בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

מוצאי שבת בקרית ספר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/3/2013 09:53 לינק ישיר 
מוצאי שבת בקרית ספר

ערב מהנה שחשיבותו יותר בעצם קיומו, האולם היה מלא בציבור חרדי מגוון בכל הגילים שאוהב ונהנה מחזנות. למרות שלא כל החזנים היו בכושר קולי מלא בכל זאת הקהל נהנה מהגיוון של יצירות מוז׳יץ לצד יצירות של יוסלה והרשמן, כשהחזן קלאנג מנצח ביד רמה על ניהולו של הרב שהסתיים בחד גדיא של משה אוישר. פירוט והסרטות אשאיר לאחרים כדי לא לשכוח אף אחד,. באופן אישי נהנתי בעיקר מקלנג קירשנבוים וטולדאנו(אלו דברים של הרשמן( יישר כח לקלנג על היוזמה הנפלאה, ומעניין אם גם בבני ברק זה היה מצליח... נ.ב. לתשומת לב באשכול סמוך בעניין מנחה מעריב ספירה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2013 10:41 לינק ישיר 

למנהלים נראה לי שטעיתי והחזן ששר אלו דברים הוא מזרחי ולא טולדנו , נא לתקן במידת הצורך. תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2013 12:20 לינק ישיר 

בשביל קרית ספר זה היה קונצרט הגאלה הגדול מכולם!!!! היה קונצרט אנשים נהנו מאוד היו כמה חזנים שהיה אפשר לצנזר אבל זה היה בסיידר!!!‏
לא באמת אפשר להתלונן בוודאי כשהמחיר הוא כל כך זול כל הכבוד!!!! אבל שיהיה לכם ברור רק בשביל לשמוע את קלאנג היה שווה לרוץ ישר במוצ"ש מזל שזה התעכב קצת אחרת הייתי מפספס חלק!!!! ‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2013 01:37 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2013 02:03 לינק ישיר 

לצערי שוב לא אזכה לצפות בקטעים שמועלים כאן, היות ואני משתמש באינטרנט כשר, יש גם פתרונות אחרים כפי שנעשה ברוב הקטעים שמועלים בחדרי חרדים ובככר השבת, עי״ש. קיץ בריא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > מוצאי שבת בקרית ספר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext