| נשלח ב-21/3/2014 12:10 |
|
| |
בוגרי בית הספר לחזנות פ"ת בשבת חזנות בפ"ת
המודעה:

|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2014 15:06 |
|
| |
מודעה זו העירה אותי כבר מזה כמה חודשים שלא כתבתי כאן בפורום, ואני רואה שאני לא היחידה מה עם החזן הראשי יעקב רובין אחד מהבודדים בארץ שמחזיקים משרות האם הוא בתהליך פרישה? כואב לי שבית הכנסת מזניח ועושה חלטורות, במקום להביא מקהלה קבועה לבית הכנסת שתשרת את החזן הראשי ותעלה את קרנו של בית הכנסת. ראו ערך את בית הכנסת הגדול בירושלים בית הכנסת הגדול ברמת גן, איך מקהלה פעם בחודש הופכת בית כנסת לפופולארי וייחודי חבל על בית הכנסת כל כך מכובד ועם היסטוריה כל כך חשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 15:12 |
|
| |
בס"ד בהצלחה לידידי החזנים הנהדרים ר' אלעזר וינוגרד ור' אבי אייזנשטט לבאים צפויה תפילה משובחת ומהנה בהצלחה רבה לייזר
החזן אבי אייזנשטט רזא דשבת לצפייה - את היצירה הזאת מן הסתם לא תשמעו בשבת מכיוון שבית הכנסת הוא נוסח אשכנז... http://youtu.be/ljbAmttJo2U
החזן אלעזר וינוגרד ממקומך וידר לצפייה - מה שמותר לי לספר זה שאת יצירה זו כן יש סיכוי שתשמעו בשבת... http://youtu.be/6YJlA8lirHU
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 20:09 |
|
| |
קולני -לגבי "רזא דשבת",ניתן לעשות כמנהג ביהכ"נ הגדול בירושלים:בשבתות מיוחדים כאשר יש חזן אורח ,בנוסף לחזן הקבוע הרב חיים אדלר -החזן האורח אומר רזא דשבת והקבוע אומר במה מדליקין ובכך קהל המתפללים נהנה בכפול
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2014 12:47 |
|
| |
בס"ד
בבית הכנסת הגדול בפ''ת שודרגה ההנהלה לאחרונה, בהנהלת בית הכנסת שמו דגש על החייאת בית הכנסת והפיכתו לאבן שואבת לתושבי פתח תקווה. וזה אומר שבתות עם החזן הראשי יעקב רובין, ושבתות עם חזנים צעירים לצד מפורסמים. בפריסת מודעות ברחבי העיר על שבתות התפילה ושיעורי התורה בבית הכנסת, וראיתי במו עיניי את המתפללים הרבים שזה מביא לבית הכנסת. כל הכבוד להנהלת בית הכנסת שתורמת לחזנות, ודואגת שמקום חשוב כל כך בהיסטוריה החזנית ישמר ומחזירים עטרה ליושנה. בשבת הקרובה כאמור יעברו לפני התיבה החזנים אלעזר וינוגרד ואבי אייזנשטט בשבת הגדול יעבור לפני התיבה החזן ישראל ארזון ובחג הפסח החזן הראשי יעקב רובין.
בהצלחה רבה ושבת שלום
לייזר
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2014 17:52 |
|
| |
היצע וביקוש לחזנים
בתי ספר לחזנות מספקים בשפע רב חזנים הצרה היא שהביקוש הולך ופוחת בתי כנסת לא מסוגלים להחזיק חזן שנתי קבןע בגלל ההוצאות הכספיות. כך שהאירועים החזנים בבתי הכנסת הם מזדמנים ומצומצמים. חודש טוב,
|
|
|
|
|