בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח ‏-‏ קונצרט במרכז הקונגרסים חיפה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2013 14:24 לינק ישיר 
דיווח ‏-‏ קונצרט במרכז הקונגרסים חיפה

לא איש דברים ודיווחים אנוכי.‏ בכל זאת הנני נרעש ונפחד מדווח מקונצרט החזנות
מדברים כבר כמעט שנה פה בפורום רנד חזר לעצמו ועוד עידכונים מעין אלו.‏ מצאתי לעצמי אמש הזדמנות לארוז את מטלטלי ולנסוע הרחק הרחק מהדרום אל חיפה לשמוע את החזן רנד בקונצרט.‏ ואני חייב לדווח לכם שאכן יש דברים בגו.‏ החזן רנד הוא אותו חזן גדול שהכרנו עומד בקונצרט ומבצע קטעי חזנות במושלמות.‏ אכן ניתן לומר בבטחה החזן רנד לא רק שחזר לעצמו אלא שידרג את עצמו.‏ כמה רגש ואמירה חזנית שבחיבור עם קולו הנעים והייחודי בהרמוניה אחת מופיעים בפנינו כיצירה מושלמת.‏ בשם היושר וההגינות הייתי חייב להקדים בכך.‏ תודה לחזן רנד שלא נכנע לקשיים ובזכות זה חוזר ועומד חזן גדול ועוד כיין המשתבח!‏
היו שם גם ילד פלא וחזן צעיר יוצא מן הכלל שלום סלומון מוזיקלי עם צבע קול מיוחד ותרבות שירה שהביא כבוד ליצירות חזנות וכשראיתי איך רנד הגדול והמוזיקאי ריימונד גולדשטיין מחמיאים לו ומדברים בשבחו מה יש לי להוסיף
לסיום:‏ היה שווה כל קילומטר וכל הפסד חצי יום עבודה כדי להנות מערב שהשאיר לי טעם מתוק בפה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 14:26 לינק ישיר 

איפה יע.פ שיעלה הסרטות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 14:38 לינק ישיר 

יעפ העלה את הבט משמים:
http://www.youtube.com/watch?v=FKu-Yx2VblQ&feature=youtube_gdata_player
החזן שלום סלומון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 16:12 לינק ישיר 

זה עדיין לא מספיק במיוחד לאחר דבריך על רנד צריך קטע שלו להבין האם אתה באמת מבין!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 16:48 לינק ישיר 

לכבד את הזולת לא מלמדים אתכם בישיבות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 19:07 לינק ישיר 
ישראל רנד - חוויה של פעם בחיים!!!

אני ממעט אמנם בדיווחים. הייתי בשבת ר"ח שבט בר"ג (ישראל ורפי), וכן בשבת מברכין אדר

(ישראל, שלמה ואבי ברק). אתם בוודאי יודעים את עוצמת חיבתי לכל הנ"ל. אך איני יכול להימנע מלשתף בתחושותי על

מה שקרה אתמול. אין מלים לתאר, אני מסכים עם כל מילה שכתב לדוד מזמור על יכולתו של ישראל, ואף הן אינן מכילות

כהוא זה מהחשמל שרץ באויר. ישראל ביכולת מהאגדות ללא הפסקה כמעט בין קטע לקטע, מלא גם את מקומו של סיימון,

שלדברי המנחה האגדי מרדכי פרימן, אשתו הודיע ב 15:00 שלא יגיע עקב צרידות (שאלתי אם א"א היה להזעיק SOS  את אדלר,

גליק, צודיק, ווינבך וכד'?).

יישר כח לכל הנוספים שהוזכרו כבר ע"י לדוד מזמור, וכן לאורי אהרן, פליקס ומקהלותיהם (זמרת י'ה ויצה"ל).

ילד הפלא (אמיתי, ברמות הכי גבוהות שיש), הינו אפי (אפרים) מנת מעיה"ק ז"י. עוד תשמעו עליו.

יישר כח למארגנים. הערה בונה קטנה: בקונצרט הבא בחיפה (ובכל מקום) תשתדלו להקציב בערך שליש מהזמן שהוקצב אמש

לברכות, הקראת הקדשות, וכו'. הסתכלו על פני הקהל שממתין בקוצר רוח לעוד ועוד קטעים.

שבת שלום (ב"העם ר' חיים אדלר, עוד אגדה).

אלכס בהרב, ז"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 20:17 לינק ישיר 

את מי לכבד בדיוק? ומי לומד בישיבות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 21:18 לינק ישיר 

יפה עשו קודמי שתיארו , כל אחד מזווית ראייתו, את הביצוע הנאה והמכובד של חלק ממשתתפי הקונצרט. אך כל אלה הם מבחינת "תנא ושייר". מובן שאף אני מצטרף לשירות ולתשבחות על גודל המעמד והאווירה המכובדת ששררה באולם
אתרכז אפוא בתיאור חלקה של מקהלת החזנים "זמרת יה" בניצוחו של ד"ר אורי אהרן, שחבריה טרחו אף הם ובאו מירושלים כדי להציג את "מרכולתם" המוסיקלית בפני הקהל החיפאי שלא פסק מהריע להם.
ואלה הקטעים שבוצעו על ידי המקהלה:
-הללויה (לחן: לבנדובסקי(.
-הבן יקיר לי (לחן: מלבסקי) - סולן: ישראל ראנד.
- ה' מלך (לחן: דוד אולמן) - סולן: החזן גרשון שטיין, חבר המקהלה (בעניין זה יש לציין כי המלחין עצמו  שנכח באולם ויתר באבירות על זכותו לשיר את קטע הסולו לטובת החזן שטיין ואף הצהיר באוזניו כי "היטיב לעשות זאת ממנו".
- ובנוחה יאמר  (לחן: רוזנבלט) - סולנים: ישראל ראנד ושלום סלומון.
- מי שעשה נסים (לחן: דוד מצגר; עיבוד: ריימונד גולדשטיין) - סולנים: ישראל ראנד וילד הפלא אפרים מנת.
- רצה (לחן: גנשוף) - סולן: שלום סלומון.
- נשיח בחוקך (לחן: דוד מצגר; עיבוד: ריימונד גולדשטיין) - סולנים: ישראל ראנד ואפרים מנת.
- מזמור שיר חנוכת הבית לדוד (לחן: אוסקר יוליוס) - סולן החזן הראל אמיד, חבר המקהלה.
- בעבור דוד (לחן: רוטמן-רומשינסקי) - סולנים: ישראל ראנד ושלום סלומון.

ואי- אפשר לסיים דיווח זה מבלי לציין את הנחייתו המקצועית המעולה של מנחֶה המַנחים מרדכי פרימן.
ישלח לו ה' רפואה שלמה לרמ"ח איבריו ושס"ה גידיו אכי"ר.

תוקן על ידי מהולל ב- 28/02/2013 21:21:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 21:45 לינק ישיר 

ומה יהיה דיבורים כמו חול ואין הסרטות והקלטות?????
מה יהיה עלינו אלו שפיספו את הקונצרט!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2013 22:48 לינק ישיר 

נשיח בחוקיך ( החזן ישראל רנד+הילד אפרים מנת ) :

http://www.youtube.com/watch?v=g7XvYYbchdw

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 28/02/2013 22:48:59

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח ‏-‏ קונצרט במרכז הקונגרסים חיפה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext