בית פורומים חזנות הפורום הפתוח

העוול שנעשה לחזן שמואל לוין - מאת במחילה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/6/2011 14:38 לינק ישיר 
העוול שנעשה לחזן שמואל לוין - מאת במחילה

הניק במחילה כתב :

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2780892&forum_id=14617

כולנו זוכרים את הסערה שהתחוללה בפורום בעת עלה הנושא המובא באשכול הזה שצירפתי. האשמות שהוטחו אז על ידי החזן לוין בכל המי ומי בתחום החזנות בארץ גרמו לאי נחת גדול להרבה מהחברים בפורום, ורובינו נטה לזלזל בו ולגחך עליו ועל מעשיו, הן על הצתטרפותו לקהילה קונסרבטיבית ולשמש בה כחזן והן על האשמותיו ה"מגוחכות" כביכול.

אף אני הייתי בין האנשים ש"חבטו" בחזן לוין ונהנו ללעוג לו ולראותו ב"מסכנותו".

בתקופה האחרונה עת התחוללה כאן סערה אחרת ונודע כי מי שנחשב היום לבעל עמדה חשובה בעולם החזנות מתפלל אף הוא במקומות דומים וכן בני משפחתו, הובא לידיעתי בצורה מוחלטת  על ידי אדם שאין לי ספק באמינותו ובקריאתו את הפוליטיקה בענף, שהדברים שנכתבו על ידי החזן לוין הינם מדוייקים, מכונים, ואף אינם מציגים את כל התמונה. נודע לי על שקרים תככים ומזימות, ללא הינד עפעף, שאין דוגמתם אפילו בפוליטיקה הישראלית, ובהינף קולמוס, יד ולשון מוחלט מי יעשה קריירה ומי לא...

הופתעתי, בדקתי, ומצאתי כי אכן נכון הדבר. ועל כן אני מבקש סליחה ומחילה ממנו וממשפחתו, ומקווה שייעשה עימו הצדק והוא יזכה להזדמנות אמיתית ללא תקיעת מקלות בגלגלים מצידו של איש.

אין בנאמר להצדיק את מעשיו בפן הרוחני של המעשים.

מקווה שימחל לי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2011 13:19 לינק ישיר 

מה השתתקתם מול האמת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > חזנות הפורום הפתוח > העוול שנעשה לחזן שמואל לוין - מאת במחילה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext