בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מהשבת עם החזן צבי וייס בכפר הרואה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2013 22:34 לינק ישיר 
דיווח מהשבת עם החזן צבי וייס בכפר הרואה

האמת שהייתי מעוניין לדווח מיד בצאת השבת, אבל מה לעשות השבוע היה עמוס ולא מצאתי לי דקה להכנס לפורום.

הייתי ומאוד נהניתי, החזן וייס הוא זוגער אמיתי עם קול יהלום, היה תענוג גדול בתפילה, אנסה להזכר באופן כללי במה שביצע.

את קבלת שבת ניגן בשילוב נוסח חזני, קרליבך ומודזיץ, שירו לה -מודזיץ, משה ואהרן במנגינת אוחילה לקל של פלאי, אנא בכח של וידר - ביצוע יחיד בדור!, לכה דודי קרליבך, צדיק כתמר - אילתור מעניין, רזא דשבת - פינציק, שחרית נוסח יחודי כנראה ממורו מרדכי סובול או מאלי יפה, אין ערוך לך של גלאנץ, וכולם מקבלים - אילתור, אבינו אב הרחמן - חיים בנט,  והאר עיננו שוב וידר,  ממקומך גם של וידר, רצה גנשופ, הוצאה ספר תורה כמקובל, תפילה לשלום המדינה, מי שברך לקהל - שטרייכר, ברכת החודש - אילתור מעניין, שמע ישראל של גלנץ, ולמען אחי של קרליבך.

תנסו למיין את הרפרטואר הזה מפי החזן וייס, תפילה מהמשבחות שהיו לי, וייס הוא "החזן" עם הפה הכי חזני כיום, יישר כוח למזכירות הכפר שעמלה למען השבת ולגבאים בן ציון ושלמה, לאחי יוני שסבל אותי כל השבת... ה' ישלם פועלכם.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מהשבת עם החזן צבי וייס בכפר הרואה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext