מעט פשלות בקצב (לא מאמין!!!!!!)
יופי של דיווח CB
איך מהקדמה מפוארת הגעת למסקנה מכוערת!!!!!
וכרחובותי אני קורא שאתה מצהיר רשמית שאנחנו שפני נסיונות.
תוקן על ידי יעפ ב- 07/06/2012 15:00:16
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 14:48 |
|
| |
לא הגעתי למסקנא מכוערת אלא דרך טבע זה כשיש קונצרט יוםר אחרי יום אז היום השני יהיה מקצועי יותר וללא בעיות. הלוואי וכל הקונצרטים היו נראים כמו הנסיון או איך שאתה קורא לזה. המסקנה שלי שהיה קונצרט קסום היו מעט מעט בעיות זה טבעי כולם בני אדם והיום יהיה מוצלח יותר זאת ביקורת מפרגנת לגיטימית והגיונית . המסקנה הפסדת קונצרט קסום וגם בעולם הקסמים לא הכל אברה כדברה (איך שלא כותבים את זה)
ועוד שהביקורת שלי היתה יותר מבחינה לוגיסטית בקשר לאולם הקטן הבמה הקטנה ושאר המכשולות ובמבחינה מוסיקלית מי יכול על אלי יפה?
תוקן על ידי Cb3000 ב- 07/06/2012 14:53:10
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 14:55 |
|
| |
וקהל רחובותי סכל - טיפש בעברית
הוא אשם בכל מסקנותיך
כתיבתך בזויה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 15:03 |
|
| |
מצטער לבשר לך הקהל הרחובותי לא היה מתורבת כ"כ היו שם דיבורים הרבה רעש מהקהל לא כפי שמצוי אפילו בעולם החזנות.. סכל קראתי לאותו סכל שצעק באמצע הקונצרט ללא בושה כאילו זה שוק הוא צעק מדוע לא מקריאים את שמות החזנים המופיעים ומדוע אין מנחה. אז יש הגדרה אחרת אם לא סכל אולי סתם מסכן? לא יודע. כך מקובל בקונצרטי ם מכובדים וכך מקובל אצל אלי יפה למי שלא מתאים ולמי שלא יודע לקרוא מצטערים יש מוסדות בשביל זה. יעפ בשבילך זה מחמאה תראה קונצרט אחד אתה לא נמצא וכבר הרחובותיים מאבדים שליטה. יעפ חסרת ולא רק בגלל התמונות היפות ולא רק בגלל ההסרטות האיכותיות רחובות צריכה אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 15:15 |
|
| |
אמנם לא הייתי שם, אבל מקרוב משפחתי שהיה שם אכן נוצרת התמונה שהקונצרט הזה היה לא משו מבחינת התנהגות הקהל, וכידוע הקהל בפ"ת הוא הרבה יותר מנוסה בשמיעת קונצרטים והבנת התרבות החזנית, מאשר ערים כגון רחובות. צר לי שאני לא יוכל להיות בקונצרט בפ"ת , כי לפי מה שהבנתי החזנים עשו אתמול עבודה נהדרת, נקווה שיעלו הקלטות או הסרטות מהקונצרט
תוקן על ידי גאון_לירי ב- 07/06/2012 15:26:52
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2012 15:51 |
|
| |
ובאו ציון ברינה- 100 קולות על במה אחת! את הכותרת לא הבנתי... אבל ההנאה והגדולה והחוויה שהייתה, אין לתאר! את הערב בחר המאסטרו הדגול עם פתיחה חגיגית קלה (זו המושמעת בפתיחת התכנית שלו בגלי ישראל) גלה כבוד - שטיינברג - החזנים רנד וסלומון ביצוע ממש טוב ומוצלח בין השתיים קול דודי - מניקובסקי - גליק והלר ביצוע נהדר ומקסים! ובשופר גדול - אלי יפה - שחט קירשנבוים שוורץ יצירה מיוחדת! עיבודים- לא מן העולם הזה! כל תו ותו, כל תיבה וכל 'פיפס' ביצירה, מחושבת! לא תדע מלחמה - קונטינואלו - רנד הלר סוף הדרך! ביצוע מיוחד, שילוב קולות מרשים וטוב!!!! רצה ה' - גרין - וינוגרד שחט היה נחמד בכדי לעבור ליצירתו הבאה של גרין.... קנא לשמך - גרין - כל החזנים עיבוד מחודש וקלאסי, כיאה לאלי יפה.... הפסקה אל תירא - וסילקובסקי - רנד שחט שוב שילוב מקסים בין שני חזנים טובים ומקצועיים... אור חדש - שנקר-מודז'יץ - שוורץ גליק ביצוע נהדר וטוב, תענוג! ואף הוא היה מתכוון - רוזנבלט - הלר וינוגדר ביצוע בדואט מושלם, שני קולות חזקים וטובים. כי לא תחפוץ - גרין - גליק סלומון - בליווי מקהלה עיבוד מחודש וטוב, אך שירה זה לא הצד החזק של שני החזנים הללו! ברוך קל עליון - מודז'יץ - רנד שחט קרשנבוים שוורץ - מקהלה מוצלח וטוב! מהרה ישמע - מודז'יץ - כל החזנים והמקהלה סיום טוב ומוצלח לערב מהנה! החזנים היו טובים, קולותיהם נשמעו מעולה. כששאלו אותי בסיום הערב מי היה ה'שפיץ' עניתי שזה לא 'דה וויס', כל החזנים היו בכושר, מהחזנים הצעירים יש רושם שהם משתפרים ועולים..... המקהלה 'רינה ותפילה' הייתה מעולה, העבודה וההשקעה מראה תוצאות טובות... התזמורת ועליה המנצח הדגול והגדול, המעבד והאישיות אלי יפה עשו את הערב! עדיין אני חושב שהערב היה 'טיוטה' לערב הדגול יותר בפתח תקווה, היו חסרים מיקרופונים לחזנים, חזנים שמעט התבלבלו כשהעבירו קצב..... הציבור לא הפסיק לשוחח, והערות מצד הקהל היו כבהופעה עם פופקורן.... (ו..אני רחובותי)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2012 16:01 |
|
| |
יש ביוטיוב הסרטה של מהרה ישמע מרחובות הסרטה פיראטית של אחד מהקהל. אני לא מצליחה להעביר את הקישור. סורי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2012 17:02 |
|
| |
| מי_אמר_למי כתב: |  | | יש ביוטיוב הסרטה של מהרה ישמע מרחובות הסרטה פיראטית של אחד מהקהל. אני לא מצליחה להעביר את הקישור. סורי |
|
http://youtu.be/ci2l8zN5u6c
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2012 19:24 |
|
| |
היה קונצרט מוצלח מאוד עם החזנים מעולים מחכה לקונצרט הבא עם אלי יפה
|