| נשלח ב-8/7/2012 07:53 |
|
| |
איזה יופי ! תמשיך להצליח !
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 10:25 |
|
| |
אה, איזה נחת. שכויעח! 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 18:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 23:28 |
|
| |
פעם ראשונה לי שאני צופה בפרח חזנות זה ואכן נהניתי מאוד לצפות בו שר. ראשית משום השירה הנקיה לאורך כל הביצוע ושמירה על קו שירה אומנותי ללא גלישה לפורטה בכלל. משום שהשירה התחילה במצו פורטה ואפילו פחות מכך מספיק לשיר מעט חזק יותר כדי להרגיש את שינוי הדינמיקה והארטיקולציה. שירת הפיאנו מעולה ואפילו מרגשת. כל שנותר הוא לעבוד על הפקת צליל תוך כיסוי ומתן צבע עגול יותר, וכן שמירה על צבע אחיד על ידי שירה באותה פוזיציה ולא לשנות אותה כשבאים לבטא רגש כלשהו. גם עבודה על דיקציה נצרכת פה ושם. אך אומר שוב נקודת הפתיחה של החזן הצעיר טובה מאוד!! בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 23:49 |
|
| |
יפהפה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 08:33 |
|
| |
לייזר - יותר נהניתי מהופעתך ב-Live וכעת ,,,,,,,גם מהתגובות המשך הצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:27 |
|
| |
המיוחד כאן זה גם הלחן המשכנע של אלי יפה, לחן שמבטא את הכמיהה. הביצוע מאוד מרגש ועמידה מכובדת על הבמה כשל חזן זקן ורגיל. אני חושבת שעצם העמידה האיתנה נותנת לחזן ביטחון ורוגע וזה דבר שצריך ללמוד בבתי הספר זה לא פחות חשוב מכלום. כל הכבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2012 16:46 |
|
| |
תפילה מרגשת
יצירה שכולה בקשה ותקווה.
חזן צעיר בביצוע עדיין ללא פורטה צעקני, וכוונה שבלב.
בעל תפילה מבטיח לעתיד לבוא---"אני מאמין"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2012 09:08 |
|
| |
פשששש, יפה מאוד מאוד פשוט תענוג.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2012 14:09 |
|
| |
אכן ביצוע יפיפה וקלאסי כראוי לתלמיד של אלי יפה הענק, מאוד אהבתי. המשך בדרך זו והצלח, מחכים לשמוע עוד...
|
|
| נשלח ב-11/7/2012 11:31 |
|
| |
היצירה הולחנה בשבילו? מי שר אותה במקור?
תוקן על ידי גאון_לירי ב- 11/07/2012 11:32:32
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2012 12:03 |
|
| |
היצירה היא עוד אחת מתוך המאגר הבלתי נדלה מבין הלחנותיו של המאסטרו אלי יפה, ולעניות דעתי היא הוקלטה בעבר ע''י החזן בן ציון מילר, וגם ע''י החזן ישראל רנד בביצוע קלאסי מעורר השראה. וכן היצירה בוצעה לאחרונה בביצוע פומבי בקונצרט האחרון של אלי ע''י החזן שמעון ואלס, ביצוע מוצלח שקצר הרבה תשבחות. המייחד את היצירה לדעתי זה שהיצירה היא ברעיון לא ממש חזנות אלא שיר קליל ויפיפה וקליט, (שזה גם כן חשוב היום). שאלי הוסיף לו רציטטיב חזני עדין שבו נבחן כל מבצע ביכולתיו החזניות, ויש הרבה איפה להכניס את החזנות ברציטטיב הזה והחזן המבצע הנ''ל הוכיח שיש לו מה למכור והרבה, גם בחזנות וגם בשירה תרבותית וקלאסית, וזהי טביעת אצבעו של המאסטרו אלי יפה, ועל כך שאפו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2012 17:10 |
|
| |
ושוב, מברוק לברוק! (חושבני, שאילו היינו שואלים את 'קוראות וכותבות' הפורום איזה ביצוע מהקונצרט בשבוע שעבר הן אהבו במיוחד, רובן היו בוחרות בביצוע הזה דווקא, ולא קשה לנחש למה... [שידוך הגון לבת]!) 
|
|
|
|
|