| נשלח ב-2/2/2016 10:55 |
|
| |
החזן מוטי בויאר -האם בשבת שירה הקליטו אותך "בספרדיש שול"
להלן מה שמצאתי(מילא-בבית-אל ,מהיכן שבא המנצח שימי מילר ידוע שמקליטים -אבל כאן!!):www.youtube.com/watch?v=kkrr43okaAc
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 02/02/2016 11:05:47
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 15:22 |
|
| |
שרגא פייבל , אל תתפלא שמקליטים , היום מכשירי ההקלטה בגודל אצבע ופחות , אין חזן שיכול לדעת אם מקליטים אותו . אם אתה רוצה הקלטות מסאטמר (בלי הכשר) תוכל למצוא אם יש לך חברים במקומות הנכונים .
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 16:11 |
|
| |
גילוי נאות, לכל מאן דבעי,
ההקלטה הזאת לא התבצעה בספרדישע שוהל, אלא בביהכ"נ בית אל בארא פארק בפרשת זכור תשע"ה..
ההקלטה התבצעה ללא ידיעתי.
ולמיטב ידיעתי (כך נאמר לי) מי שהקליט אותה, הניח את ההקלטה מערב שבת...
אם אני כבר מגיב כאן, אני חייב לציין שהפורום הזה 'מת' מכיוון שחוץ מלעסוק בפיקנטריה וקנטרנות אין לכם כלום בעולמכם...
ישנם חזנים רבים שמוקלטים בשבתות וזה לא חדש!!!
ואף אחד מהם לא "זכה" לשאלה ישירה כזאת הדורשת ממנו הבהרה,
היה מן הראוי שאדון שרגא פייבל הנכבד, היה מברר עמי את זה באופן אישי לפני שפותח את הנושא לדיון ציבורי!!!
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 16:32 |
|
| |
אני חושב ששאלה כזו בצורה פומבית זה הוצאת דיבה וזו עבירה פלילית
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 16:37 |
|
| |
וזה פרט לעובדה שפורום זה כבר מזמן אינו פורום חזנות אלא הפך למושב זקנים של כמה זקנים מטופשים שכל הזמן מעלים קישורים ודיווחים מטופשים...... לשמחתי הרבה הדיונים האמיתיים מתקיימים בקבוצות וואטסאפ סגורות שידועים לכמה מהחברים פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 16:58 |
|
| |
| תלמידבמכון כתבה: |  | וזה פרט לעובדה שפורום זה כבר מזמן אינו פורום חזנות אלא הפך למושב זקנים של כמה זקנים מטופשים שכל הזמן מעלים קישורים ודיווחים מטופשים...... לשמחתי הרבה הדיונים האמיתיים מתקיימים בקבוצות וואטסאפ סגורות שידועים לכמה מהחברים פה. |
|
קבוצות! פיכסבוק! כל הדברים הזוועתיים! יש לי וואטסאפ. אבל קבוצות?! ירחם ה'... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 16:59 |
|
| |
| טנור66 כתבה: |  | גילוי נאות, לכל מאן דבעי,ההקלטה הזאת לא התבצעה בספרדישע שוהל, אלא בביהכ"נ בית אל בארא פארק בפרשת זכור תשע"ה..ההקלטה התבצעה ללא ידיעתי.ולמיטב ידיעתי (כך נאמר לי) מי שהקליט אותה, הניח את ההקלטה מערב שבת...אם אני כבר מגיב כאן, אני חייב לציין שהפורום הזה 'מת' מכיוון שחוץ מלעסוק בפיקנטריה וקנטרנות אין לכם כלום בעולמכם...ישנם חזנים רבים שמוקלטים בשבתות וזה לא חדש!!!ואף אחד מהם לא "זכה" לשאלה ישירה כזאת הדורשת ממנו הבהרה,היה מן הראוי שאדון שרגא פייבל הנכבד, היה מברר עמי את זה באופן אישי לפני שפותח את הנושא לדיון ציבורי!!!_________________ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 07:10 |
|
| |
רבותי המלומדים,,, מה למוטי בויאר ולהקלטה המדוברת? האם מאן דהוא יעלה על דעתו שמוטי בויאר הזמין את ההקלטה? מאז ומתמיד היו וישנם חובבי חזנות מחללי שבת שהקליטו חזנים ידועי שם רבים מאד מי יעלה על דעתו שהקלטות של משה שטרן, משה קוסביצקי יוסלה רוזנבלט וכל השאר הוקלטו בידיעתם ובשליחותם לפני מספר שנים רפי ביטון ומקהלתו הופיעה בימים נוראים ב"בבית אל", אני אישית ראיתי אורח שהקליט את התפילה ביום כיפור! האם יש למי מאנשי הפורום צל צילו של חשש שמא חזן בן ציון מילר היה שותף בסוד העניינים? או שהוא העסיק את המקליט? הייתי נוכח ב"בית אל" באחת השבתות עת אחיו של בן ציון מילר ניצח על המקהלה,הוא ניגש אל בחור שידוע כמקליט כרוני...וסילק אותו מביהכ"נ בבושת פנים בהנחה שטנור 66 הוא מוטי בויאר, אינני מבין למה עלה לפורום ותפס עמדת מיגננה, האם יש למי שהוא חשש שידו היתה במעל? מאז ומתמיד הסתובבו מחללי שבת בבתי כנסיות והקליטו חזנים ללא ידיעתם, שלמרבה האירוניה, בדיעבד חזנים רבים למדו מהם נוסח וכדו', פייבל ניוטלר וכל החברה, בואו נשמור על פזון...על רמת כבוד הדדי בין חברי הפורם, חובבי החזנות, החזנים וכל הקוראים, למען נשמור על הפורום החשוב שלא ידעך ויעלם מן העולם... ולעצם ההקלטה...אם הוקלטה בשבת או לא... מי לא נהנה ממנו...בדיעבד...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 07:27 |
|
| |
לחזן מוטי בויאר-ניסוח כותרת האשכול "בפניה אישית" נועדה לעשיית רייטינג בלבד וכלל לא נועדה לפניה אישית אליך לקבלת תשובה-לכן,אבקש סליחה מעומקא-דליבא על עוגמת-הנפש שגרמתי לך,שלא מדעת.
עלי לציין כי בפורום זה הובאו הקלטות רבות של חזנים ,שעודם בחיים -שנעשו:בשבת וגם בימים הנוראים(כולל תפילת נעילה)-ואף חזן שהוקלט לא הגיב /הביע התמרמרות על העובדה שהוקלט -לכן,ניתן לומר שגם היתה להם "קורת-רוח" מעובדת הפירסום.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 17:05 |
|
| |
אני חושב. שחזן שבא להתפלל בבית כנסת. צריך להכריז שמי שמקליט אותו, עושה את זה על דעתו ולא על דעת החזן!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 17:16 |
|
| |
החמצתם את העיקר. תאזינו לקטע ממש נהדר.פעם ראשונה ששמעתי את מוטי והופתעתי לטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 18:12 |
|
| |
מירה-החזן מוטי בויאר ידוע בעבר כתלמידו של החזן שלמה אייזנבך,מרבה להתפלל בסגנון של רוזנבלט ולפני כשנה ראיתי פירסום לפיו הוא סולן-חזן במקהלה של רפי ביטון.במידה ותרשמי במלבן "חיפוש"את המילה "בויאר"-מובטח לך הרבה מטעמים
|
|
|
|
|