בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מסליחות ראשונות עם דוד ויינבך ונעימות יתנו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/9/2012 03:06 לינק ישיר 
דיווח מסליחות ראשונות עם דוד ויינבך ונעימות יתנו

לאחר ליל שבת עם מקהלה שהצטיינה בכל פרט לחזנות , עם מנצח המשמיע קולות משונים וחזן שפה ושם מלוה את המקהלה,החלטתי הפעם לשמוע חזן ומקהלה הניגשים יחד לתפילת הסליחות.על המקהלה שהזכרתי ברישא ויתרתי,את יחזקאל קלאנג שמעתי בעבר.את משה מולר ומקהלת החזנים הירושלמית וכן את צבי וייס ומקהלת זמרת יה משמיעים ברדיו,את הראשון השארתי בידי מחשבי את מלאכת ההקלטה,את הקלטת השני אני משאיר בידי יהודה קלמן.
נשארה האופציה של מקהלת נעימות יתנו ומנצחה יותם סגל, שעדיין לא שמעתי אותה בהופעה חיה, והחזן דוד ויינבך.
בית הכנסת ע"ש שמואל בקר בראשל"צ הוא בעל אקוסטיקה טובה כל זמן שאינך יושב מתחת לעזרת הנשים,כנראה מקומות הישיבה מתחת לעזרת הנשים מיועדים למדברים בזמן התפילה כדי שהמתפללים בכוונה לא יופרעו.
המקהלה והחזן פתחו באשרי של לייב גלאנץ,סיום הקטע צדיק ה' בלחנו של סקונדא.לכו נרננה מתחיל בלחנו של מלבסקי,עובר לדואט של ריבלין וממשיך בלחן שהלחין יותם סגל,כאן מצטרף הנער הלל,בנו של יותם,כסולן בהופעת בכורה.
א-ל מלך בשתי גרסאות ,ישראל פוקס ו(שסטופול או הרמן ווהל).במוצאי מנוחה מתחיל בלחנו של ריבלין,כל קטע מבוצע בלחן אחר,כאשר יש קטעים למקהלה,לחזן,לחזן ומקהלה,וכן הצטרפות של הנער הסולן,הסיום רצה עתירתם שהוקלט ע"י רוזנבלט.
ניגון פתיחה לשמע קולינו בעיבוד ריימונד גולדשטיין,הפסוק אל תשליכנו בעיבוד יותם סגל.סיום התפילה בקדיש חסידי.הדיווח נשמע יבש,אבל במציאות התפילה היתה חיה,שילוב נפלא בין המקהלה לחזן , עם נתינת תפקידי סולו לטנור ראשון,בריטון ובס וכמובן לנער הסולן.כאשר התחושה בתפילה שהם לא נוטלים את מקומו של החזן אלא באים להוסיף תבלין.
יישר כח לחזן דוד ויינבך,הייתי שמח לשמוע אותו בבית הכנסת הגדול בתל אביב,אולי החזן ויינבך יצליח לחדש את ימיו כקדם.
על יותם לא אכתוב מפני שאני בקשר הדוק עם דודו ועם אביו ולכן יאמרו שאני משוחד,דבר אחד אומר,עלה והצלח,נהנתי.

מקוה להעלות את ההקלטה בימים הקרובים

בעזרת השם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 03:25 לינק ישיר 

היו לך עוד כמה אופציות...
גליק
אדלר
נבו
היינוביץ'
רנד
פיבקו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 04:24 לינק ישיר 

היה נפלא!.. דוד חזן כלבבי, קול ואמירה נעימה ומיוחדת, המקהלה נתנה תמיכה טובה, הייתה חוויה.. תודה לכל העומדים מאחורי התפילה, לחזן לגבאים ולמקהלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 04:27 לינק ישיר 

נבו??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2012 06:56 לינק ישיר 

כן! תקרא... http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2974656&forum_id=14617

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2012 17:12 לינק ישיר 

א-ל מלך ( וידאו ) :  http://www.youtube.com/watch?v=B4vc3gagBgc

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 11/09/2012 17:13:25

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מסליחות ראשונות עם דוד ויינבך ונעימות יתנו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext