|
|
| נשלח ב-17/11/2009 20:51 |
|
| |
אז כמו שחשבנו, מרדכי אשכנזי עזב את החבר'ה
היום דיברתי איתו בפייס' (איזו התרגשות!)
להלן השיחה בתרגום חופשי:
-----------
דניאל: שלום, אני מישראל, רק רציתי לשאול: אתה עדיין בלהקת החבר'ה? פשוט לא ראינו את השם שלך ברשימת הקרדיטים על העטיפה של YBC 4, בניגוד לאחרים.
מצטער על השאלה.. דניאל, מעריץ.
--
מרדכי אשכנזי: אתה צודק, אני כבר לא ב'החבר'ה' יותר. עזבתי את הלהקה כדי להמשיך בקריירת סולו אישית. תודה על שהאזנת ל"החבר'ה" ולמוסיקה שלנו.
--
דניאל: אווו.. בהצלחה! אוהבים אותך! רק עוד שאלה קטנה: אתה שר באלבום החבר'ה 4?
--
מרדכי אשכנזי: לא, אני לא אהיה באלבום הזה. האלבום יהיה מצוין וכדאי לך לקנות אותו.
--
דניאל: אני המעריץ הכי גדול של אלי גרסטנר בישראל אז ברור שאני אקנה את הדיסק.. בהצלחה. להת'
--
מרדכי אשכנזי: תודה. שמור על עצמך
--------------
עד כאן.
--------------
מה שטוב כאן זה שהוא לא עזב את הלהקה בגלל סכסוך. הוא פשוט רוצה לפתוח בקריירת סולו..
אגב, ברור שבעברית הייתי מבטא את עצמי יותר טוב. אוצר המילים שלי באנגלית קטן מאוד, אז לא יכולתי לכתוב לו יותר מדי.
חבל שהוא עזב.
אני מקווה לפחות שיהיה לו מחליף ראוי.
הלוואי שזה יהיה מישהו מהחבר'ה הקודמים...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2009 00:01 |
|
| |
|
|
 |
|
Mordechai Askenazi is no stranger to Jewish music. He has been entertaining crowds of thousands since he was 12. Mordechai joined the Miami boys choir in 1994 and toured the world, performing in London, Begium, Mexico, and Israel. Mordechai has also performed solo in Mexico, Canada, Israel, Italy and 29, yes, 29 states! In his day job, Mordechai is a licensed Realtor and works with Coldwell banker hunt Kennedy in Manhattan. He also teaches at Yeshiva of Flatbush and is a part time Chazzan. Mordechai is an advocate for children with special needs; he lives in Queens with his family. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2009 16:28 |
|
| |
אתם חושבים שילך לו בסולו?דרך אגב,גם דניאל וולדמן עזב לפתח קרירת סולו,מישהו שמע עליו משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2009 22:48 |
|
| |
מרדכי אשכנזי היה בתחום הסולו?הוא הציא משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2009 23:34 |
|
| |
הוא התחיל עם סולו כבר בפרחי מיאמי.
לא ידוע לי על דיסק סולו אישי שלו, אבל הוא מופיע בתור זמר סולן, וגם לפי מה שהבנתי הוא מופיע (או הופיע בעבר) עם אבא שלו שהוא חזן או זמר אופרה..
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 15:48 |
|
| |
בפרחי מיאמי?מעניין.... באיזה דיסקים?
|
|
|
|
|