העליתי את יהא בביצועו של אלי גרסטנר מההופעה מהארץ.
האיכות צפיה לא מי יודע מה כי הסרטתי ממצלמה ולא ממסרטה, אם אם מקטינים (אם יש אפשרות) אז רואים הרבה יותר חד.
וואוו, גדול!!!!
למרות התזמורת הקטנה ואיכות הסאונד הנמוכה, נשמע שהיו בצועים מעולים!!! במיוחד 'ניגון נשמה' או 'לעזרעס ניגון', כמו שקראת לזה... מאד אהבתי את העיבוד שאלי עשה לשיר הזה! אחד הטובים!!!
ו... קלטו! ב "אישי ישראל" ו-"שנאמר" מי עומד מצד ימין של הבמה? ( ב "יהא" ליד האורגניסט)
הצלם המוכשר והמפורסם של הפורום שלנו, הלא הוא פסנתר כנף מיודענו!!! איזה מסירות!
ואם אני לא טועה--- ב"שנאמר" רואים לכמה שניות את גרסטנר ג'וניור (בחולצה פסים אדום לבן) יושב על כיסא בצד!
זה אכן הוא???
נשלח ב-12/9/2010 18:04
כל הכבוד על היוזמה, ישZ! יש מצב שאתה מעלה את זה לא דרך היו טיוב, לטובת הרימונים והאתרוגים למיניהם?
נשלח ב-12/9/2010 20:55
אדרבה הדריכי אותי כיצד להלות זאת למקומות אחרים. (אפשר אולי לישות כמו שעטT עשה בגלרית וידאו רק שאין לי מושג איך עושים זאת).
אכן הביצועים היו נהדרים לגמרי, לדעתי הלואי והיה מוציא את ההופעה הזאת בדיסק שמע אפי' בלא הפקה מי יודע מה, או שישחזר בדיוק בדיוק את העיבודים ואת כל ההאווירה לדיסק שמע כמו תזמורת ישיש.
השם הרישמי של הלעזרעס ניגון הוא לעזרעס ניגון כך כתוב על הדיסק של דוד שטיין ופירושו לייזער (אליעזר) ניגון.
הניגון נשמה זה נראה לי, שבלייב השלישי עשו כמה ניגונים ואחד הניגונים הוא ניגון נשמה (נראה לי שזה הניגון שהיה גם בהאסק 21 מהאחים כץ אם איני טועה).
תוקן על ידי ישz ב- 12/09/2010 20:56:29
נשלח ב-12/9/2010 21:32
אתה יכול להעלותלשרת הורדה והם יורידו,רק שיגידו מה עובד ברימון. (נראה לי שבגלרית וידאו הם גם לא יכולים לראות)
נשלח ב-12/9/2010 21:58
yousendit עובד ברימון... עט, אולי תדריך את ישZ איך מעלים לשם?
נשלח ב-13/9/2010 20:08
ישz כתב:
השם הרישמי של הלעזרעס ניגון הוא לעזרעס ניגון כך כתוב על הדיסק של דוד שטיין ופירושו לייזער (אליעזר) ניגון.
הניגון נשמה זה נראה לי, שבלייב השלישי עשו כמה ניגונים ואחד הניגונים הוא ניגון נשמה (נראה לי שזה הניגון שהיה גם בהאסק 21 מהאחים כץ אם איני טועה).
תוקן על ידי ישz ב- 12/09/2010 20:56:29
צודק! ניגון נשמה זה ניגון של קרליבך ובלייב 3 עשו מזה מחרוזת (מדהימה לפי דעתי) ולמרות שראיתי את הקטע הזה של ההופעה מליון פעם, לא קלטתי שיוסי אומר the next MEDLEY זתומרת- מחרוזת....
נשלח ב-15/9/2010 14:08
Illuminate כתב:
ו... קלטו! ב "אישי ישראל" ו-"שנאמר" מי עומד מצד ימין של הבמה? ( ב "יהא" ליד האורגניסט)
הצלם המוכשר והמפורסם של הפורום שלנו, הלא הוא פסנתר כנף מיודענו!!! איזה מסירות!
ואם אני לא טועה--- ב"שנאמר" רואים לכמה שניות את גרסטנר ג'וניור (בחולצה פסים אדום לבן) יושב על כיסא בצד!
זה אכן הוא???
ok i'd missed u לחבר שלך יש באמת גלריה יפה!יש משהו בפייס שאלי מסתכל לו ישר למצלמה ומחייך! וזו לדעתי התמונה היפה ביותר! מספר 1 אצלי מכל התמונות של ההופעות!
תוקן על ידי Illuminate ב- 16/09/2010 00:47:35
נשלח ב-16/9/2010 08:54
הלוואי עלי הציוד שיש לו.... הציוד שלי שווה בערך רבע. אני מנסה להוציא את המקס' עם מה שיש. ומקווה להשתדרג בעתיד. (קבלו מושגים... עדשה לצילום הופעות ממרחק - 6000 ש"ח מינימום, מצלמה טובה שנותנת תוצאות טובות גם בתנאי תאורה נמוכה - 7000 ומעלה. צלמים מקצועיים משתמשים בד"כ בשתי מצלמות. והזנייה היא בד"כ מצלמת FF שעולה מינימום 10,000, בלי לדבר על עדשה. עסק יקר..)
אכן בזה לא רואים את פסנתר, אבל יש לי קטע וידאו שהסרטתי את פסנתר, לידיעתו, ולא נראה שיסיכים שאעלה זאת ליוטוב משום שזו הסרטה רק שלו, ויש לי עוד הסרטה שרואים אותו גם כן מאד בבירור וקרוב (אני ישבתי בשורה השילשית בצד שמאל והגעת לצלם שם).