חברה, יש המון מנינים בר"ה, יו"כ וסוכות - ואתם מוזמנים לפרסם אותם כאן. אני אשתדל להביא כאן גם ארועים אחרים!זיץ מוצש"ק שבת שובה - עם זלמן שטוב״גלה כבוד מלכותך עלינו בקרוב״ בעזרת ה׳ במוצאי השבת הקרובה - ״שבת שובה״, נעשה זיצ׳ כמידי חודש בחודשו במדרגות לכיוון הכותל, ליד המנורה. הזיצ׳ יתחיל באזור השעה 10.
״גלה כבוד מלכותך עלינו בקרוב״
בעזרת ה׳ במוצאי השבת הקרובה -
״שבת שובה״, נעשה זיצ׳ כמידי חודש בחודשו במדרגות לכיוון הכותל, ליד המנורה.
הזיצ׳ יתחיל באזור השעה 10.
נשלח מהאנדרואיד שלי
הכונו לתפילת ההלל הגדולה של חול המועד סוכות. ביום רביעי ב דחול המועד במערת המכפלה בחברון!!!את ההלל יוביל החזן הנאמן מר חיזקיה סופר נר"ו יחד עם חברא קדישא וסיעת מרחמוהי.אל תשכחו לבוא ולספר לכל ידידיכם.פרטים נוספים בקרובנשלח מהאנדרואיד שלי
ומה עם הרב "סוכות" בעצמו?
ביום רביעי ב' דחול המועד. יתקיים הלל בנוסח ר' שלמה עם חיזקי סופרנשלח מהאנדרואיד שלי
באיזו שעה שחרית והלל? נשלח מהאנדרואיד שלי
ביום שלישי, א' דחול המועד סוכותעם האחים קוטלרשחרית ב-07:30 ,ההלל בכ-08:10 כלי נגינה וקולות יתקבלו בברכה
לאלו שנוסעים לחברון ביום ג' ו/או ד'יש חיוב להרשמה מראש, כאן:https://2hebron.co.il/
דופו המון תודה על העבודה הרבה בריכוז העדכונים. מכל הפרסומים לא הבנתי מתי תפילת שחרית והלל עם חיזקי בחברון, תוכל לברר לי? תודה רבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
יום רביעי ב' דחוהמ"ס8:45 שחרית9:30 הללהסעה ממלון מלכים 7:40 בחינםנשלח מהאנדרואיד שלי
בעזרת ה' ביום חמישי ג' דחול המועד תתקיים תפילה המונית ברחובה של עיר, רחוב הקבלן 27 הר נוף.נשלח מהאנדרואיד שלי
לגבי ההרשמה מראש. זה רק אם רוצים לבוא עם הסעה מחוץ לקרית ארבע.מי שבא עם אוטו לקריה יש הרבה חניונים שם ושאטלים למערה בעלות 5.60 ₪ נשלח מהאנדרואיד שלי
חזקי סופר-יהיה חזן גם בהושענא רבה,ב- "כיכר ספרא",