| נשלח ב-3/5/2015 14:01 |
|
| |
יתד נאמן נגד רפי ביטון
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 16:16 |
|
| |
יתד נאמן /יעקב פרידמן העורך=לחזיר המפריס פרסה ושוסע שסע:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,נתחיל "בקטנה"-עזרתם בפירסומות בעיתונכם,תמורת בצע-כסף- ליעקב דומב "הצדיק בשחור" להונות ולרמות אברכים/ אחרים שהתפתו להפקיד אצלו -70-מ' ₪ ובימים אלו הוא נמלט מהארץ -להלן הק ישור על כל הפרשה:http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=3089992&forum_id=771,,,,,,,,,
ונמשיך "בבינונית":מר פרידמן -באף מקום לא ראיתי את "חוות דעתך" על כל מה שהתרחש בישיבת פונוביז'-מדוע??,כי אתה ושכמותך תומכים בכל הליטאים שמוכנים לרצוח איש-את רעהו,כולכם בחזקת "מנוולים" המוכנים להכות "בפריץ"=חסיד כלשהוא וכולם ביחד בחזקת "ברברים" כשמדובר באחיכם "הספרדי",,,,,,,,,,,,
ואסיים "בגדולה" -כתבתה שאתה מיצר שהתפילה לשלום המדינה /מי שברך לצה"ל נאמרו בלחנים שמקומם לא יכירנו בבית הכנסת.פרידמן ושות'-"אשכרה"שתפילות אלו מעניינות אותך כקליפת-השום ומעולם לא אמרת אותן אבל,,,,,,לבוא ולפלפל עם עיניים מדובללות לאבינו שבשמים עד כמה שאתה מיצר על ביזוי תפילות אלו ,,,,,די -מספיק לצבוע /ים שכמוך ועדיף שכלל לא תבוא להתפלל איתנו וכך גם לא נצטרך לספור אותך במניין כפי שאתה גם לא סופר אותי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 16:45 |
|
| |
ויתד תהיה לך...ושבת וכיסית את צאתך
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 18:19 |
|
| |
שרגא פייבל - מי שלא מכיר שלא ידבר!
לעצם הנושא - גם אני לא אוהב את הלעקעראיי של "ראשיה נשיאיה ושופטיה", אלא שכל עוד אין אלטרנטיבה חרדית יותר לשבתות אלו - אלך גם אם זה מחיר שמיעת שבת נחמדה. מה שחורה לי אלו ההשמצות המטונפות שהשמצת ציבורים שלמים של אלפי אלפי יהודים יראי השם ויראי שמים ממש כאחד הריקים כי מי שעשה הכי הרבה למען הספרדים הוא אחד ויחיד מרן הגרא"מ שך זצל, שבעשר אצבעותיו טיפח ועודד הן מבחינה ציבורית והן בפן הפרטי כל אחד ואחד. הקים את שס ודחף אותה לכנסת, העמיד בראשה את מרן הרב עובדיה זצ"ל ונתן לו לגיטימציה בתוך תוככי היכלי הישיבות. אם יש מישהו שזכאי לדחות בת ספרדיה שאינה מתאימה לאוירה הרוחנית של המוסד כדי שלא תהרוס אחרות שנכנבו למוסד דווקא בגלל רוחניותו ולהן מחוייב המנהל פי אלף יותר מאשר לבת הזו - אז אלו רק ראשי הליטאים שעשו ועושים ויעשו למענם יותר מכל מגזר אחר שהוא! ואנו בהחלט מדירים עצמנו ובנינו ובנותינו ממשפחות שיראת השמים שם אינה מושלמת, עם מדינת ישראל אנו משלימים רק בדיעבד על המינימום ההכרחי, ובהחלט לא רוצים שום קשר ציבורי עם מצביעי בנט שהחברים הטובים שלהם מימים ימימה הם החילונים - אליהם הם מתלקקים כדי לקבל מהם חיוך שאומר "אתה בסדר, משלנו, לא כמו השחורים האלו" ואנו בהחלט ובשמחה מרימים חומות הפרדה מכל ענין רוחני קלוקל ובזכות זה רוב בנינו יראי שמיים שחיי תורה בראש מעייניהם וב"ה לא כמו הצד השני שטובע בגלי הדתלשי"ם המציפים אותו מכל כיוון. מי שמעולם לא בדק ובירר לעומק ומכלי ראשון את סגנון החיים התורני הזה ורק ניזון ומורעל מהמדיה החילונית לסוגיה המיץ של הזבל שנשארו באי אלו אתרי אינטרנט המתיימרים להיות חרדים - אחד כזה ראוי לו שיעיר ויתערב בנושאים אותם הוא מכיר אישית מחייו ולא יפער פיו בתשפוכת של שנאה תהומית על מאות מאות אלפי יהודים יקרים שדורות שלהם כבר הוכיחו איזו שיטה ביהדות צודקת. ולמרות פוניבז !!! יתד נאמן היה ויהיה השופר היחיד שימשיך לתייג כל מפריע רוחני - והכעס הנורא שלכם עליו רק מוכיח כמה הוא קולע למטרה וברוך שמסר עולמו לשומרים!! נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 18:56 |
|
| |
האם "יעקובוביץ"="כאחל" ודומיו,בפורום בחדרי חרדים ??-ראו אתם ושיפטו:http://www.bhol.co.il/forums/search_user.asp?userid=236074,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ולמען לא לבזבז זמנכם,להלן "דוגמית" מאהבותיו של "כאחל":http://nkusa.org/activities/Demonstrations/20150415caracas.cfm
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 03/05/2015 19:05:19
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 19:29 |
|
| |
ועוד,,,,כתבת "מי שמעולם לא בדק ובירר לעומק ומכלי ראשון את סגנון החיים התורני הזה ורק ניזון ומורעל מהמדיה החילונית לסוגיה,,,,,,,"לידיעתך !!! כל "המיץ -שבזבל" אליו התכוונת,עליו למדתי בפורומים השונים של "בחדרי" שעל רובם לבטח לא תחלוק (למעט תגובות של "טרולים"ידועים ומוכרים) ולולא פורומים אלו מעולם לא הייתי מודע לקיומם (המדיה החילונית שאני קורא-כלל אינה מתייחסת לשנאה האפלה הקיימת בציבור בו אתה חי ואם גם אתה ,כסומא -מתעלם ממנה אזי,,,תבורך)
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 03/05/2015 19:33:53
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 19:51 |
|
| |
זה בדיוק. פורום בח"ח לא מתחיל אפילו לשקף את האמת.
ונא אל תמשוך אותי בלשון. בוא תראה קהלי ענק של בחורים בנות אברכים ונשים שאוהבים, אוהבים ממש - כל מילה של תורה וכל מצווה ומצווה והתורה היא עיקר חייהם והעבודה טפל ומחפשים כל היום כיצד להעצים ולמקסם עוד משהו בתורה ולא מתייחסים אליה כאל קוץ מטריד שיש להיפטר ממנו במהירות האפשרית. בואתראה אלפי נערים בני 14 שנשארים בישיבה עוד שעה ועוד שעה מעבר לנדרש ושבדרך לחדר האוכל וממנו מה שמטריד אותם זו ההבנה בסוגיה הנלמדת בוא תראה אלפי צעירי חסידים שהטוהר נשקף מעיניהם ואשר לא מכירים כלל מושגי העולם הזה ב"ה יש כאלו והרבה כל אלו לא מחפשים בכלל להתבטא בפורום בח"ח שהוא ראש וראשון להחדרת ערכי ומושגי תת תרבות הזבל החילונית אל תוך מחנינו אם יש גורמים במחנינו שאחראים ליצירת שולי המחנה המבולבלים שאצלנו אז הם רדיו קול חי שניתק אותם מנשקיעה בתורה ועוד ייצר לנוער שהתפתו לו אלילים חדשים במקום שגדולי התורה וצדיקי הדור יהיו אליליהם, פורום בחדרי חרדים שהוא חסר גבולות לחלוטין וכל מופקר כותב שם כל מה שבא לו, ואחרון לא חביב הרי הוא ליפא שמעלצער שהכניס את מקצבי ונענועי הגויים אל תוך בתי המדרש של הישיבות האידישאיות החסידיות והרס את הבחורים החסידיים שעד אז לא היה שם דבר כזה כלל. בתקופה שלפני שלושת רעלנים אלו היינו נראים הרבה יותר טוב. אבל גם היום יש מאות אלפי טהורים ושלמים שלא זכית כלל להכיר אותם ואת חייהם. אני חוזר וקובע - אינך מכיר כלל את עולמנו האמיתי ומכאן הטחותיך המוטעות - וחבל. אין לי שום קשר עם כאחל שחלק מטענותיו נכונות וכואבות לכל ירא שמיים גם אם אני חולק על הקשרים שלו עם אויבינו. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 21:32 |
|
| |
|
| נשלח ב-3/5/2015 21:48 |
|
| |
בורא העולם בהחלט מתייחס למי שעוסקים בו יותר וחושבים עליו יותר וכרגיל, הצרכנים הגדולים יותר של המוצר קובעים את תנאי השוק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 23:38 |
|
| |
| יעקובוביץ כתבה: |  |
בורא העולם בהחלט מתייחס למי שעוסקים בו יותר וחושבים עליו יותר וכרגיל, הצרכנים הגדולים יותר של המוצר קובעים את תנאי השוק.
|
|
שתו בשמים פיהם ולשונם תהלך בארץ!!! אל תרימו למרום קרניכם תדברו בצאוור עתק!!! ויפתוהו בפיהם ובלשונם יכזבו לו!!! רוממות א-ל בגרונם וחרב פיפיות בידם!!! בשם הדת והשמים מותר לבזות רבנים! לזרוק חפצים כבדים! ולפצוע!!! העיקר שזה לשם שמים!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/5/2015 00:34 |
|
| |
אין לי אלא להסביר לכם במילים פשוטות: א) זה ברור שאם הוא היה שם (י.פ.)( ע"פ הטוקבקים בכתבה), אז הוא מאוכזב קשות, כי הוא ציפה להיות החרדי היחיד באזור וראה שכל השכנים שלו והחברים שלו גם יודעים ליהנות. ב) שיתד לא יכתוב נגד כזה דבר, זה כמו שקצין צבא יכנס למאה שערים ולא יקבל עגבניות בראש. ג) הוא נשמע מתוסכל לגמרי, כי רגע אחד הוא כותב על הקולן, ומיד על שירי עגבים, ואח"כ על תפילה לשלום המדינה, תמחלו לי - אבל לדעתי הוא כתב את זה בעייפות או עם כאבי ראש נוראיים. ד) אם ליתד נגמר על מה לכתוב, וזה מה שנשאר להם אז הרמה שלהם באמת ירדה. ה) האמינו לי שאני מכיר את הציבור הזה מקרוב, רובו ציבור חובב חזנות בחינם, ולכן הם מגיעים בהמוניהם לשבתות האלו. ו) יצא לי להופיע הרבה לציבור כזה שמבקש ממך בתחנונים לבוא ולתת כמה קטעים לכבוד התורה, ולכבוד הת"ח, ולכבוד הסיום וכו', אין להם ערך לתרבות. ובכוונה כתבתי רובו כי חלק מהציבור הזה כבר הבין ויודע להעריך. עד כאן לבינתיים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 00:53 |
|
| |
מאחר ויעקב פרידמן בחזקת "טובל ושרץ בידו" להלן אשכול בו "יתד נאמן" נזכרת כעומדת בראש העיתונים החרדיים שפירסמו /מפרסמים "חלפנים+היתר-עיסקא"(שם נרדף לגזלנים/רמאים בלבוש חרדי)ובכך:הן העיתון והן העומד בראשה "הגאון/הצדיק/האדמו"ר יעקב פרידמן"- זכו לעשות קידוש-השם והכיס:http://rotter.name/kolot/prime/61155.php#3,,
,,,,,,,,להלן "הפנינים "בנדון:מתחילים להאשים גם את חזו''א 5 בעוקץ-יתד בראש המפרסמים,,,,,,,,,,,,,,,,,,
הרב אליהו פוזן מרבני בי''ד הרנ''ק לחם בשעתו נגד יתד שיפסיקו להכניס מודעות כאלה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
וגם צדיקים-בסדום נזכרים שם לטובה:המודיע סירב ומסרב לפרסם את המודעות .
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 04/05/2015 01:02:32
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 04/05/2015 01:07:23
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 00:56 |
|
| |
תוקן על ידי יעפ ב- 04/05/2015 01:02:38
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 01:35 |
|
| |
|
| נשלח ב-4/5/2015 01:56 |
|
| |
רפי ביטון הוא המנצח הגדול והמיוחד מכולם !!!!!! ישראל רנד ומוצן הם כוכבים מליגת הכוכבים.הכי גבוהה והכי מיוחדת !!!! הם צריכים אישור של ישראל פרידמן והיתד ??? עיריית פתח תקוה צריכה אישור שלו??? אולי גם בבית כנסת הגדול ברמת גן ותל אביב וירושלים יבקשו את אישורו לשבתות חזנות??? ישראל פרידמן הוא תיכוניסט שהתחרד אז איזה צפיות יש ממנו????
תוקן על ידי שרית560 ב- 04/05/2015 01:56:21
תוקן על ידי שרית560 ב- 04/05/2015 02:12:03
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 06:30 |
|
| |
השנאה יוקדת ממקלדתכם
יעקב פרידמן עורר נושא החשוב מאד לציבור אותו הוא משקף ומייצג ומדברר, הם אלו שזה מיועד להם, ירצו יקבלו לא ירצו לא יקבלו. איך שלא יהיה לא אתה ולא הגברת שאחריך אינכם נמנים על ציבור זה ולא על קוראי העיתון. (אני מניח שבידיעות של שבת לא תמצאו מאמר שכזה) לכן תגובותיכם הרדודות הן לגופו של כותב ולגופו של עיתון ולא לגופו של ענין ומוכיחות על תת אינטיליגנציה ועל חוסר תרבות מינימלי במקרה הטוב ועל שנאת יראי שמיים יוקדת במקרה הפחות טוב. זו גם הסיבה שרבים מאוהדי החזנות החרדים מדירים רגליהם מאי אלו בתי כנסת שהפרסונה העומדת לפני התיבה ומגישה את תפילתם לפני בורא עולם הוא לא בדיוק כוס התה שלהם בלשון המעטה. אבל ברוך השם צומח פה ובארהב דור המשך חדש של חזנים שברובם הם חרדים ויראי שמיים ובעלי פנים ולבוש יהודיים כשל אבותינו בכל הדורות ומשום מה לא נראה לי שצעירים בעלי כיפת הירדן נמנים בין הדור החדש הזה (פועל יוצא הכרחי של העדפת והערצת תת התרבות החילונית) אז עוד לא אלמן ישראל. אלו ידעו ויבינו היטב ששליח ציבור שתפקידו אינו קונצרטי אלא רוחני אינו יכול להיות קל דעת. (אולי אז יתעורר איזה "מחוקק" מאוורר לקבוע חוק שעל החזנים להיות "ציוניים"....) בנתיים הכיוון הוא חיובי ותקין. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|