בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

YBC LIVE 3 - סיקור מקיף כולל תמונות + הביקורות שלכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2010 05:24 לינק ישיר 
YBC LIVE 3 - סיקור מקיף כולל תמונות + הביקורות שלכם

YBC LIVE 3 - סיקור מקיף / דניאל ישי

סוף סוף זה הגיע!
חיכינו ל-DVD הזה במשך 7.5 חודשים מאז ההופעה בפסח תשס"ט.
הסבלנות משתלמת!

אני כותב את הסיקור הזה קצת באיחור כי לא רציתי להרוס את החוויה לאלו שעוד לא הספיקו לראות.

קשה לכתוב סיקור על דיסק כל כך עמוס וגדוש בהמון חידושים, הפתעות וריגושים, אבל אני מנסה להעביר לכם מעט מזער ממה שאפשר להעלות על הכתב. הכתיבה שלי לא הכי זורמת כי כבר עברה לי ההתלהבות הראשונית, במחשבה לאחור - הייתי צריך לכתוב את הסיקור מיד לאחר הצפיה הראשונה. אני אזכור לפעם הבאה....

פתיחה - למען דעת
שיר מצוין לפתיחה. פעם ראשונה שהשיר מבוצע בDVD. אהבתי ששילבו עם זה קטעי וידאו נוספים. אין לי התנגדות שיעשו את זה לאורך כל ההופעה (ברור לי שיחלקו עלי בנושא הזה).
שמחתי לשמוע כמה סולנים חדשים כדוגמת אלכסנדר רוסל (אני מקווה שאני מאיית נכון... באנגלית זה RUSSEL) יש לילד הזה קול פשוט מדהים ולא ברור לי איך לא שמענו ממנו עד היום. הוא היה במקהלה כב מ'שבחי' אבל כאן זו הפעם הראשונה שהוא קיבל סולו.
הקול של דובי סגל לא ברור לי. הקול שלו צרוד באופן קבוע. אני לא ממש מחבב את הקול שלו, אבל לפתוח את למען דעת בצורה שקטה עם הקול שלו היה משהו מאוד מיוחד.

דובי ווינדר ואחד מתאומי קוגן (נראה אותכם מזהים... מנחם אהרון או משה מנדל?)

בסיום השיר

הלל
ריקוד חמוד ומשעשע, ממש מזכיר מסיבות סידור/חומש של ילדי כיתה א'.. בעצם, טוב, זה בערך הגיל הממוצע של הילדים :)
תני מרטין הוא הסולן הראשי לאורך כל ההופעה, יעקב מרדכי גרסטנר אחראי בעיקר על קטעי הסיום.
תאומי קוגן ממש מתוקים, והם יוצרים ביחד דואטים ממש טובים. גם אבי מרטין (אח של.. כנראה) מפגין כישורי שירה לא רעים בכלל. עד היום הוא מוכר יותר כ'רקדן המקהלה' עם ה'שפגטים' שהוא עושה בקליפים וכו'...

נותנים 'כיף' (אוהב שלום ורודף שלום...)

תני מרטין

רמיקס שבחי

גולת הכותרת! קליפ מושקע ומהמם שצולם אי שם באיזושהי משחקיה, כל הילדים לבושים בחולצות עם הלוגו של Yeshiva Boys Choir (אגב, גם לי יש חולצה כזאת.. רק חבל שהיא לא ממש עולה עלי :)), רוקדים באמצע המשחקיה כמו בהופעה, ומתפרעים כמו שרק ילדים אמריקאים יודעים. אני ממש אוהב את זה!!
שי ברק ממשיך עם מסורת עיבוד הרמיקסים בסדרת ההופעות, והוא עושה את זה ממש טוב! יותר טוב גם מהרמיקסים הקודמים.
כמעט כל הסולנים ששרים את השיר במקור (למעט יעקב מרדכי) כבר לא במקהלה, אז מי שהחליף אותם לצורך הקליפ (ויזואלית בלבד, הקולות המקוריים נשארו כמובן) :
את שלוימי ליף החליף אלי שלום (הקול שלהם מאוד דומה אחד לשני)
את אבי גדשטיין החליפו דובי סגל (כל קשר בין הקולות הוא מקרי בהחלט) ועזריאל זילברברג (יש דמיון)
את איצי גבירץ החליף תני מרטין (לא ממש קשור..)
ואת עקיבא אלבוגן החליף אחד מתאומי קוגן

קליפ מדהים!! צריך לראות כדי להבין עד כמה.

אבי מרטין ומאחוריו עזריאל זילברברג

חזק, זק..זק..זק

מה הוא זומם?!

מסכן... :)

השעה כבר מאוחרת....
המשך יבוא מחר.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/1/2010 17:15 לינק ישיר 

מה יש לילד בתמונה האחת לפני אחרונה? עלךים יבשים?
זה היה נראה לי בהתחלה כמו תרנגולת.... (אל תשאלו אותי איך...) חחחחח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 18:24 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:

.

אבי מרטין ומאחוריו עזריאל זילברברג

חזק, זק..זק..זק

מה שמות הילדים הללו סה"כ 2 אבל בכל אופן?!?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 00:42 לינק ישיר 

מתחת לתמונה הראשונה כתוב את השמות: אבי מרטין ומאחוריו עזריאל זילברברג.
בתמונה השניה שוב אבי מרטין
ובשלישית שוב עזריאל זילברברג

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2010 00:52 לינק ישיר 

אבי ותני אחים???

ודרך אגב הם חמודים חבל על הזמן!!!

תוקן על ידי כוחאש ב- 11/01/2010 00:52:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2010 00:53 לינק ישיר 

סביר להניח. הם גם דומים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2010 00:55 לינק ישיר 

תמנייה כתב:
מה יש לילד בתמונה האחת לפני אחרונה? עלךים יבשים?
זה היה נראה לי בהתחלה כמו תרנגולת.... (אל תשאלו אותי איך...) חחחחח...

אם תשימי לב בתמונה לפני יש ילד שרץ עם ערימה של עלים יבשים, ובתמונה הבאה רואים שהוא (ועוד כמה..) זרקו את זה על יעקב מרדכי גרסטנר....
שגעונות של אמריקאים :)
זה פשוט גדול!

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2010 01:42 לינק ישיר 

כן זה היה החלה קטע ובמיוחד המשחק של יעקב מרדכי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2010 01:45 לינק ישיר 

ההמשך מתעכב עקב בעיות בממשק העלאת התמונות של האתר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2010 15:54 לינק ישיר 

ובכן, את המשך הסיקור אני מתכבדת לפתוח בטיפ חביב להבחנה בין התאומים קוגן.
כשאהרן שר, הוא מרים את הראש ונוטה קצת קדימה.
כשמשה/מוזס (במאחורי הקלעים הצלם פונה אליו כ"מוזס", בעוד שאהרן נשאר "אהרן", שמתם לב?) שר, הוא נשאר ישר וזה אפילו נראה שהוא מוריד קצת את הראש. בכלל, משה יותר אנרגטי וספורטיבי מאהרן - ולעניות דעתי, הוא גם זה שרוקד קדצ'קה או איך שלא קוראים לזה ב"חתונה של אבי מרטין" (המדהים מכולם. חכו, עליו עוד תבוא פרשנות נפרדת), כלומר בשיר "ברך עלינו" ב YBC live 2, כשאהרן מסתפק בצחצוח נעלי החתן. אי אפשר להפלות בין תאומים זהים, הלא כן? לא משנה שאהרן שר הרבה יותר ממשה ("אהרן אחיך יהיה נביאך"... ), כמו למשל ב"המלאך הגואל", שם הוא מהמיוחסים יושבי קדמת הבמה. (הקול שלו באמת קצת יותר מהוקצע, אבל ההבדל לא משמעותי יותר מדי. הצלחתם לזהות מי זה מי ב"שמו של מלך" (השמיעה)? אני לא כל כך.
ועכשיו, האתגר שלכם: מי משניהם עומד קיצוני בשורה ב YBC live 2 , ומי הוא מי כששניהם יושבים זה לצד זה ב"רכבת ההרים" ("for toddlers only"...) בקליפ של "שבחי"!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > YBC LIVE 3 - סיקור מקיף כולל תמונות + הביקורות שלכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext