בית פורומים אלי גרסטנר Eli Gerstner

סיקורים על דיסקים של אלי גרסטנר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/4/2010 17:04 לינק ישיר 
סיקורים על דיסקים של אלי גרסטנר

אמנם באיחור גדול (ואפילו של שנים), אבל בכל זאת אני רוצה לומר את מה שיש על הפקותיו של גרסטנר.
לפני הכל זה ברור שאלי הוא כישרון נדיר שמפיק הכי הרבה דיסקים חדשים, שנכון שמבחינת כמות אפשר לומר שבריסקמן למשל מתחרה איתו, אבל בריסקמן מביא כל הזמן אוםפים, וחוץ מזה שאלי גם מלחין ומעבד...

דוד שטיין-מלך
אני דווקא יתחיל איתו.
קודם כל מדובר כאן באחת מההפקות הגדולות של אלי וזה מתבטא בכמה דברים:
א)התזמורת היא לא ישיש אלא אלי לקח לכל דבר מישהו אחר כדי להשיג את המירב (ובאמת שומעים הבדל ביחוד בתופים).
ב) השירים לא היו רק של אלי (לא שחסר משהו בלחניו אבל), זה מראה על השקעה ויותר מחשבה בדיסק.
ג)גם בעיבודים ישתתף משה לאופר ולא רק אלי ולאם.

סגנון הדיסק שונה מאשר הסגנון הרגיל של גרסטנר, ויש בו הן מהסגנון החסידי (וחסידי מודרני) הרגיל, וקצת ניחוחות גרסטנר (וזה לפי דוד שטיין בעצמו שרצה כך להגיע לכל הקהל הרחב בראיון עימו). (בעצם אלי אמר שזה הסגנון המועדף עליו).

קולו של דוד שטיין פשוט מדהים אין עליו!!!!!!!!!!!!

ולשירים עצמם:
1. מובטח לו-שיר פתיחה מצוין, יש בו טיפה מן הסגנון האמרקאי, עם עיבוד מצוין של אלי. מאד אהבתי את הגיטרה בפעם הרשונה.
2. כי בחר-שיר מקפיץ מוצלח ביותר עם עיבוד מושלם, מאד את אהבתי את הגיטרה בפתיחה (מזכיר את הגיטרה בהלל אומר) ואת ביצועי המקהלה. (איך שזה נראה בהופעה גם האמרקאים אהבו אותו).
3. כי אתה הוא-אני אישית לא כל כך התחברתי לשיר, אך חבר שלי אהב אותו וטוען שהוא לא פחות מלא אבוא של יוסי גרין (גם השיר הזה של יוסי גרין), עיבוד מושלם לשיר ומלטף כזה (וכפי הגדרת חברי גם כן והסכמתי איתו).
4.מלך-להיט היסטרי (אע"פ שהוא בסגנון גי אמרקאי גם בארץ) עד היום מתנגן לי כל הזמן.
5. והביאותים-שיר יפה מאד עם פצצה בסגננון מאד ישראלי (גם כן הגדרה של חבר שלי), אבל במחשבה שניה חבתי שהוא יכול להתאים פחת או יותר למנוחה.
6.נראה-שיר חסידי אותנטי נחמד ביותר עם עיבוד מוצלח מאד.
7.ה'-שיר יפה מאד להיט באמריקה (כצפוי) בהתחלה לא יכולתי להיפרד ממנו, מרגש. עיבוד מושלם של אלי אלי (ביחוד אני אוהב את הקטע שהוא מתחיל להשתולל).
8. לטב עביד-שיר יפה מאד (חברים שלי מאד אהבו אותו כדי לפרוץ עצבים, הרבה מרץ בשיר הזה), עם עיבוד מושלם של לאופר. מאד הזכיר לי את סגנון השירים שלאופר היה מלחין בזמנו לפריד.
9. שמעה-שיר יפה מאד מאד בביצוע מושלם.
10. ר' יוחנן-שיר הורה יפה מאד עם עיבוד מוצלח, אך אני חושב שהוא נמרח קצת יותר מידי.
11. אחת-שיר שמאד אהבתי עם עיבוד די מוצלח בביצוע מדהים של דוד שטיין (הקטע לחזות בנועם ה' מזכיר את ונערים ממשתה נגינתם ממהרה ה' של יעקב שוואקי, אותו מלחין, איצי וולדנר).
13. ליעזרעס ניגון-חידוש מרענן של ניגונים במוזיקה החסידית מודרנית (יש ממש קצת פה ושם אבל לא עם זמרים מהשורה הרגילה), הלואי שיעשה כזה דבר בכל דיסק (לפחות של שטיין שזה מתאים מבחינת הסגנון) עיבוד מושלם מושלם שיר מוצלח לסיום.
המשך יבוא בעזרת ה'

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2010 22:33 לינק ישיר 

ישיבה בויס
אכן מקהלה מוצלחת שהקים אלי שירים מצוינים ובהחלט חידוש מרענן (מענין שדווקא דברים שאלי לא תיכנן לעשות אותם, או לא תכנן לעשות אותם למטרות רווח הצליחו לו מאד, כדוגמת הישיבה בויס והחברה).

כל מתפלל
1.שיר מוצלח ביותר עם עיבוד מוצלח ביותר. כמובן הקטע האהוב של יעקב מרדכי, ומאד אהבתי את הקטע לקראת הסוף שאלי בהופעות עושה בו סולו וחבל שבדיסק הוא לא עשה כך (טוב אני מבין שזה לא מסתדר לו עם המדיניות שלו בהשתתפות בשירים).
2.שיר המעלות-שיר יפה מאד מאד עם עיבוד יפה מאד. (חבר שלי התווכח איתי ששיר זה הוא של מיאמי).
3יראו-.בסדר.
4.גם כי אלך-בסדר.
5.מלאכים - שיר נחמד עם עיבוד נחמד
6.אדון עולם-שיר יפה מאד מאד עם עיבוד מוצלח ביותר (קצת צרמה לי הגיטרה הקלאסית שבגללה בקושי שמעו את התופים).
7. והוא כחתן-שיר יפה מאד עם עיבוד פצצה מאד אהבתי את הקטע שאלי נכנס.
8.ועל כן-שיר נחמד בסגנון של ישמחו מואישי ישראל עם עיבוד חמוד ביותר.
9.אלוקי-שיר יפה מאד עם עיבוד נחמד ביותר (הפתיחה פה ובאחת שאלתי של דוד שטיין די דומות).
10. תהילת ה'-שיר יפה מאד בבימוע מושלם (כפי שהבנתי היה להיט בזמנו. 

דרך אגב בלי קשר לכאן, השירים שאני מסוגל לשמוע אותם הכי הרבה זמן מאז שיצא הדיסק הם של אלי שלעומת דיסיקים אחרים אחרי תקופה קצרה אני כבר לא מסוגל לשמוע אותם.

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 00:16 לינק ישיר 

חבל"ז, באמת סיקור מגניב! מה קרה שהחלטת לשפוך את כל זה רק עכשיו???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2010 01:02 לינק ישיר 

רק עכשיו הוא התחיל לכתוב כאן בפורום....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2010 16:00 לינק ישיר 

תודה רבה.

ואהבת
1.ואהבת-שיר יפה מאד, עיבוד מושלם ביחוד אהבתי את הפתיחה עם החליל.
2.בר הי הי-שיר נחמד ביותר עיבוד מושלם (פתיחה חבל על הזמן).
3.קול ה'-שיר יפה מאד מאד עם עיבוד מושלם (פתיחה וסיום יפים מאד ומאד אהבתי את הקטע באמצע עם הכינורות ושאחרי ישיבה בויס נכנסים בהשתוללות). 
4.קומו-שיר שלא כל כך התחברתי אליו ולא שמעתי אותו הרבה.
5.מי אדיר-שיר יפה מאד עם עיבוד מושלם (פשוט פנטסתי, טיפה שונה מכל השירים השקטים הרגילים, וביחוד בכניסה של גרסטנר עיובד כזה עם הרבה כלי נשיפה מאד מאד אהבתי).
6.מלאים זיו-שיר יפה מאד עיבוד חזק ביותר בעיקר הפתיחה.
7.מקלות-מאד דומה למי אדיר מאד אהבתי.
8.הדריכני-שיר נחמד אבל לא היה כל כך סבלנות לשמוע אותו.
9.שומר ישראל-שיר מושלם עם עיבוד מושלם, פשוט חולה על העיבוד הזה, שבא לי לשמוע שיר עם עיבוד מטורף ומשתולל אני שומע את השיר הזה.
10.על ישראל שלום-שיר סיום נחמד מאד עם עיבוד שמאד מוצלח.
בהחלט מאחד הדיסקים המוצלחים של הישיבה בויס והראיה שכל השירים שלו בוצעו בהופעות חוץ ממי אדיר ומקולות שקשה לבצע אותם בהופעות מבחינה טכנית.

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 00:00 לינק ישיר 

שבחי
טוב, אז הדיסק הזה יש שכאלו שיגידו שהוא הכי טוב של הישיבה בויס, ויש שיגידו שהוא מהפחות טובים. אני חושב שזה תלוי לאיזה מוזיקה מצפים, מי שמחכה למוזיקה גרסטנרית גרסטנרית מהדיסק הזה יהיה פחות מרוצה כי הדיסק הזה יותר מהסגנון החסידי הרגיל ולא הסגנון האמרקאי של גרסטנר, לעומת זאת מי שמאד אוהב את גרסטנר אך מצפה גם לשמוע מן המוזיקה החסידית הרגילה יטען שהדיסק הזה הוא הכי מוצלח. אגיד את האמת, אני אישית חשבתי שבסקר הדיסק הזה יהיה הכי מוצלח אך גיליתי שדווקא להיפך, ותליתי זאת בזה.
1.שבחי-שיר מצוין עם עיבוד מצוין יש שכאלו שיגדירו בתור השיר הכי מוצלח של הישיבה בויס (אני דווקא חושב ששמו של מלך הכי מוצלח למרות שכל המתפלל יותר מתאים בתור שיר שילווה שנים, בתור שיר הנושא של המקהלה). (היה לי חבר שהיה הולך כל יום לגל פז כדי לשמוע את השיר הזה ובסוף קנה אותו).
2.למען דעת-שיר מאד יפה עם עיבוד מצוין.
3.קולי שמע-שיר מצוין (אפשר לומר שהוא פחות גרסטנרי) עם עיבוד מצין, מאד אהבתי את הקטע של הגיטרה יותר לקראת הסוף.
4.ברך עלינו-שיר יפה עם עיבוד מושלם בסגנון חסידי אותנטי, אכן גיוון מרענן בישיבה בויס (יש את השיר הזה בנון סטופ של ליפא במחרוזת חסידית וזה הולך שם ממש מצוין נשמע יפה בין  ולעומת שירים חסידיים אחרים).
5. השיר באנגלית-פצצה כל מילה מיותרת נורא מרגש.
6.על הכל-שיר נחמד ביותר
7.אב הרחמים- יפה מאד מאד, אהבתי מאד את הקטע של אדון עולמים וגם את כי בך לבד בטחנו די מאד, העיבוד לא זכור לי ביותר מי יודע מה.
8.הלל-שיר הורה כצפוי שיהיה נחמד ביותר עם עיבוד פרפקט (בכלל העיבודים של אלי מלאים פול פול חיות) יש שיגידו שיר ההורה הכי מוצלח של הישיבה בויס.
9.קרובה'-שיר יפה מאד
10-קל ההודאות-שיר מגניב בביצוע מגניב בהחלט ממשיך את שירי הסיום של הישיבה בויס (דבר שהופסק בשמו של מלך וחבל).
סיקור על שמו של מלך בנפרד.
לסיכום על הישיבה בויס: בהחלט מקהלה מוצלחת רעננה וחדשה בסגנון עכשוי המחדשת עצמה כל הזמן, טוב שהוקמה. אכן בהופעות הביצוע שלהם לא מי יודע מה אך גם זה משתפר (התנועות בהופעות הראשונות הרבה יותר פשוטות וקליטות מאשר בהופעה השניה והשלישית) אך לפחות הם לא נהיים ערסים, ונשארים יותר בגדר ישיבש שלא מקהלות אחרות שלא נזכיר כאן בשמם.

אכן חייב אני הכרת הטוב לאלי גרסטנר ולישיבה בויס (וגם עוד כמה זמרים ומפיקים) שעד שלא ראיתי את הופעתם בהאסק 18 מוזיקה לא אמרה לי יותר מדי, שאמנם עד אז למדתי לנגן באורנית ואהבתי מוזיקה אבל לא עד כדי כך. עד שראיתי את ההופעה בהאסק 18 ועל ידם התחברתי למוזיקה ומאז אני חובב מוזיקה מושבע).

לחבר'ה פחות התחברתי כך שלא קניתי לעת עתה את הדיסקים שלהם כך שאיני יכול לכתוב עליהם סיקור (למרות שדווקא לרובם ככולם של השירים שהיו להם בהופעות כן התחברתי הן ללחן והן לביצוע אבל עדיין זה לא הספיק בשבילי כדי לקנות את הדיסקים שלהם ושמעתי כמה קטעים).

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2010 00:51 לינק ישיר 

09א כתב:

3.קולי שמע-שיר מצוין (אפשר לומר שהוא פחות גרסטנרי) עם עיבוד מצין, מאד אהבתי את הקטע של הגיטרה יותר לקראת הסוף.
4.ברך עלינו-שיר יפה עם עיבוד מושלם בסגנון חסידי אותנטי, אכן גיוון מרענן בישיבה בויס (יש את השיר הזה בנון סטופ של ליפא במחרוזת חסידית וזה הולך שם ממש מצוין נשמע יפה בין  ולעומת שירים חסידיים אחרים).
5. השיר באנגלית-פצצה כל מילה מיותרת נורא מרגש.
6.על הכל-שיר נחמד ביותר
7.אב הרחמים- יפה מאד מאד, אהבתי מאד את הקטע של אדון עולמים וגם את כי בך לבד בטחנו די מאד, העיבוד לא זכור לי ביותר מי יודע מה.
8.הלל-שיר הורה כצפוי שיהיה נחמד ביותר עם עיבוד פרפקט (בכלל העיבודים של אלי מלאים פול פול חיות) יש שיגידו שיר ההורה הכי מוצלח של הישיבה בויס.
9.קרובה'-שיר יפה מאד
10-קל ההודאות-שיר מגניב בביצוע מגניב בהחלט ממשיך את שירי הסיום של הישיבה בויס (דבר שהופסק בשמו של מלך וחבל).
סיקור על שמו של מלך בנפרד.
לסיכום על הישיבה בויס: בהחלט מקהלה מוצלחת רעננה וחדשה בסגנון עכשוי המחדשת עצמה כל הזמן, טוב שהוקמה. אכן בהופעות הביצוע שלהם לא מי יודע מה אך גם זה משתפר (התנועות בהופעות הראשונות הרבה יותר פשוטות וקליטות מאשר בהופעה השניה והשלישית) אך לפחות הם לא נהיים ערסים, ונשארים יותר בגדר ישיבש שלא מקהלות אחרות שלא נזכיר כאן בשמם.

אכן חייב אני הכרת הטוב לאלי גרסטנר ולישיבה בויס (וגם עוד כמה זמרים ומפיקים) שעד שלא ראיתי את הופעתם בהאסק 18 מוזיקה לא אמרה לי יותר מדי, שאמנם עד אז למדתי לנגן באורנית ואהבתי מוזיקה אבל לא עד כדי כך. עד שראיתי את ההופעה בהאסק 18 ועל ידם התחברתי למוזיקה ומאז אני חובב מוזיקה מושבע).

לחבר'ה פחות התחברתי כך שלא קניתי לעת עתה את הדיסקים שלהם כך שאיני יכול לכתוב עליהם סיקור (למרות שדווקא לרובם ככולם של השירים שהיו להם בהופעות כן התחברתי הן ללחן והן לביצוע אבל עדיין זה לא הספיק בשבילי כדי לקנות את הדיסקים שלהם ושמעתי כמה קטעים).

כמה דברים:
-קולי שמע פחות גרסטנרי?? לדעתי זה שיר גרסטנר-לאם טיפוסי.
-קראת לרצועה מס' 7 אב הרחמים, השם הנכון הוא אדון עולמים.
-אתה כ"כ אוהב את ישיבה בויס ואלי גרסטנר ואת החבר'ה לא?!?! ממש, אבל ממש מוזר!!
אני ממליץ לך בחום על האלבום 'החבר'ה 2', אין סיכוי שלא תאהב אותם אחרי שתשמע את זה. סמוך עלי - אתה לא תתחרט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/4/2010 13:40 לינק ישיר 

טוב, לגבי קולי שמע כנראה שהפתיחה די הטעת אותי. ולגבי החבר'ה, באמת כבר רציתי לקנות את הדיסק לאחר כל ההילולים שמהללים אותו פה, אעשה זאת בלנ"ד (בתקופה הקרובה או היותר רחוקה קמעא), האמת שגם את החבר'ה זה לא שאני לא מסוגל לשמוע אותם, אך אני חושב שהשירים שם (לפחות מה ששמעתי דיסק הראשון, מהדיסק השני ל כל כך יצא לי לשמוע קטעים) הקצביים היו נשמעים לי בלי תוכן כזה לגמרי, כאילו שעשו רק שיר בשביל העיבוד אך לא יודע אבדוק זאת עוד פעם (וכמו שכבר אמרתי שלשירים שהיו להם בהופעה כן התחברתי ואפי' אפשר לומר מאד והיו שם די הרבה שירים, וגם זכור לי לטובה איזה שיר שיש בחבר'ה 1 שיר שהעיבוד שלו בהתחלה דומה לשמו של מלך ודווא כן אהבתי אותו וגם זכרנו לחיים שם זכור די לטובה, בכל מקרה את החבר'ה 2 אקנה בעזרת ה' ולשאר החבר'ה אבדוק זאת). 

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2010 21:33 לינק ישיר 

טק נוי
אוקיי, אפשר לומר על הדיסק הזה שהוא יותר חובבני ויותר כאילו בשביל הוצאת דיסק אבל אני מאד מאד אוהב אותו.
אלי אמר שהוא הוציא את זה כי אמרו שזה ילך יותר מדיסק אישי שלו, אך אני חושב שלאחר מעשה יוצא שבמציאות הייתה כאן עוד סיבה, פשוט לא נראה שהשירים בדיסק הזה לא היו נכנסים לדיסקים אחרים, וגם אם כן אז לא יודע אם כולם ובטח שלא בפעם אחת, אני לא רואה את החבר'ה למשל שרים את הדיסק הזה. (בתחילה לפני שידעתי את הסיבה האמיתית להוצאתו של דיסק זה חשבתי שלאלי היו לחנים שהוא לא ידע מה לעשות איתם ולכן הוא הוציא זאת). חמעשה מה שמאד אהבתי בדיסק הזה זה שזה שירים הרבה יותר רגועים מכל המוזיקה היום.
1.שנאמר-שיר נחמד מאד מאד אני אישית לא התחברתי אליו מאד מאד וגם לא כל כך הבנתי למה משוים אותו ליהא.
2.ירעם-לדעתי שיר פצצה, מאד אהבתי את הפתיחה ויש שם כזה ליווי קולי (אני לא זוכר אם זה גם בפעם הראשונה) בקיצור מאדמאד אהבתי.
3.דע לפני-שי נחמד ביותר מאד אהבתי באמצע את הקטע הנוסף, הזמר הנוסף לא כל כך הלהבתי ממנו (מי זה בכלל?).
4.אני קראתיך-מאד מאד מאד אהבתי.
5.הריעו-נחמד.
6.ספרו-מאד מאד אהבתי ביחוד את הקטע של שירו לה' בפעם השניה.
7.אז בקול-נחמד ביותר מאד אהבתי ת הקטע של אז בקול בקטע הנוסף ביחד עם הגיטרות, אך חבל שהוא עשה את זה רק פעם אחת.
8.הקל אבינו-לחן ועיבוד פשוט פשוט מושלם!!! שיר שמאד מאד מאד אהבתי וגם ריגשני (וכבר אמרתי שאצל שירים של גרסטנר גם בשירים פחות שקטים יש שירים מרגשים), אני זוכר שהיה איזה יום שישי שעבדתי קשה ואחרי זה שמעתי את השיר וזה עשה לי את היום ונשארה הרגשה טובה אחרי להרבה זמן.
9.הוא יפתח-לא כל כך אהבתי (לדעתי שיר ששמו אותו רק בשביל שיהיה עוד שיר בדיסק) אבל מאד אהבתי את הפתיחה.
10.לשון רמיה-מאד מאד אהבתי את כל השיר, אני חושב שהלחן מאד מאד מבטא את המילים אני זוכר שבתחילה שמעתי את השיר הזה נון סטופ.

בקיצור: אז כמו שאמרתי דיסק עם טיפה סגנון שונה אך מאד אהבתי אותו מה שכן בתחום העיבודים דחוף שיפור דחוף. דרך אגב מי זה רון תיכון?).  

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2010 22:14 לינק ישיר 

ישz כתב:
טק נוי
אוקיי, אפשר לומר על הדיסק הזה שהוא יותר חובבני ויותר כאילו בשביל הוצאת דיסק אבל אני מאד מאד אוהב אותו.
אלי אמר שהוא הוציא את זה כי אמרו שזה ילך יותר מדיסק אישי שלו, אך אני חושב שלאחר מעשה יוצא שבמציאות הייתה כאן עוד סיבה, פשוט לא נראה שהשירים בדיסק הזה לא היו נכנסים לדיסקים אחרים, וגם אם כן אז לא יודע אם כולם ובטח שלא בפעם אחת, אני לא רואה את החבר'ה למשל שרים את הדיסק הזה. (בתחילה לפני שידעתי את הסיבה האמיתית להוצאתו של דיסק זה חשבתי שלאלי היו לחנים שהוא לא ידע מה לעשות איתם ולכן הוא הוציא זאת). חמעשה מה שמאד אהבתי בדיסק הזה זה שזה שירים הרבה יותר רגועים מכל המוזיקה היום.
----
3.דע לפני-שי נחמד ביותר מאד אהבתי באמצע את הקטע הנוסף, הזמר הנוסף לא כל כך הלהבתי ממנו (מי זה בכלל?).
----
בקיצור: אז כמו שאמרתי דיסק עם טיפה סגנון שונה אך מאד אהבתי אותו מה שכן בתחום העיבודים דחוף שיפור דחוף. דרך אגב מי זה רון תיכון?).  

1. זה שמדובר באלבום אלקטרוני ברובו, לא הופך אותו לחובבני!! זו פשוט הפקה צנועה יותר.
2. יש בהחלט כמה שירים שמתאימים לאחרים, אני יכול בקלות לדמיין את החבר'ה שרים את רוב השירים, את ישיבה בויס עם 'אני קראתיך' או 'דע לפני' בתור שיר סיום (סטייל על ישראל שלום)
3. לזמר הנוסף שעוה קולות ליווי קוראים גבריאל בטלר
4. מי זה רון תיכון?! שמע ידידי, אם לא שמעת עליו אז אתה ממש לא בעניינים. לרון תיכון יש אולפן הקלטות בפרדס חנה, הוא עובד הרבה גם עם זמרים בתחום המוזיקה החסידית. חוץ מאלי גרסטנר (טקנוי), החבר'ה (רצה, אשר לו) וישיבה בויס (על ישראל שלום), הוא עבד גם עם שמות מוכרים כמו ליפא שמעלצר, איציק אשל, הקינדרלעך, אוף שימחעס, שלשלת, שלשלת ג'וניור, חיים ישראל ועוד ועוד...
קיצר, הוא לא חדש בעסק..

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2010 22:21 לינק ישיר 

09א כתב:

2.שיר המעלות-שיר יפה מאד מאד עם עיבוד יפה מאד. (חבר שלי התווכח איתי ששיר זה הוא של מיאמי).
----
6.אדון עולם-שיר יפה מאד מאד עם עיבוד מוצלח ביותר (קצת צרמה לי הגיטרה הקלאסית שבגללה בקושי שמעו את התופים).
----
9.אלוקי-שיר יפה מאד עם עיבוד נחמד ביותר (הפתיחה פה ובאחת שאלתי של דוד שטיין די דומות).

2. שיר המעלות זה ממש, אבל ממש לא הסגנון של מיאמי, אני בטוח שגם המומחים בפורום פרחי מיאמי יסכימו עם העובדה הזו.

6. אני חושב ש'אדון עולם' זה בין העיבודים היפים ביותר של אלי מאז ומעולם.

9. פתיחות דומות? למה? בגלל ששני השירים האלו נפתחים עם סולו פסנתר? זה לא אומר שהמנגינה דומה.

YBC
אין כמו Yeshiva Boys Choir

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2010 22:37 לינק ישיר 

לגבי טקנוי 1.זה בדיוק מה שהתכוונתי.
2. אבל עדיין לא נראה לי שכל השירים היו יוצאים אני כמעט בטוח שכמה היו מתפספסים, או לפחות לא היו יוצאים באלבום אחד.
ישיבה בויס: 2. אני אישית אף פעם לא חשבתי כך ולא התכוונתי שזוהי דעתי, אלא שרציתי להראות עד כמה השיר הזה נכנס שכבר יש כאלו שהתסלסלו ויחסו אותו למיאמי (היותר ותיקים).
9. לא התכונתי שהם מתחילים בסולו פסנתר אלא על המנגינה, אני זוכר ששמעתי לראשונה את אחת שאלתי ניסיתי להיזכר מה המנגינה הזו מזכירה לי, לפחות הבית הראשון

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2010 23:18 לינק ישיר 

ואישי ישראל
למעשה זה הדיסק הכי מוצלח מבין כל השלושה של אלי והוא גם דיסק מאד מאד מגוון.
1.ואישי ישראל-שיר יפה יפה מאד מאד, אני פשוט חולה על הפתיחה וגם על הקטע השקט והחיבור שבין הקטע השקט לפזמון בחזרה. עיבוד מושלם.
2.כי שם ה' אקרא-שיר נחמד ביותר, אהבתי את העיבוד ביחוד את הקטע של כניסת התזמורת (עיבוד זה מחליף את מי אדיר שבישיש שגם שם העיבוד בנוי באותה צורה).
3.יהי כבוד-שי יפה מאד עם עיבוד מוצלח ביותר (הפתיחה טיפ טיפה מזכירה את הפתיחה של הן עם של שוואקי, כמובן שהדיסק הזה יצא הרבה לפני ששוואקי בכלל ידע על קיומו של הן עם ושיש כזה שיר בכלל).
4.אב הרחמים-שיר אדיר, את הקטע של ויגער וכו' יותר אהבתי את העיבוד בהופעה.
5.ישמחו-שיר נחמד ביותר בסגנון טיפה שונה מאד אהבתי את העיבוד, מאד מזכיר את ועל כן של הישיבה בויס.
6.סימן טוב-בהחלט גיוון מרענן של שיר עם מוזיקה אלקטרונית, אפי' זה נכנס לדיסק הזה, שיר יפה מאד.
7.מעין עולם הבא-שיר יפה מאד מאד שבהחלט מבטא את המילים, עיבוד פשוט פשוט מטורף!!! מושלם!!! וחבל"ז, בעיקר אהבתי את הקטע שהוא עולה ועולה ושומעים את הגיטרה משתוללת שם מאחורה ואז אחרי זה פתאום זה חוזר לפסנתר ועוד פעם חוזר להשתוללות. בקיצור עיבוד חבל חבל על הזמן.
8.כל לך-מהשיר עצמו לא כל כך התלהבתי, אבל ביחד עם העיבוד זה פשוט מושלם, עיבוד מטורף מטורף ממש זה נראה שנעשה מתוך ע(א)יבוד עשתונות.
9.הלל אומר-האמת שבהתחלה לא כל כך התלהבתי מהשיר הזה, אבל חבר שלי שר אותו ואת הקטע של אוהב שלום וכו' הוא שר כזה יותר גבוה ומאז אני מאד מאד אוהב את השיר הזה (מהעיבוד לא כל כך התלהבתי).
10.ארץ ישראל-מהשיר לא כל כך התלהבתי אבל העיבוד זכור לי לטובה.

לסיכום: בהחלט דיסק מענין מגוון ומאד מושקע.

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2010 11:09 לינק ישיר 

ישz כתב:
ואישי ישראל
למעשה זה הדיסק הכי מוצלח מבין כל השלושה של אלי והוא גם דיסק מאד מאד מגוון.

אני דוקא יותר אהבתי את 'ישיש'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2010 13:30 לינק ישיר 

את השירים השקטים בישיש באמת יותר אהבתי, אבל בסך הכללי אני חושב שואישי ישראל יותר מוצלח ומושקע ואני חושב שגם בציבור הכללי (דהיינו גם כאלה שלא מתמצאים כל כך בנבכי המוזיקה וכל דיסק שנמצא אצליהם הוא במקרה) אם כבר מכירים דיסק של גרסטנר, ואישי ישראל יותר מוכר ונחשב ליותר מוצלח.

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2010 23:57 לינק ישיר 

ישיש
אז כך את השירים השקטים מאד מאד אהבתי בידסק אך את השירים הקצביים לא כל כך.
1.לכה דודי-שיר מוצלח בהחלט עם עיבוד נחמד ביותר, יותר הביצוע בהופעה וביחוד את הקטע שאלי עושה לכה דודי ועונים לכה דודי והלאה.
2.ברוך שנתן תורה-נחמד, עיבוד מטורף.
3.ישיש-שיר אדיר מאד מאד מרגש עם עיבוד מושלם מאד אהבתי את הקטע של והיו למשיסה גבוה.
4.משה זכה-שיר הורה חביב ביותר ביותר.
5.אשא עיני-שיר ענק חבל"ז של שיר עיבוד מוצלח מאד אפשר להתבלבל מי המעבד (אלי או לאם).
6.מה רבו-בסדר לא כל כך אהבתי אבל מאד אהבתי את הפתיחה.
7.שלום רב-את הקטע הקיצבי לא כל כך אהבתי אך אני פשוט חולה על הפתיחה והקטע השקט (השיר במידת מה מחליף את כי לך שבואישי ישראל).
8.שומע תפילה-שיר אדיר עם עיבוד פצצה.
9.שירו לו-לא כל כך אהבתי.
10.מי אדיר-מאד אהבתי העיבוד נחמד (העיבוד הזה חוזר על עצמו בכי שם ה' בואישי ישראל) מאד אהבתי את הקטע שכל התזמורת נכנסת.
בקיצור, השירים השקטים בדיסק הזה הם פשוט אחד אחד השירים הקצביים פחות.

יש רודו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > אלי גרסטנר Eli Gerstner > סיקורים על דיסקים של אלי גרסטנר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext