| נשלח ב-4/6/2013 17:28 |
|
| |
אני מבקשת עזרה בעניין תפילות
השבת אני אמורה להיות בבית מלון בירושלים, והייתי מאוד רוצה לראות/להתפלל בתפילה נוסח קרליבך, אני לא יודעת איפה ולאן לפנות...
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2013 19:47 |
|
| |
יש המון מנינים בירושלים - תגידי איזה בית מלון, איזה שכונה, ונשתדל לעזור לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 10:42 |
|
| |
תודה. לב ירושלים או פרימה פאלאס
| דופו כתב: |  | | יש המון מנינים בירושלים - תגידי איזה בית מלון, איזה שכונה, ונשתדל לעזור לך... |
|
ושוב תודה.
שמעתי שיש גם מנין קרליבך בכותל המערבי,
אבל אני לא בטוחה ששומעים את התפילה בעזרת נשים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2013 17:49 |
|
| |
שווה לך ללכת ל'קול רינה', באמת בכותל אני לא יודע כמה הנשים שומעות... ובקול רינה יש הרבה בנות, ויש המון קדושה ואווירה טובה מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2013 13:07 |
|
| |
איפה זה?
| רבנו123 כתב: |  | שווה לך ללכת ל'קול רינה', באמת בכותל אני לא יודע כמה הנשים שומעות... ובקול רינה יש הרבה בנות, ויש המון קדושה ואווירה טובה מאוד.
|
|
אני לא הכי מכירה את ירושלים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2013 15:06 |
|
| |
בי"כ "קול רינה" נמצאת בשכונת נחלאות, ברחוב באר שבע, במקלט הממוקם לתחת הרחוב, ליד מס' 26. אבל לדעתי בכותל הנשים כן שומעות טוב. בשבת בבוקר יש לעיתים קרובות מנין נוסף, ברח' חב"ד 34 בעיר העתיקה. ד"ר משה רוטקופף מארגן אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2013 19:52 |
|
| |
בערב שבת אכן יש בקול רינה וכן בכותל (בכותל - אכן שומעים מצויין מהעזרת נשים - המניין מתחיל כשעה אחרי כניסת שבת, מיקומו - צמוד לכותל וצמוד למחיצה פינה ימנית מהעזרת גברים, פינה שמאלית מהעזרת נשים).
בשבת בבוקר יש גם בקול רינה וגם ב"ואני תפילה" ( קול רינה כפי ש"דופו" ציין. ואני תפילה ממקומם בקרבת מקום ברחוב הרב אריה לווין מול הבית כנסת שלו - יש גישה מרחוב בצלאל - מול גרפוס פרינט, עוברים לייד בית כנסת חסידות מונקאטש). יש גם מניין בשבת בבוקר בשכונת קרית משה אם יש לך כוח ללכת - בסביבות הכניסה לעיר (להלן לינק: http://www.ckamash.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 16:37 |
|
| |
יש לקחת בחשבון שמחר אמור להיות שרב!
|
| נשלח ב-20/6/2013 12:45 |
|
| |
שמעתי שבכותל המערבי ממש לא שומעים טוב
| samchem כתב: |  | בערב שבת אכן יש בקול רינה וכן בכותל (בכותל - אכן שומעים מצויין מהעזרת נשים - המניין מתחיל כשעה אחרי כניסת שבת, מיקומו - צמוד לכותל וצמוד למחיצה פינה ימנית מהעזרת גברים, פינה שמאלית מהעזרת נשים).
בשבת בבוקר יש גם בקול רינה וגם ב"ואני תפילה" ( קול רינה כפי ש"דופו" ציין. ואני תפילה ממקומם בקרבת מקום ברחוב הרב אריה לווין מול הבית כנסת שלו - יש גישה מרחוב בצלאל - מול גרפוס פרינט, עוברים לייד בית כנסת חסידות מונקאטש). יש גם מניין בשבת בבוקר בשכונת קרית משה אם יש לך כוח ללכת - בסביבות הכניסה לעיר (להלן לינק: http://www.ckamash.022.co.il/BRPortal/br/P100.jsp . |
|
|
|
|
|
|