בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מתפילת חג השבועות -בית הכנסת הגדול ברמת-גן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/6/2014 11:15 לינק ישיר 
דיווח מתפילת חג השבועות -בית הכנסת הגדול ברמת-גן

למרות השרב הכבד הגיעו מתפללים רבים תוך "אווירה מחשמלת"כפי שנאמר אח"כ בהפטרה.החזן ישראל רנד היה במיטבו והמקהלה,,,,חסרו בה מס' משתתפים אבל בנו הצעיר של רפי ביטון,המנצח -"חיפה" על הנעדרים ובידיו הזעירות ניצח גם הוא במרץ רב (רפי-אתה מגדל דור ממשיך למנצחי מקהלות).להלן פירוט היצירות העיקריות שבוצעו( אדלג על יצירות הקרויות "עממיות"):שכן חובת כל היצורים -לחן כנראה מבית-מדרשו של המנצח,,,,,,,,,כי לא לבדו מרום וקדוש-כנ"ל +סיום אור חדש ,מודז'יץ,,,,,,,הלל:בצאת ישראל- בלחן שאיני זוכר ,הסולן יניב רייפר,,,,,,שובי נפשי- לחן מוכר ,איני יודע של מ י(לא ביינהורן),,,,,לא אמות -רזומני,,,,,,הוצאת הספר -רבש"ע ,קווארטין(לטעמי"בנוסח מקוצר"-אישית הייתי מעדיף של שטרן),,,,,,,,,,,,,,יזכור:לחיילי צה"ל -בשילוב מנגינות לאומיות /לוחמניות,,,,,,,לקדושי השואה -כנ"ל+בסיום "החצוצרה" המפורסמת -אישית הייתי מעדיף שילוב של:מנגינת שיקשוק גלגלי רכבת כאיזכור לרכבות המוות שדהרו למחנות ההשמדה-רפי /מנצחים אחרים ,תחשבו על הרעיון,,,,,,,,והשיא:אב הרחמים ,מלבסקי בשילוב המקהלה+הילד איתמר חג'בי ששר -הרנינו גויים עמו (אותי זה ריגש מאחר ולמחרת חל היורצאייט של סבי שנרצח בשואה ואת שמו אני נושא),,,,,,,,,,,כתר-חצות היום הגיע והחזן ממהר לסיים,,,,,,אין כאלוקינו,החזן הראל אמיד שהשתתף במקהלה -לא הייתי לכן איני יודע באיזה לחן

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 05/06/2014 11:45:40

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 05/06/2014 12:12:29

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2014 12:06 לינק ישיר 

שרגאפייבל ידידי.. 'בצאת ישראל'- הסולן הוא החזן המוכשר יניב רייפר (טנור ספינטו מעולה!) 'אין כאלוקינו'- המנגינה האופראית-משהו - ''קארוזו'' (פעולת ה'הלחמה' של... איך לא... רפאל ביטון!) :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2014 12:16 לינק ישיר 

הראל -לגבי יניב הספקתי לתקן,לגבי "קארוזו" -הפועל:לחן ,השימוש בפועל "הלחמה"-שפו,אכן מתאים לרפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2014 13:06 לינק ישיר 

"החצוצרה המפורסמת" באה להעיר את אלה שלא ישנו כל הלילה,כדכתיב "עורו ישנים משנתכם",ולהזכירם שבשבועות נידונים על פירות האילן.

בעזרת השם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2014 15:49 לינק ישיר 

שוב תפילה מאחדת ומרוממת נפש מיוחדת עם
ישראל רנד הטנור הייחודי בשילוב עם המנצח
רפאל ביטון הסופרן הנצחי ומקהלתו

תפילת החג עברה בהצלחה מרובה כאשר החזן 
הראשי היה במיטב קולו והפליא להמריא לצלילים
גבוהים בקלילות רבה. המקהלה אמנם היתה 
חסרה אבל המנצח ביטון גם לו היה עם כמה 
בובות ראווה עדיין היה מוציא תוצאה טובה משל
מקהלות אחרות.

ילד הפלא של רפי שהוא כבר הפך לנער מביא
כל פעם איכויות חדשות הוא פלא של ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מתפילת חג השבועות -בית הכנסת הגדול ברמת-גן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext