בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

סדרת החזנות תשע"ג יוצאת לדרך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2012 13:47 לינק ישיר 
סדרת החזנות תשע"ג יוצאת לדרך

בס"ד

בקונצרט תשתתפנה גם שתי מקהלות:
מקהלת החזנים זמרת-י'ה בניצוחו של ד"ר אורי אהרן
ולהקת טריולה בניצוחו של ישראל מונק

גמר חתימה טובה 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2012 13:51 לינק ישיר 

הרבה הצלחה
איזה מודעה... פשששש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2012 16:16 לינק ישיר 

אלטרנטיבה ראויה בכל קנה מידה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2012 18:35 לינק ישיר 

כמה קונצרטים יהיו במהלך הסדרה?
סדרה שהוכיחה את עצמה בשנה שעברה 

יצירות חזנות להורדה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2012 18:00 לינק ישיר 
להלן המודעה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2012 07:24 לינק ישיר 

אבריימי קירשנבוים בשורה אחת עם מילר ורנד, ושלום סלומון "פרח חזנות"??  נו נו...

בכל אופן, שמח שיש אלטרנטיבה יפה, ראויה ומושקעת. בהצלחה לכולם.

הק' מעניש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2012 21:48 לינק ישיר 

חשבתי לתומי שאלי יפה לא מערב שיקולים פוליטיים בקונצרטים שלו לחזנות, עד שראיתי ששלום סלמון מופיע אצלו כ"פרח חזנות",
לא שאני לא מפרגן לסלמון אבל אם מדברים על פרחי חזנות אני חושב שיש כאלה שעומדים לפניו בתור,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/10/2012 23:09 לינק ישיר 

סלח לי כותב יקר,‏ אני משתדלת שלא להיכנס למריבות ולהתנצחויות בפורום החזנות.‏ תסלח לי אבל נורא היה קשה לי לראות את תגובתך שנראה שאם היית חס על הפוליטיקות והנגיעות של אלי יפה כמו כן היית חס על הנגיעות והפוליטיקות שלך! תגובתך מזלזלת ראשית בך ואחר כך בתדמיתו של מר אלי יפה שיש לי הערכה רבה כלפיו במקרה הזה לא ידוע לי מה קורה שם ואשמח שלא תכניס אותי לזה.‏ יום טוב וסליחה אם דברי היו חריפים אחרי ימים נוראים בבית הכנסת הגדול עם החזן הרב חיים אדלר ומקהלת בית הכנסת בניצוחו של אלי יפה אני התפעמתי בכיתי והתחזקתי,‏ והופתעתי מאישיותו הקסומה של אלי יפה היקר סימני החיבה וההשראה שהוא נותן לחזן בבית הכנסת חייבים לו רבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 00:37 לינק ישיר 

מה אשיב, 

1. אלי יפה אומר מעל כל במה כי הוא דואג לאינטרסים שלו, ואין יותר הגיוני ממורה שדואג ונלחם למען תלמידיו, ועושה ה--כ--ל למענם.

2. דווקא הבחירה של החזן שלום סלומון מעידה אלף עדויות שאלי לא תמיד דואג 'רק' לתלמידיו, כי הנה לך החזן סלומון שהוא אחד מגדולי תלמידיו של נפתלי הרשטיק, והנה הוא מופיע בקונצרט הבכורה של אלי.

3. אם כבר סלומון, אז התמיהה היא על הגדרת 'פרח חזנות', החזן סלומון הוא אחד החזנים היותר מוצלחים בעולם החזנות הצעירה, יש לו כל מה שחזן צריך, מוזיקליות, התמדה, קול, כישרון, ביצוע ואמירה מיוחדת, צבע, ובעיקר צניעות (שזה בכלל נדיר במחוזותינו..). כמו"כ, אין זה סוד שהחזן סלומון עומד מאחורי יוזמות שונות בעולם החזנות, ויש לו יד בכירה בעוצמת החזנות בת ימינו. 

הנה לך, שדווקא הבחירה בחזן סלומון, באה ממקום של חיפוש אחר חזן ברמה גבוהה ממכון שאינו קשור לאלי, ללא 'אינטרסים' וללא קשרים..

ולסיום, סיפר לי יהודי ששמע את החזן סלומון בימים נוראים ברחובות (לא, זה לא יעפ), שמעולם לא שמע תפילה שכזו, חזנות ונוסח עם קול ויכולות נדירים במחוזתינו.

לילה טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2012 12:56 לינק ישיר 

מה אשיב תחשוב שנייה אחת!!! וודאי שאלי יפה משתמש באינטרסים כדי להפיק את הקונצרטים!!! איפה נראה לך הכסף צומח על העצים????? להפיק קונצרט עולה ים של כסף !!! שמעתי שהשנה בקונצרט השני תהיה הפתעה חזן מחו"ל שהולך לכבוש את הפסגה של החזנות חזן צעיר ומבטיח.‏ אני לא יודע אם זה נכון זה נכון צריך לברר אצל אותם אלו שזה מעטים מאוד!!! ‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2012 01:52 לינק ישיר 

הכרטיסים נמכרים ביחיד או לכל הסדרה יחדיו, אשמח לקבל פרטים.?

תוקן על ידי מינכן_1967 ב- 24/10/2012 01:52:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2012 06:11 לינק ישיר 
להן התוכניה של הקונצרט הערב:

בס"ד

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > סדרת החזנות תשע"ג יוצאת לדרך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext