בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

קונצרט ברמדה אכזבה !!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2013 00:37 לינק ישיר 
קונצרט ברמדה אכזבה !!!!!!!

חזרתי עכשיו מהקונצרט ברמדה בהשתתפות נתנאל הרשטיק והחזן העולמי איצה מאייר הלפגוט "בארוח" דוד דאור
אין ספק שיכולתיו הקוליות של דוד דאור מדהימות אבל סגנון שירתו לא ממש תאם את רוח האנשים 
שהשתתפו בקונצרט 

חבל שחברת תור פלוס לא דייקה בפרטי ההודעה בעיתונות ולא כתבה שמדובר בערב שירה שתחילתו במעט קטעי חזנות

גם אם שרים ירושלים של זהב בסוף

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2013 01:53 לינק ישיר 

גם אם לדעתך זה לא היה טוב, אני כותב מבית המלון הייתי בקונצרט היה מופלא הלפגוט ונתנאל נתנו כל אחד מספר יצירות חזנות וגם קליל יותר לקראת השבת הגדושה בחזנות הם לא העמיסו יותר מידי כך שהיה רק שעה ועשרים של חזנות ולאחר מכן שעה וחצי של קונצרט מיוחד במינו של דוד דאור
נכון הוא היה בלי כיפה והוא שר גם שירי ארץ ישראל אבל זה תאם בדיוק את אופי האנשים שמתארחים כאן איתנו במשפחת תור פלוס. אני אורח מן המניין משלם מחיר מלא ונהנה מכל רגע
צר לי שהתאכזבת אך דעתך אינה מסכמת את דעתם של האורחים במלון שיצאו בהתפעלות יתירה ובהנאה רבה
תבוא בשבת ותשמע בעיקר חזנות במיטבה, כך לפחות גם אני מקווה
לילה טוב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2013 11:14 לינק ישיר 

אני כבר מבולבל לגמרי על מה מותר לדווח ועל מה אסור לדווח בפורום??????????.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2013 11:24 לינק ישיר 

150 ש"ח לקונצרט בגוון ביתי, ואו לחילופין להינות מאירוח המלון במחיר קונצרט של 1500 ש"ח זה דבר מופלא.
בימי קראוס היתה שבת חזנות וקונצרט אקסטרה. כאן התענוג לדוד מזמור לשלם בתנאי מלון 1500 שקל למטרת בידור בלבד.
 ועוד 1500 לשבת שירה כל הכבוד לתור פלוס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > קונצרט ברמדה אכזבה !!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext